Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Share

Ιστοσελίδα για τον πελασγικό πολιτισμό, την πανάρχαια ελληνική προϊστορία, την καταγωγή των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου, την αρχαιοελληνική κοσμοαντίληψη-θρησκεία, τις ιστορικές, γλωσσικές και φυλετικές σχέσεις Ελλήνων και Αλβανών, και την καταγωγή των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου. Πελασγολογία: Η απαγορευμένη επιστήμη. Εναλλακτική γλωσσολογία, αρχαιολογία και ανθρωπολογία.

 


                        

                                              

                            Διαβάστε τα περιεχόμενα του βιβλίου μου κλικάροντας εδώ  

 

 

                                                           ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το βιβλίο του Ιταλοαλβανού φιλολόγου Demetrio Camarda "Saggio di grammatologia comparata sula lingua albanese", το οποίο εκδόθηκε το 1864. Είναι γραμμένο στα Ιταλικά. Το βιβλίο, αν και το γνώριζα από τη βιβλιογραφία, ήταν αδύνατο να το βρω, για να το μελετήσω. Το βρήκα τυχαία σε ένα Αμερικανικό παλαιοπωλείο πριν μερικά χρόνια, το αγόρασα και το μετέφρασα. Το βιβλίο αυτό παρά την παλαιότητά του είναι υψίστης σημασίας. Διότι ο Demetrio Camarda, ο οποίος ήταν θεμελιωτής της αλβανικής φιλολογίας, κάτι σαν τον δικό μας Αδαμάντιο Κοραή, υποστήριζε ότι τα Αλβανικά είναι μια αρχαία ελληνική προομηρική διάλεκτος.

Παρουσιάζω λοιπόν στο ελληνικό και αλβανικό αναγνωστικό κοινό τη μελέτη αυτή του Demetrio Camarda. Το βιβλίο θα το παρουσιάσω σε 21 μέρη.

Μπορείτε να τα διαβάζετε στην κατηγορία DEMETRIO CAMARDA και Αλβανική γλώσσα

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-dem

ή καλύτερα διαβάστε το άρθρο επισκόπηση του βιβλίου του Camarda, όπου εκεί παραθέτω και τα 21 λικνς. Κλικάρετε το παρακάτω λινκ και εκεί θα βρείτε τα λινκς και για τα 21 μέρη.

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-dem/360-demetrio-camarda

                                                              

 

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΑΛΒΑΝΙΚΑ Ή ΑΙ ΤΡΕΙΣ ΖΩΣΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ'', ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ

                                                                          

 

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

''ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ

ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙΣ ΣΟΥΜΕΡΙΚΟΙΣ ΛΕΞΙΚΟΙΣ

Η ΣΟΥΜΕΡΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ''

εκδ. 1933

 

                                                              

 

 Διαβάστε τη μελέτη μου με τίτλο "Οι Σουμέριοι ήταν Πελασγοί"

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-sum/338-2013-08-25-19-09-26

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ''ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ'', ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ

                                                                         

Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΟΚΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ. Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-pes/74-cat-ga-pel-01

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-pes/90-ga-pelasgian-01

 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΚΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΙΧΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.

Διαβάστε το άρθρο του Ιχώρ στο παρκάτω λινκ:

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-alb/332-2013-07-25-01-45-27

Δείτε και το εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους του Ιχώρ:

                                                       

 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΔΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στον Δαυλό το 1990 και ο τίτλος του είναι Έλληνες και Αλβανοι. Οι Ιλλυριοί φυλή Ελληνική;

Διαβάστε το άρθρο στο παρακάτω λινκ:

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-alb/333-2013-07-25-13-57-31

Δείτε και το εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους του Δαυλού:

                                                          
 

 

Ο ΒΑΛΚΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΡΩΜΑΝΙΣΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΩΝ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΥΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΚΙΠΕΤΑΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

Διαβάστε το άρθρο μας "Οι Έλληνες Δάρδανοι και οι απόγονοι τους Κοσοβάροι!"

Δείτε στο βίντεο τι λέει ο Λαζάρου, αν και δεν συμφωνούμε με τις απόψεις του

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-alb/385-2014-03-27-14-04-42

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ

Ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός υποστηρίζει την κοινή καταγωγή Ελλήνων και Αλβανών

«Εγώ θεωρώ πιο Έλληνες τους Αλβανούς. Είμαστε ένα πράμα, μια φάτσα».

 

Ο σπουδαίος Έλληνας και μέγας πατριώτης Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο οποίος είχε ιδρύσει το κόμμα ''ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ'' είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι Αλβανοί είναι Έλληνες.

Δείτε τι λέει στο παρακάτω βίντεο στα λεπτά 4:00-6:10:

«Αλβανοί δεν υπάρχουν. Είναι όλοι ελληνικής καταγωγής. Ιλλυριοί είναι και Πελασγοί. Διότι κάποτε είπα σε έναν καθηγητή από τα Τίρανα “ξέρεις ότι είσαι Έλλην;” και μου λέει “Τι είναι αυτά που λες; Εγώ είμαι Αλβανός”, ειρωνικά. Και του απήντησα “Για να δούμε τι είσαι, και τι θα πει Αλβανός κατ' αρχήν. Πότε γίνατε κράτος; Το 1912. Ξέρετε κανένα κράτος να έγινε το 1912 στον κόσμο; Έγιναν κράτη, ελευθερώθηκαν μετά τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά υπήρχαν σαν οντότητες”. Και του λέω του κυρίου καθηγητού “Είσαστε 3 εκατομμύρια όλοι κι όλοι. Αν εξαιρέσουμε τους Έλληνες βορειοηπειρώτες, είσαστε 2,5 εκατομμύρια. Είσαστε Λατίνοι;”. Λέει όχι. “Είσαστε γερμανικές φυλές;”, λέει όχι. “Είσαστε Σλάβοι”, μου λέει όχι. Είσαστε μογγόλοι που είναι οι Φινλαδοί, οι Ούγγροι, οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι;”. Μου λέει όχι. Του λέω “Είσαστε Άραβες;”, λέει όχι. “Ε, τότε, ρε φίλε, του λέω, τι μπορεί να είστε; Εάν δεν είστε και Έλληνες, διότι οι Έλληνες είναι και η άλλη μεγάλη ομάς που κατέληξε να είναι μια οντότης εθνική, διότι άλλο Πελασγοί, άλλο Ίωνες, άλλο Δωριείς και ούτω καθ' εξής… Ερωτώ λοιπόν το εξής “Εσύ λοιπόν κύριε καθηγητά μου, τι είσαι; Εάν δεν είσαι και Έλλην, δεν μπορεί να πέσατε 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι από τον ουρανό;”. Και προς τιμήν του κλονίστηκε και μου είπε “Αυτό το επιχείρημα δεν μου το έχει θέσει άλλος μέχρι στιγμής, θα το λάβω σοβαρώς υπόψιν και θα αρχίζω να αλλάζω τη στάση μου όσον αφορά στην εθνότητα”».

 

 

Δείτε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ: http://www.greeks-albanians.com/top-greeks-albanians/gr-m-ga-alb/415-2015-09-29-17-53-35

 

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΥΝΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΜΟ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΥΛΑ

                                                                    


 

 

Στην ιστοσελίδα μας θα αποδείξουμε ότι:

1. Οι Έλληνες και οι Αλβανοί έχουν κοινή καταγωγή από το Πρωτοελληνικό φύλο των Πελασγών.

2. Οι Αλβανοί έχουν κοινή καταγωγή με τους Έλληνες και τα Αλβανικά είναι μια πανάρχαια ελληνικο-πελασγική διάλεκτος. Θα παρουσιάσουμε τις εργασίες του ιατροφιλόσοφου και ερασιτέχνη γλωσσολόγου Ιακώβου Θωμόπουλου, του Αρβανίτη γιατρού και συγγραφέα Λουκά Μπέλλου και του Ιταλοαλβανού φιλόλογου Demetrio Camarda, ο οποίος ήταν ο θεμελιωτής της Αλβανικής φιλολογίας.

3. Υπάρχουν αρχαίες επιγραφές στον ελλαδικό χώρο και στη Μικρά Ασία οι οποίες είναι γραμμένες σε γλώσσα Αλβανική.

4. Η ινδοευρωπαϊκή θεωρία είναι μια μεγάλη απάτη. Δεν υπήρξαν Ινδοευρωπαίοι, αλλά Πελασγοί, οι οποίοι μετακινήθηκαν προς τη βόρεια Ευρώπη και την ανατολή διαδίδοντας τη γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους. Οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι αυτόχθονες στα Βαλκάνια.

5. Κοιτίδα των Πελασγών ήταν ο Ελλαδικός χώρος. Οι Πελασγοί μιλούσαν είτε Ελληνικά είτε Αλβανικά. Κάποιες ομάδες των κατοίκων του Ελλαδικού χώρου μιλούσαν Ελληνικά και κάποιες άλλες Αλβανικά. Η Ελληνική και η Αλβανική είναι η μητέρα των λεγόμενων Ινδοευρωπαϊκών γλωσσών καθώς και γλωσσών που ανήκουν σε άλλες γλωσσικές οικογένειες.

6. Ο Ελληνο-Πελασγικός πολιτισμός προηγείται χρονολογικά των ανατολικών πολιτισμών. Οι Σουμέριοι ήταν Πελασγοί. Η σουμεριακή γλώσσα αποτελείτο από  ελληνικές και αλβανικές λέξεις και η δομή της ήταν συγγενέστατη με την Αλβανική. Ανατρέπεται δηλαδή η θεωρία του «εξ Ανατολών το φως» (ex oriente lux) και θεμελιώνεται επιστημονικά η θεωρία του «εκ των Βαλκανίων το φως» (ex Balkan lux), αφού τα Βαλκάνια υπήρξαν η κοιτίδα του πολιτισμού.

7. Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των παλαιολιθικών και νεολιθικών κατοίκων της Βαλκανικής χερσονήσου και έχουν κοινή καταγωγή με τους Αλβανούς. Οι Κρητικοί είναι απόγονοι των Μινωιτών. Οι Σαρακατσάνοι είναι ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης.

8. Ένα μέρος των σύγχρονων Ελλήνων είναι Αρβανίτες, οι οποίοι είναι Ιλλυρικής (Αλβανικής) καταγωγής και οι πιο Έλληνες από τους άλλους Έλληνες.

9. Οι λαοί της Βαλκανικής χερσονήσου είναι αρχαιοελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Οι Σλαβόφωνοι κάτοικοι των Βαλκανίων δεν είναι σλαβικής καταγωγής. Οι Σλαβομακεδόνες (Σκοπιανοί) είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και Παιόνων. Οι Βούλγαροι είναι σε μεγάλο βαθμό Έλληνες Θράκες. Οι Βόσνιοι και οι Μαυροβούνιοι είναι σε μεγάλο βαθμό εκσλαβισμένοι Ιλλυριοί-Αλβανοί. Οι Βλάχοι δεν είναι Ρουμάνοι αλλά Έλληνες το γένος (Δωριείς και Θράκες). Οι Τούρκοι της Δυτικής Μικράς Ασίας είναι σε μεγάλο βαθμό ελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Έτσι αποκαθίσταται η εθνολογική εικόνα της Βαλκανικής χερσονήσου και της Μικράς Ασίας.

10. Το Κόσοβο (Δαρδανία) είναι Αλβανικό. Στο Κόσοβο οι Αλβανοί ζούσαν πολλές χιλιετίες πριν έλθουν οι Σέρβοι τον 6ο αι. μ.Χ. Η Ελληνοσερβική φιλία είναι ένας μεγάλος μύθος. Τίποτα κοινό δεν υπάρχει ανάμεσα στους Έλληνες και τους Σέρβους με εξαίρεση τη θρησκεία. Η θρησκεία δεν αποτελεί λόγο για την ύπαρξη Ελληνοσερβικής φιλίας.

11. Οι Αλβανοί τον 19ο αιώνα είχαν ελληνική συνείδηση και ήθελαν να ενωθούν με την Ελλάδα ως ένα Ελληνοαλβανικό κράτος. Το ίδιο ήθελαν και οι Έλληνες. Το 1907 υπογράφτηκε πρωτόκολλο Ελληνοαλβανικής συνεννόησης από τους Έλληνες και τον Ισμαήλ Κεμάλ (τον μετέπειτα πρωθυπουργό της Αλβανίας) για τη δημιουργία Ελληνο-Αλβανικής ομοσπονδίας.

12. Οι εθνικισμοί στα Βαλκάνια εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα τρίτων που στοχεύουν στο «διαίρει και βασίλευε». Οι Βαλκανικοί λαοί πρέπει να ενωθούν και να είναι φίλοι λόγω κοινής καταγωγής. Η «ισχύς εν τη ενώσει». Οι δύο λαοί με τις περισσότερες κοινές ιστορικές ρίζες είναι οι Έλληνες και οι Αλβανοί που είναι εξ αίματος αδέρφια.

Στόχος του Ελληνισμού είναι ο επανελληνισμός των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου, η επιστροφή τους στον πατρώο Ελληνισμό. Οι Αρβανίτες πρέπει να πείσουν τους Αλβανούς ότι (οι Αλβανοί) είναι Ελληνικής καταγωγής και να ενωθούν με την Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα μας θα ασχοληθούμε και με άλλα ιστορικά και επιστημονικά ζητήματα, όπως:

1. Οι σχέσεις Ελληνισμού και Χριστιανισμού στο Βυζάντιο (πιο σωστά στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) και στην Τουρκοκρατία.

2. Θα αναλύσουμε την Ελληνοπελασγική θρησκεία και μυθολογία.

3. Πλήρης κονιορτοποίηση των θεωριών των ινδοευρωπαϊστών γλωσσολόγων. Οι ινδοευρωπαϊστές γλωσσολόγοι έχει πλήρη μεσάνυχτα σχετικά με τις νέες ανθρωπολογικές και αρχαιολογικές θεωρίες και επιμένουν στις αντιεπιστημονικές τους θεωρίες περί καθόδου Ελλήνων το 2000 π.Χ. από βορρά και περί προελληνκού υποστρώματος.

4. Πλήρης κονιορτοποίηση των ανθελληνικών θεωριών των σκοπιανόφιλων συγγραφέων στην Ελλάδα περί φυλετικής τάχα ανυπαρξίας Ελλήνων και περί ύπαρξης ξεχωριστού μακεδονικού έθνους!  Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους Σλαβομακεδόνες είναι ελληνικής καταγωγής.

5. Η Χρυσή Αυγή υποστήριζε ότι οι Αλβανοί είναι Έλληνες και αδέρφια μας, και τώρα για να κερδίσει ψήφους υποστηρίζει ότι οι Σέρβοι είναι τα αδέρφια μας. Η Χρυσή Αυγή ήταν εναντίον του Χριστιανισμού, και τώρα για να πάρει ψήφους υποστηρίζει με φανατισμό τον Χριστιανισμό. Η Χρυσή Αυγή λατρεύει τον Χίτλερ και τον Ναζισμό (Εθνικοσοσιαλισμό) και τώρα το αρνείται.

6. Ελληνοσερβική φιλία, το ανθελληνικό παραμύθι. Οι Σέρβοι έκαναν θηριωδίες και γενοκτονία κατά των Αλβανών του Κοσόβου και των Βοσνιών. Οι Σέρβοι στο παρελθόν διεκδικούσαν την Αιγαιακή Μακεδονία, όπως κάνουν σήμερα οι Σκοπιανοί. Οι Σέρβοι ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία καθώς και την ύπαρξη ανεξάρτητου μακεδονικού έθνους. Επομένως για ποια ελληνοσερβική φιλία μιλάμε;

7. Το παραμύθι της Ελληνορρωσικής φιλίας. Όλοι αυτοί οι ψευτοπολιτικάντηδες και ψευτοδιανοούμενοι της αριστεράς και της δεξιάς που λένε ο Ελληνισμός να στραφεί στη Ρωσία, έχουν συναίσθηση της ανοησίας τους; Έχουν ακούσει περί πανσλαβισμού; Γνωρίζουν ότι η Ρωσία ιστορικά ήταν εχθρός της Ελλάδας και απέβλεπε στο Αιγαίο. Γνωρίζουν ότι η Ρωσία ήταν από τα πρώτα κράτη που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία; Επομένως οι Έλληνες που κρατούσαν ρωσικές σημαίες στα συλλαλητήρια κατά των Σκοπίων είναι επιεικώς ανιστόρητοι.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Friday the 4th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS