Μια Αλβανία που μυρίζει Ελλάδα και ανθρωπιά!

Written by Μάριος Δημόπουλος
Share

Τις τελευταίες ημέρες λόγω των επεισοδίων στο γήπεδο της Σερβίας μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων, είδαμε πάλι στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (ιδίως του διαδικτύου) να παρουσιάζονται οι Αλβανοί με τα μελανότερα χρώματα, και μάλιστα να υβρίζονται με προσβλητικά λόγια. Πείραξε τους σερβόφιλους Έλληνες δημοσιογράφους, ότι οι Αλβανοί με μια ιπτάμενη συσκευή έβαλαν την αλβανική σημαία μέσα στο γήπεδο της Σερβίας. Ας αφήσουμε τις υποκρισίες. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αγνοούν ή εσκεμμένα υποκρύπτουν τι έχει υποφέρει ο αλβανικός λαός από τις θηριωδίες των Σέρβων εναντίον τους, θηριωδίες που δεν συνέβησαν μόνο επί Μιλόσεβιτς αλλά ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα. Επανειλημένες εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες εναντίον του αλβανικού λαού.

Είναι δυνατόν εμείς οι Έλληνες που κατηγορούμε τους Τούρκους για τη γενοκτονία των Ποντίων, να αποδεχόμαστε τη γενοκτονία των Αλβανών από τους Σέρβους;

Αλήθεια, αν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας σε ένα τουρκικό γήπεδο, οι Έλληνες κάναμε κάτι παρόμοιο με τους Αλβανούς, βάζοντας την ελληνική σημαία με τον χάρτη της Ελλάδας (που να περιέχει τα εδάφη που μας έκλεψαν οι Τούρκοι), τι θα έγραφαν τα ελληνικά ΜΜΕ και πώς θα αντιδρούσαν οι Έλληνες; Να είστε σίγουροι ότι όλοι θα επικροτούσαν την πράξη αυτή ως ηρωική. Γιατί λοιπόν κατηγορείτε τους Αλβανούς;

 

Φυσικά, καταδικάζω το ότι στον αλβανικό χάρτη περιείχετο και η Τσαμουριά ή η Κεφαλονιά. Είναι ο γνωστός χάρτης που κάποιοι Αλβανοί εθνικιστές έχουν φτιάξει. Αλλά σε αυτό ευθυνόμαστε και εμείς οι Έλληνες. Πρώτον, μην ξεχνάμε ότι και εμείς διεκδικούμε σχεδόν τη μισή Αλβανία (νότια Αλβανία). Αλήθεια, σκέφτεστε πώς αισθάνονται οι Αλβανοί γι' αυτό; Δεύτερον, για τις αλβανικές διεκδικήσεις των Αλβανών επί ελληνικών εδαφών ευθυνόμαστε και εμείς. Όπως έχω αποδείξει σε αυτή την ιστοσελίδα, οι Αλβανοί είναι συγγενικό φύλο με τους Έλληνες, και κατ' ουσίαν Έλληνες. Αν υπερτονίζαμε αυτό το γεγονός και κάναμε μια ενιαία εξωτερική πολιτική (Έλληνες και Αλβανοί) εναντίον των Σλάβων και των Τούρκων, τότε να είστε σίγουροι δεν θα υπήρχαν (ή θα ελαττώνονταν) οι εθνικιστικές κορώνες περί Τσαμουριάς.

Όμως η Αλβανία είναι μια διαφορετική χώρα από ό,τι μας την παρουσιάζουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι. Όποιος πάει στην Αλβανία, θα διαπιστώσει ότι οι Αλβανολι είναι ένας φιλόξενος και ζεστός λαός. Πηγαίνοντας στην Αλβανία είναι σαν να μην αλλάζεις χώρα! Πολλά είναι τα κοινά ήθη και έθιμα μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών και πάρα πολλοί Αλβανοί μιλάνε ελληνικά και συμπαθούν τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Η Αλβανία αναβλύζει Ελλάδα! Η παραδοσιακή μουσική των Αλβανών είναι τα ηπειρωτικά, τα ίδια τραγούδια με τους Έλληνες Ηπειρώτες. Αλλά ενώ εμείς όλοι μέρα βομβαρδιζόμαστε με τουρκοσκυλάδικα, οι Αλβανοί ακούνε στις τηλεοράσεις τους τα ηπειρωτικά παραδοσιακά τραγούδια. Μάλιστα νεαρές τραγουδίστριες τραγουδάνε μια μοντέρνα εκδοχή των ηπειρωτικών τραγουδιών και ακόμα και οι ανήλικοι Αλβανοί ακούνε αυτά τα τραγούδια.

Δείτε ένα παράδειγμα από τα παρακάτω βίντεο.

 

 

 

Οι Αλβανοί είναι ένα πανέμορφος λαός και αποπνέει ελληνικότητα.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι που σας παρουσιάζουν με τα μελανώτερα χρώματα την Αλβανία και τους Αλβανούς σας απέκρυψαν για παράδειγμα το γεγονός ότι σε μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι έγινε μια βραδιά-αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι! Ποιος λαός που μισεί τους Έλληνες θα έκανε βραδιά-αφιερωμένη στην Ελλάδα;

Για δείτε μερικά βίντεο από αυτή την εκπομπή

 

 

 

 

Οι Έλληνες έχουν μια εσφαλμένη άποψη για τους Αλβανούς και έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι Αλβανοί καταπιέζουν τους Έλληνες βορειοηπειρώτες! Μα τι ψεύδη είναι αυτά. Ένας γνωστός μου Έλληνας βορειοηπειρώτης δικηγόρος ήταν υπουργός επί κυβέρνησης Μπερίσα. Αλήθεια, αν οι Αλβανοί ήταν ρατσιστές και ανθέλληνες, πώς άφησαν έναν Έλληνα να αναρριχηθεί στην εξουσία; Τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν ένας Αλβανός γινόταν υπουργός σε ένα ελληνικό κόμμα; Οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες που δήθεν καταπατώνται έχουν δικο τους πολιτικό κόμμα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν οι Αλβανοί δημιουργούσαν αλβανικό κόμμα; Εδώ ένα παιδάκι Αλβανάκι πήγε να σηκώσει μια ελληνική σημαία, και πήγατε να το φάτε, έγινε εθνικό ζήτημα!!! Οι Αλβανοί έχουν δημιουργήσει ειδικά σχολεία για τους Έλληνες βορειοπειρώτες. Για ποια καταπάτηση δικαιωμάτων μιλάτε; Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει σχολεία για τους Αλβανούς; Ποιοι είναι λοιπόν ρατσιστές; Οι Έλληνες ή οι Αλβανοί; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Οι Έλληνες πάσχουν από έναν βαθύτατο αντιαλβανισμό. Κρίμα, διότι οι Αλβανοί είναι ένας λαός που σχετίζεται με τους Έλληνες, αφού και οι Αλβανοί κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες και εμείς οι Έλληνες καταγόμαστε από τους Αλβανούς που κατέβηκαν στην κυρίως Ελλάδα τον μεσαίωνα.

Ελλάδα λοιπόν αναβλύζει όλη η Αλβανία και γνήσιοι Έλληνες είναι οι Αλβανοί, πολύ πιο Έλληνες από πολλούς εν Ελλάδι νεοέλληνες!

 

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #9 EssaeeyZit 2018-02-11 08:47
Running late with the deadline for your work? Then we are your reliable assistant in paper help.

Get ready to ask for our assistance when you need essays, research or course works, reports, case studies, etc.
Our experts have seen it all and are ready to start working on your assignment right away. Go for it!

Get an essay or any other homework writing help


http://bit.ly/2ykp1Qw

help cant do my essay samples
writing my research paper lqmt
buy example of narrative essay mla format
write my paper apa gz downloads
write my psychology paper slam
write my economics research paper evaluation
do write my paper pqdvd
do my english essay dmv.ca.gov
need help write my paper rx bags
help me do my essay kgc


http://tinyurl.com/y9wrk5dt
Quote
 
 
0 #8 BtiKRD23tit 2018-02-04 02:05
Кадастровый и технический паспорт в г. Краснодаре и г. Кропоткин.
Решение любого вопроса по БТИ Краснодарского края. Быстро.
--------------- --------------- --
леваневского 16 бти краснодар режим работы
адрес краевое бти краснодар
Quote
 
 
0 #7 Mashainela 2017-12-12 21:03
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"
Quote
 
 
0 #6 mamb 2017-09-24 22:00
Δεν ξέρω απο που κρατάει η σκούφια του καθενός και δεν με πολυενδιαφέρει κι όλας. Αλλά ξέρω τούτο. Οι Αλβανοί είναι ό,τι πιο κοντινό μας υπάρχει. Με διαφορά. Όσο για την καλλιέργεια της αντιπάθειας? Ε, τι θ'απογίνουμε χωρίς βαρβάρους...

Υ.Γ. Όταν φάνηκε πως διαλύεται ο Οθωμανικός ζυγός κάποιοι πήραν το σώμα της Ρωμιοσύνης, πέταξαν ένα χέρι απο δώ, ένα πόδι απο κεί, την κοιλιά παραπέρα, και το κεφάλι? Ακόμα αναζητείται. Πάντως σίγουρα δεν θα το βρεί κανείς στην σύγχρονη Ελλάδα :(
Quote
 
 
+2 #5 anton 2015-05-16 19:51
Ποια ειναι η αποψη των Κοσσοβαρων,για την Ελλαδα;Υπηρξε αναλογη εκπομπη στην τηλεοραση του Κοσσυφοπεδιου;Η εκπομπη που παρουσιαζεις ειναι οντως εντυπωσιακη,και λεει πολλα!
Quote
 
 
0 #4 Αλή αλ-Γιουνάνι 2015-02-07 00:47
Αν κρίνουμε από όλα αυτά, δεν μπορεί να υφίσταται ίσια ευθύνη Σέρβων και Αλβανών, ή χειρότερα, να αποδοθεί ολόκληρη η ευθύνη στους δεύτερους.
Quote
 
 
0 #3 Αλή αλ-Γιουνάνι 2015-02-07 00:47
Πιο πριν, οι σερβικές αρχές σταμάτησαν στο αεροδρόμιο γνωστούς Αλβανούς δημοσιογράφους, επειδή φορούσαν κασκόλ με την εθνική σημαία της Αλβανίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι Σέρβοι οπαδοί δεν αρκέστηκαν στο γιουχάρισμα του εθνικού ύμνου του αντιπάλου, γεγονός που κακώς συμβαίνει και σε αγώνες άλλων χωρών, και ως αποτέλεσμα μπορεί να έχει καθιερωθεί ως φυσιολογικό φαινόμενο μέσα στο πνεύμα της αθλητικής αντιπαράθεσης. Δεν παρέλειψαν, όμως, ρατσιστικά συνθήματα είς βάρος των Αλβανών, όπως “σκοτώστε τους Αλβανούς” ή “σκοτώστε τους Κροάτες για να μείνει ο Αλβανός ανάδερφος”.
_
Quote
 
 
0 #2 Αλή αλ-Γιουνάνι 2015-02-07 00:46
Πολλά μη αλβανικά ΜΜΕ παρουσίασαν το επεισόδιο με το εθνικιστικό λάβαρο, ως τη βασική πρόκληση, καθώς βιάστηκαν να επιρίψουν ολόκληρη την ευθύνη στους Αλβανούς. Ξέχασαν όμως να περιγράψουν ορισμένα γεγονότα που προηγήθηκαν του “ποδοσφαιρικού πολέμου”. Η σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, δεν επέτρεψε να παραβρεθούν Αλβανοί φίλαθλοι μέσα στο στάδιο, προβάλλοντας ως προϋπόθεση την απόδειξη διαβατηρίου του αλβανικού κράτους, επιθυμώντας με αυτό το τρόπο να αποκλείσει τους Αλβανούς των άλλων χωρών της περιοχής. Έτσι κατάφερε, σε ένα στάδιο γεμάτο από περίπου 30 χιλιάδες Σέρβους οπαδούς, να μην υπάρχει κανένας Αλβανός, εκτός από ορισμένους προσκεκλημένους στη θύρα V.I.P.
_
Quote
 
 
+1 #1 Αλή αλ-Γιουνάνι 2015-02-07 00:45
Πριν λίγους μήνες, στο Βελιγράδι, έλαβε χώρα η ποδοσφαιρική συνάντηση Σερβίας-Αλβανία ς, μέσα σε κλίμα απόλυτης έντασης. Όπως όλοι είδαμε, ο διαιτητής σταμάτησε, και αργότερα διέκοψε οριστικά, τον αγώνα, λόγω ρίψης καπνογόνων και άλλων αντικειμένων από Σέρβους. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν Σέρβοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ διαδραματίστηκα ν σκηνές ωμής βίας ανάμεσα σε εκείνους και τους Αλβανούς παίκτες. Το άσχημο και αναξιοπρεπές τέλος, προκλήθηκε κυρίως από το εθνικιστικό λάβαρο της “Μεγάλης Αλβανίας”, το οποίο, ορισμένοι Αλβανοί των Σκοπίων, προέβαλαν μέσω ιπτάμενου τηλεκατευθυνόμε νου ελικοπτέρου, στο γήπεδο της Παρτιζάν Βελιγραδίου.
_
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Saturday the 24th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS