Η περίπτωση Ξηροτύρη, Ευαγγελίδη και Ακρίτα

Ο Ξηροτύρης, ο Ευαγγελίδης και ο Ακρίτας ξαναχτύπησαν εναντίον μου!!!

Παραθέτω τα κείμενά τους:

Ο Άρης Πουλιανός, ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, ο ιχθυολόγος Ευαγγελίδης και ο Ακρίτας

Ο ιχθυολόγος Δημήτρης Ευαγγελίδης σε ένα βιβλίο του σχετικά με τις αντισυμβατικές θεωρίες των ελληνιζόντων περί προϊστορικών θεμάτων στρέφεται κατά του Άρη Πουλιανού και των ανθρωπολογικών του ερευνών, παραπληφορώντας το αναγνωστικό του κοινό. Συγκεκριμένα υποστηρίζει τις θεωρίες ενός αποτυχημένου και άγνωστου ανθρωπολόγου από τη Θράκη, του Νικόλαου Ξηροτύρη, ο οποίος δεν έχει παρουσιάσει καμμιά επιστημονική έρευνα για ζητήματα παλαιοανθρωπολογίας ούτε έχει κάνει καμμιά ανασκαφή, από ό, σο γνωρίζω. Εδω και χρόνια τον έχω προκαλέσει να μου παρουσιάσει μια επιστημονική του έρευνα και δεν μου έχει δείξει τίποτα, διότι προφανώς δεν έχει συγγράψει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Sunday the 25th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS