Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα κάνει την Ελλάδα μια χώρα χειρότερη από την Αλβανία της εποχής του Χότζα και θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και εδαφική ακεραιότητα του Ελληνικού κράτους

Ως Έλληνας πατριώτης-ελληνιστής διανοούμενος (φιλόλογος, ιστορικός και διατροφολόγος) και συγγραφέας 16 βιβλίων, γαλουχημένος με αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, Περικλή Γιαννόπουλο, Ίωνα Δραγούμη, Άγγελο Σικελιανό και άλλους ελληνιστές διαννούμενους είμαι υποχρεωμένος να παρέμβω στην ψύχωση που έχουν πάθει πολλοί Έλληνες συμπατριώτες μας νομίζοντας ότι ο Σύριζα και το ΑΝΕΛ κάνει εθνικό αγώνα κατά των Γερμανών. Ποτέ μου δεν εντάχθηκα σε πολιτικά κόμματα, διότι τους θεωρώ ότι όλοι οι πολιτικοί μετά τη μεταπολίτευση έχουν συμβάλλει στη σημερινή οικτρή κατάσταση της Ελλάδας. Σε αυτούς που λένε ότι η επιλογή του ΝΑΙ σημαίνει υποτέλεια και ότι είμαστε γερμανοτσολίαδες απαντώ:
Το ΟΧΙ υποστηρίζεται από τα αριστερα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και από τα ακροδεξιά κόμματα του ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής. Πώς είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται γερμανοτσολιάδες οι υποστηρικτές του ΝΑΙ, όταν η Χρυσή Αυγή είναι οπαδοί του εθνικοσοσιαλισμού (ναζισμού); Από την άλλη. οι κομμουνιστές που οδήγησαν στον εμφύλιο σπαραγμό και ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τη Μακεδονία μας στους Σλάβους, τολμούν να μας αμφισβητήσουν τον πατριωτισμό μας. Αυτοί λοιπόν είναι οι πατριώτες και εμείς οι ξενόδουλοι και οι ανθέλληνες; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Ότι οι υποστηρίζοντες το ΟΧΙ θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή, χωρίς να τους κατηγορώ ότι είναι ανθέλληνες ή ξενόδουλοι, διότι η απόφαση του ΟΧΙ είναι αποτέλεσμα έλλειψης ψυχραιμίας, πανικού και αγανάκτησης, δικαιολογημένης βέβαια, αλλά ποτέ μια κίνηση εν βρασμώ ψυχής δεν μπορεί να οδηγήσει σε ένα σωστό αποτέλεσμα, αλλά πάντα οδηγεί σε κακά αποτελέσματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Friday the 4th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS