Η περίπτωση Ξηροτύρη, Ευαγγελίδη και Ακρίτα

Share

Ο Ξηροτύρης, ο Ευαγγελίδης και ο Ακρίτας ξαναχτύπησαν εναντίον μου!!!

Παραθέτω τα κείμενά τους:

 

Nikolaos Xirotiris

Η χαριτόβρυτος καί γλυκυτάτη κ. Χανέλη ανήρτησε εμετικό κείμενο συμπαθούς διατροφολόγου εναντίον μου (τού τά είχα "χώσει" δημοσίως γιά τίς ανοησίες πού έγραφε), χωρίς βέβαια η γλυκυτάτη μου νά κάνει τόν κόπο νά ελέγξει, έστω καί ακροθιγώς τήν αλήθεια τών αιτιάσεων, καί μάλιστα στήν εποχή τού Google!!:

" Πρός τήν γλυκυτάτην μου κ. Χανέλη, πού μέ έχει μπλοκάρει..
Είπαμε νά μέ μισείς, αλλά νά μήν αφήνεις τό μίσος νά σέτυφλώνει..γιατί τότε κάνεις λάθη, χαζά λάθη! Φίλος σου λοιπόν ο διατροφολόγος, παρά τίς ακραίες απόψεις του..πρόβλημά σου. Αλλά γλυκυτάτη μου, βλέποντας τό ύφος τής γραφής τού διατροφολόγου, δέν σού μπήκαν ψύλλοι στά αυτιά νά τό ερευνήσεις λίγο, πρίν κάνεις τήν χαζούλικη ανάρτηση σου?
Θά μάθαινες λοιπόν ότι υπάρχει μιά διαμάχη γιά τήν απάτη τών Πετραλώνων, μία απάτη επιστημονική μέ οικονομικό όφελος. Θά μάθαινες επίσης ότι ο Protsch καταδικάσθηκε από γερμανικό δικαστήριο γιά ποινικής φύσεως θέματα, ο Πουλιανός εκδιώχθηκε από τό σπήλαιο τών Πετραλώνων, βρήκε καταφύγιο σε ακροδεξιά περιοδικά (εδώ δέν σέ ενοχλεί) καί εγώ ζώ καί βασιλεύω, παρά τίς εμβριθείς διαπιστώσεις τού συμπαθούς διατροφολόγου γιά τό πρόσωπό μου...
Καλά γλυκυτάτη μου, τόσο χαμηλά έπεσες? Ξεμπλοκάρισε με νά τά πούμε πρόσωπο μέ πρόσωπο χαζούλη μου....εάν τολμάς βέβαια!!!! "

Dimitris E. Evangelidis

Όχι Γιάννη, είναι διανοητικά και πιθανότατα και ψυχικά διαταραγμένος (ο Δημόπουλος). Έχεις δει πώς αυτοδιαφημίζεται; Θα σκάσεις στα γέλια! Οι αναρτήσεις του είναι άπαιχτες και αποτελούν μόνιμη διασκέδαση για την παρέα μου. Πρόσφατα "ανακάλυψε" ότι σύμφωνα με μια επιγραφή οι Κύπριοι τον 4ο αιώνα π.Χ. ήσαν ...Αλβανοί! Απίστευτος...

ΑΚΡΙΤΑΣ

Με αφορμή την διένεξη στον εάν το ελληνικό αλφάβητο προέρχεται από το φοινικικό ή όχι η απάντηση είναι απλή: Το φοινικικό αλφάβητο(1100 π.Χ.-500 π.Χ.) είναι συμφωνογραφικό αλφάβητο προερχόμενο από το πρωτοσημιτικό(1500 π.Χ). Το ελληνικό(800 π. Χ.) είναι συμφωνοφωνηνενικογραφικό αλφάβητο προερχόμενο από το φοινικικό. Επισημαίνω ότι μιλάμε για γραφή και όχι για γλώσσα. Οι Έλληνες πιο πριν χρησιμοποιούσαν συλλαβική γραφή, την λεγόμενη Γραμμική Β(1500-1200 π.Χ). Άρα λοιπόν οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο από τους Φοίνικες και το εξέλιξαν. Το παρακάτω λινκ εξηγεί τις όποιες απορίες υπάρχουν, χωρίς να κουράζει με αρχαίους μύθους, αμφιλεγόμενες ιστορικές μαρτυρίες και διάφορες αμφίβολες επιστημονικές απόψεις.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ:


Απαντω λοιπον στα ψευδη Ξηροτυρη:

1. Δεν με απασχολούν οι προσωπικές του διενέξεις με την αγαπητή κ. Χανέλη. Προκαλώ τον γιατρό δήθεν ανθρωπολόγο Ξηροτύρη να μας δείξει δημόσια την διδακτορική του διατριβή, για να δούμε τι σόι παλαιονθρωπολόγος είναι. Αν δεν το κάνει, δεν είναι παρά ένας απατεωνίσκος, και όχι ο πραγματικος και με πτυχία Άρης Πουλιανός, και αποτελεί σκάνδαλο πώς ένας μη ανθρωπολόγος διδάσκει ανθρωπολογία. Το θέμα είναι ότι αφού δεν υπάρχει έδρα ανθρωπολογίας, τι στο καλό διδάσκει. Το ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από ανθρωπολογία φαίνεται και από το facebook του που όλη μέρα πετάει αστειάκια για γκομενίτσες. Έχετε δει καμμια ανθρωπολογικη ανάρηση Ξηροτύρη; Οχι!!! Ονοων νοείτω...

2. Οι ψευτιές Ξηροτύρη δεν περνάνε σε μένα. Προσπαθεί να εξαπατήσει το ανανωστικό του κοινό (ακόμα και την αγαπητή Χανέλη), λέγοντας ότι ο καθηγητής Protch ήταν απατεώνας. Μα αν ήταν απατεώνας, τότε και ο Ξηροτύρης είναι απατεώνας. Ο Ξηροτύρης από τη δεκαετία του 1970 επικαλείτο τον καθηγητή Protch, ότι χρονολόγησε το κρανίο του αρχανθρώπου στα 250.000 χρόνια και με αυτό υποτίθεται ξέσκιζε τον Πουλιανό. Ιδού τι έγραψε η εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στις 7 Οκτωβρίου 1979: ''Η διαμάχη για την ηλικία του κρανίου Πετραλώνων. Επιμένει ο ανθρωπολόγος Ξηροτύρης στο πόρισμα του καθηγητή Protsch που υπολογίζει σε 260.000 χρόνια την ηλικία του κρανίου''.

Αρα ο Ξηροτύρης επέμενε σε μια υποτιθέμενη χρονολόγηση του Protsch και μετά επειδή ο ξένος καθηγητής ξεσκέπασε την απάτη Ξηροτύρη, στέλνοντας απολογητική επιστολή στον Πουλιανό, τώρα ο Ξηροτύρης παρουσιάζει τον ξένο καθηγητή ως απατεώνα!!!

3. Για να δείτε πόσο σοβαρός ανθρωπολόγος είναι ο Ξηροτύρης αρκεί να σας αναφέρω το ακόλουθο. Το 1976 έβγαινε στις εφημερίδεςκαι έβριζε τον Πουλιανό (ε, βρε εμμονλη ο αποτυχημένος ιατρός-ανθρωπολόγος Ξηροτύρης με το Πουλιανό!!!) για το αν υπήρξε ο Ελλαδοπίθηκος. Σε επιστολή του που έστειλε στην Καθημερινή στις 30 Απριλίου 1976 έγραψε: ''Γιατί θεωρεί ο Άρης Πουλιανός υποτημιτικό τον όρο GREACOPITHECUS και όχι τον όρο HELLADOPITHECUS; (πρβλ. εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω). Αμφιβάλλει για την ελληνικότητα του Γραικού;''. Φυσικά, ο Πουλιανός τον ξεφτύλισε, γράφοντας: ''Με κατηγορει ο Ν. Ξηροτύρης ότι υποτιμώ τον όρο GREACOPITHECUS και τον αντικαθιστώ με τον όρο HELLADOPITHECUS. Στην μετάφραση GREACOPITHECUS σημαίνει Ελληνοπίθηκος. Αντίθετα HELLADOPITHECUS σημαίνει Ελλαδοπίθηκος. Τον τελευταίο αυτό όρο θεωρώ πιο σωστό, γιατί αναφέρεται στον χώρο που βρέθηκε το απολίθωμα, και όι στην εθνικότητα. Για να αποδείξει πόσο υποτιμώ τον όρο GREACOPITHECUS παραθέτει με στόμφο εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω. Μα εδώ ο λόγος γίνεται για πιθήκους στην Ελλάδα κι όχι για τους ίδιους τους Έλληνες, τους κατοίκους αυτής της χώρας. Εκτός κι αν γι' αυτόν πιθανόν Έλληνες και πίθηκοι είναι το ίδιο πράγμα''.

Χαχαχα, αυτό το τελευταίο Ξηροτύρη είναι όλα τα λεφτά!!! Τόσα χρόνια το έχω διαβάσει και ακόμα οεθαίνω στα γέλια. Μην φοβάσαι, αγαπητέ, παρακολουθώ τη σταδιοδρομία σου εδώ και χρόνια. Με τέτοιες ανοησίες προσπαθεις να μειώσεις τον πουλιανό, ενώ δεν έχεις προσφέρει κανένα μα νακένα επιστημονικό έργο. Αυτή ειναι η πραγματικόιτητα, όσο και αν φωνασκείς. Σε μένα δεν περνάνε οι φωνασκίες σου. Αλλου αυτά. Ξέρω γιατί ορύεσαι, εσύ και το κολλητάρι σου ο Ευαγγελίδης, εναντίον μου. Σας είχα πει ότι θεωρώ εν πολλοίς τους Σκοπιανούς γνήσιους Μακεδονες (δεχόμενος βέβαια την Ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων), και σας είπα ότι οι περισσότεροι από τους τάχα Έλληνες που ζητοκτραυγάζουν για την ελληνικότητα του Μ. Αλεξάνδρου, είστε έποικοι απο τη Μικρά Ασία και αμφιβόλου καταγωγής. Άρα αν κάποιοι δικαιούνται να είναι Μαλκεδόνες αυτοί είναι οι Σκοπιανοί και όχι οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες κλπ που ζουν στη Μακεδονία τα τελευταία 100 χρόνια. Τώρα μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Ευαγγελίδης είναι Σλαβομακεδόνας με ελληνική συνείδηση!!! Α, πές τε μου έτσι!!! Τώρα εξηγείται η ψύχωση του με τους Σλαβομακεδόνες Σκοπιανούς και εναντιον μου. Οι ελληνες Σλαβομακεδόνες θα μπορούσαν να επιτελέσουν σημαντικό έργο, αλλά είναι το ίδιο ψυχάκηδες σαν τους Αρβανίτες με τα αντιαλβανικά τους απωθημένα!!!

Απάντηση σε Ευαγγελίδη:

Πάμε τώρα στην γραφική περίπτωση του παππούλη Ευαγγελίδη. Αυτός κατ' αρχάς δεν ειναι εθνολόγος, όπως επικαλείται, αλλά ερασιτέχνης ιστορικός και η πραγματική του ιδιότητα είναι ιχθυολόγος. Μήπως καλύτερα να ασχολείται με τα ψάρια παρά με την εθνολογία των ανθρώπων;

Σπάει πλάκα μαζί μου ο Ευαγγελίδης και η παρέα του. Με ευχαριστεί αυτός, διότι ως εναλλακτικός ιατρός κάνω καλό με το γέλιο, αφού το γέλιο είναι παράγοντας υγείας.

Με αποκαλεί ψυχικά διατεταραγμένο ο Ευαγγελίδης. Μα εγώ ως εναλλακτικός γιατρός (φυσικοπαθητικόις) διαβάζοντας τα βιβλία τους και ιδιαίτερα το βιβλίο του για τις αντισυμβατικές θεωρίες των Ελληναράδων, διαγιγνώσκω βαθύτατην ψυχικήν νόσον εις τον κύριο Ευαγγελίδη. Και εξηγούμε. Όταν ο κ. Ευαγγελίδης ξεκινάει το κεφάλαιό του κατά του Πουλιανού γράφοντας ''Και τώρα ας περάσουμε σε μερικές άλλες αρλουμπολογίες...''. Μα αν είναι δυνατόν!!! Γράφει επιστημονικο βιβλίο και χρησιμοποιεί τέτοιους απαξιωτικούς όρους;

Με θεωρεί τρελο ο Ευγγελίδης. Χαίρομαι ιδιαιτέρως!!!  Από μικρό και από τρελο μαθαίνεις την αλήθεια, άρα από μένα μαθαίνετε την αλήθεια, ενώ από τον κ. Ευαγγελίδη το ψεύδος!!!

Μα τι να ασχοληθώ γραφει ο Ευαγγελιδης με τον Δημόπουλο. Αυτος ασχολείται με την υγιεινή διατροφή. Αλλά επειδή υπάρχουν και κάποια όρια στην παράνοια του Ευαγγελίδη, απαντώ:

Αντε ρε, διαλύσατε την Ελλαδα, όλη μερα ασχολείστε με ανοησίες, αν ο Μεγας Αλεξανδρος μιλουσε ή εκλανε, αντι να ασχοληθειτε με κανενα σοβαρο πραγμα, κολημμενοι προγονοπληκτοι, Ρωμιοι, γελαει ολη η οικουμενη μαζι σας. Φανταστειτε οι αρχαιοι Ελληνες αντι να δημιουργουν πολιτισμο να ξυνουν τα αχαμνα τους και ολη την ωρα να ασχολουνται με το τι εκανε ο Αγαμεμνων και ο Οδυσσεας. Παρηκμασμενοι και εκφυλισμενοι προγονοπληκτοι. Που αν δεν ειχατε σαν προγονους τους αρχαιους, δεν θα ειχατε ουτε και κρατος. Οσον αφορα τη δημιουργια της εθνολογικης μου ιστοσελιδας, δεν ειχα σκοπο να ξανασχοληθω με τέτοια πράγματα, διοτι αποφασισα να σπουδασω επιστημες υγειας πριν 10 χρόνια, εχοντας σιχαθει την προγονπληξια των Ελληναραδων (και εννοειται και ολη την παρεα των Ρωμιων, ανθελληνων, αριστερων βυζαντινοπληκτων) κλπ. Ενα τσουρμο εκφυλισμενων με μια παρηκμασμενη ιδεολογια που δημιουργει ιδεολογική σηψη και εχει οδηγησει στον ολεθρο. Η ιστοσελιδα εγινε για "ιατρικους" λογους, ως ενα ειδος εθνολογικης ψυχοκατακλυσμικης θεραπειας των Ελληνων και Αλβανων εθνικιστων. Αλλα ως γνωστον, οι σχιζοφρενεις δεν ακουνε... Βρισκονται στο χαος τους και παρασυρουν και τους λογικους στην τρελα τους. Λοιπον, δεν θα παρασυρθω στην τρελα σας αλλο, την ισοτσελιδα σπανια τη χρησιμοποιω, για να σπασω πλακα με τα ελληνικα και αλβανικα εθνικα. Ως ενα βαθμο πιστευω αυτα που γραφω, αλλα τα γραφω με προπαγανδιστικο και πιασαρικο τροπο, για να προκαλω τα εθνικιστικα αρρωστημενα μυαλά σας. Η κυρια ενασχοληση μου ειναι η συγγραφη ιατρικων βιβλιων και ιατρικων μπλογκς, διοτι θελω να βοηθησω κανεναν ανθρωπο που εχει αναγκη να μαθει πεντε πραγματα και να γινει καλά. Θεώρησα όμως και χρέος μου να φτιάξω αυτή την ιστοσελίδα λόγω του τεράστιου υλικού που είχα γύρω από το ελληνοαλβανικό ζήτημα, και ίσως κάποιος νορμάλ Έλληνας ή Αλβανός θελήσει να μαθει κάποια πράγματα που δεν του τα λένε στην Ελλάδα ή στην Αλβανία.

Τώρα για το ποιοι είναι σχιζοφρενείς, διαβάστε το άρθρο μουΗ σχιζοφρενεια της ρωμιοσύνης, ένα σκληρό άρθρο για όποιον ειναι δεξιός, αριστερός και χριστιανός, δηλαδή Ρωμιός.

Για να δείτε τι γραφικός είναι ο Ευαγγελίδης, αρκεί να σας αναφέρω ότι διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι είμαι Αλβανός, ότι έχω σπουδάσει σε αλβανικό γυμνάσιο, ότι το όνομά μου είναι αλβανικό και ότι το Μάριος Δημόπουλος είναι ψευδώνυμο, και άλλα παλαβά, Αλλά είπαμε, ο Ευαγγελίδης έχει το ακαταλόγιστο.

Νευριάζει και ειρωνεύεται ο Ευαγγελίδης, επειδή παρουσίασα στην ιστοσελίδα μου μια αποκρυπτογράφηση κυπριακών επιγραφών , οι οποίες δεν ερμηνεύονται στα Ελληνικά αλλά στα Αλβανικά. Ωστόσο τον τρώει και βρίσκεται σε πανικό, για αυτό συνεχώς βάζει το φιλαράκι του τον Ακρίτα, να με ρωτάει πού βρήκα αυτή την επιγραφή. Ας του αοαντήσω λοιπον. Την επιγραφή αυτή την παρουσιάζει ο Ιάκωβος Θωμόπουλος στον άγνωστο δεύτερο τόμο των Πελασγικών του που κυκλοφόρησαν 20 χρόνια μετά το πρώτο βιβλίο του και καταπιάνεται με τους Σουμέριους. Σε αυτο το βιβλίο παρουσιάζει τις δύο αυτές επιγραφές, και παραπέμπει σε γερμανική βιβλιογραφία. Σε πανικό ο Ευαγγελίδης και ο Ακρίτας; Ε, ξυδάκι τότε αν και η αγαπητη Χανέλη ανέφερε ότι το ξύδι κάνει καλό, άρα δεν είναιύβρη, και έχει δίκιο διότι το ξύδι μειώνει τον γλυκαιμικό δείκτη των τροφών, και αρα θα είναι χρήσιμο για τον αφηνιασμένο σακχαροδιαβήτη του Ευαγγελίδη!!!

Το άρθρο μου για τις κυπριακές επιγραφές ειναι Δύο συλλαβικές κυπριακές επιγραφές του 5ου αιώνα π.Χ. γραμμένες σε Αλβανική γλώσσα

Απάντηση σε Ακρίτα:

Και για να δώσω και μια σύντομη απάνηση στον Ακρίτα περί αλφαβήτου, αρκεί να μάθει ότι σχετικά με την καταγωγή της φοινικικικής γραφής (και όχι φοινικικού αλφαβήτου), όπως γράφει, αρκεί να αναφέρω ότι υπάρχουν πολλές απόψεις, και όχι μόνο η καταγωγή του από πρωτοσημητική, όπως γράφει. Αυτά όλα αναλύονται στην πτυχιακή μου εργασία  Η καταγωγή του Ελληνικού αλφαβήτου

Αλλά για να μην αμφιβάλλει μαζί μου ο Ακρίτας, του παραθέτω τον συμβατικό γλωσσολόγο Γεώργιο Μπαμπινιώτη, ο οποίος γράφει ότι για την καταγωγη της φοινικικής γραφής υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις:

1. Είναι πρωτοτυπη επινοηση (J. Fevrier)

2. Προέρχεται από την ασσυριακή σφηνοειδή γραφή (Deecke, Preiser)

3. Η φοινικική γραφή είναι βαβυλωνιακής προέλευσης (Hommel)

4. Η φοινικικη γραφή προέρχεται από τα ιδεογράμματα της Αιγύπτου είτε από την ιερογλυφική τους φόρμα είτε από την ιερατική (De Rouge, Lenormant).

5. Η φοινικική γραφή προήλθε από τη Γραμμική Α (Evans, Schneider, Georgiev).

Όσο για τους όρους που χρησιμοποιεί για το φοινκιικό αλφάβητο ως συμφωνογραφικό αλφάβητο, δείχνει την παχυλή του άγνοια, αφού η φοινικική γραφή είναι συνεπτυγμένη συλλαβογραφική γραφή, όχι συμφωνογραφικό αλφάβητο, αυτοί είναι όροι αγραμμάτων, ίσως κάποιων επιγραφολόγων, όχι σοβαρών γλωσσολόγων, και φυσικά ο όρος συμφωνοφωνηνεντικογραφικό αλφάβητο για το ελληνικό αλφάβητο μου προκάλεσε τον γέλωτα, αφού είναι δικής του μάλλον επινόησης ή κανενός τυχάρπαστου από αυτούς που του δίνει ο Ευαγγελίδης να διαβαάσει. Το ελληνικό αλφάβητο είναι φθογγογραφικό. Ας μάθει τους επίσημους όρους που χρησιμοποιούνται στην επίσημη γλωσσολογία ειδάλλως να ασχοληθεί με ψάρια και ακρίδες...

 

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #7 Κοινό Ελλήνων 2014-07-02 21:23
Μετά βεβαίως και μία γρήγορη έρευνα στο Internet, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πως οι "σπουδές" σου σε διαδικτυακά ινστιτούτα που δεν αναγνωρίζονται από κανένα σοβαρό οργανισμό υγείας είναι για τα γέλια και σε καμμία περίπτωση δεν σε κάνουν "διατροφολόγο", αλλά παράλληλα, αυτό εγείρει και το ερώτημα: τελείωσες πράγματι την Φιλοσοφική; Και εάν ναι, γνωρίζεις οτι αυτό δεν σε κάνει γλωσσολόγο-εθνο λόγο; Αλήθεια, "εθνολογία" που σπούδασες; Γιατί μπουρδολογία μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει.
Ευχαριστώ.
Quote
 
 
0 #6 Κοινό Ελλήνων 2014-07-02 21:22
Οπως έγραψα και σε άλλο ένα σχόλιο μου, βρίσκεσαι σε παραλήρημα!
Κάθεσε και κατηγορείς (έτσι για παράδειγμα το γράφω) τον Ξυροτήρη για εμμονή:

"...ο Ξηροτύρης... έβριζε τον Πουλιανό (ε, βρε εμμονλη ο αποτυχημένος ιατρός-ανθρωπολ όγος Ξηροτύρης με το Πουλιανό!!!)"

Και ανακαλώ στη μνήμη μου πως σε όσα δημοσιεύματα σου σε αυτό το site έχω διαβάσει, λούζεις ολόσωμα τον Μπαμπινιώτη (άχρηστος, αγράμματος κλπ). Και πριν διαβάσω αυτήν εδώ την δημοσίευση σου, έλεγα από μέσα μου "ε, βρε εμμονή με τον Μπαμπινιώτη!!!" .
Quote
 
 
0 #5 THEODORIEUS 2014-03-21 21:38
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΡΙΕ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!
Quote
 
 
0 #4 Akritas 2014-03-13 07:16
Τέλος για την φοινικική γραφή, η πιο αξιόπιστη διαδικτυακή πηγή είναι το .....http://www.ancientscripts.com/phoenician.html

Αυτά τα ολίγα κ. Δημόπουλε.
Quote
 
 
0 #3 Akritas 2014-03-13 07:14
To συμφωνοφωνηενικ ογραφικό αλφάβητο, είναι δικιά μου λέξη, μετάφραση του Consonantal & Vowels Alphabetic.
Quote
 
 
0 #2 Akritas 2014-03-13 06:26
O κ. Ευαγγελίδης δεν με έβαλε τίποτα να κάνω. Αν έψαχνες το παρελθόν μου, θα έβλεπες ότι ΠΑΝΤΑ ζητάω πηγές και φωτογραφίες. Τις οποίες φυσικά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.
Quote
 
 
0 #1 Akritas 2014-03-13 06:23
consonantal alphabet, or abjad(Fischer, και Roger, A history of writing,σελ 90.)

Έχω και άλλες πηγές, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Η βιβλιογραφία είναι σαφέστατη.
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Wednesday the 28th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS