Η προκήρυξη των Αρβανιτων του 1897. Οι Μπότσαρης, Σέχος και Τζαβελλας ομολογούν ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανικής καταγωγής

Share

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 1897

Όλοι αυτοί οι πλαστογράφοι της Αρβανίτικης ιστορίας θα λάβουν την απάντηση από το στόμα των ίδιων των Αρβανιτών, των εγγονών των Αρβανιτών επαναστατών του ’21. Από τον Σέχο, τον Μπότσαρη και τον Τζαβέλλα, οι οποίοι ήξεραν καλύτερα από κάθε σύγχρονο την καταγωγή τους και την καταγωγή των παππούδων τους. Θα παρουσιάσουμε λοιπόν την Προκήρυξη του Αρβανίτικου Συνδέσμου της Ελλάδος, που συντάχθηκε το 1899 από τους Σέχο, Μπότσαρη και Τζαβέλλα. Η Προκήρυξη δημοσιεύτηκε το Μάιο του 1899 από το περιοδικό Ελληνισμός που εξέδιδε η εθνική εταιρεια Ελληνισμός και επανεκδόθηκε το 1995 από τον Αριστείδη Κόλλια. Παραθέτουμε την προκήρυξη με τη γλωσσική μορφή και την ορθογραφία στην οποία γράφτηκε.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

 

ΑΔΕΡΦΙΑ! Σας λέγομε και σας ονομάζομε αδέρφια, γιατί όσο κι αν μας χωρίζουν ο τόπος κι η θρησκεία, δεν παύομε να είμεστε αδέρφια, επειδή όλοι οι αρβανίτες, όπου και αν βρισκομέστε σήμερα, είμαστε απόγονοι των Πελασγών. Σήμερα βρισκόμεστε σ' εποχή που αναγεννιούνται τα έθνη. Κυττάξετε τους Έλληνες! Ήταν σκλάβοι και δούλευαν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό. Ξύπνησαν μια μέρα στη φωνή του Ρήγα τους, και σηκώθηκαν, έσπασαν τα σίδερα της σκλαβιάς, έδιωξαν τον τύραννο από το χώμα τους και γίνηκαν βασίλειο. Κυττάξετε τους Σέρβους! Επαναστάτησαν κι ελευτερώθηκαν!  Κυττάξετε τους Μαυροβουνιώτες!...Ημείς μονάχα οι Αρβανίτες, είμεστε ακόμα στον ύπνο, κι οι εχτροί μας μας περικυκλώνουν και θέλουν να μας καταξεσκίσουν και να μας κατακομματιάσουν!  Η Αυστρία έχει το μάτι καρφωμένο στην Αρβανιτιά μας. Η Ιταλία θέλει τον Αυλώνα μας. Το Μαυροβούνι θέλει τη Σκόντρα μας, η Σερβία, η Βουλγαρία κι η Βλαχία αντιμάχονται για τα Μπιτώλιά μας, για το Ντουράτσο μας, την Πρισρένη μας, και για την Κρόιά μας, την πόλη που χρησίμεψε ως πρωτεύουσα του Σκεντέρ μπεή μας! Όλα τα έθνη που είχε πατήσει η Τουρκιά πιο λίγο, πιο πολύ ελευτερώθηκαν κι ημείς, οι αρβανίτες, βρισκόμεστε χωρίς δική μας λευτεριά, και το χειρότερο που χάσαμε την εθνική μας ύπαρξη, και λογαριαζόμαστε από τον κόσμο ως τούρκοι, ενώ δεν είμεστε καθόλου τούρκοι αλλά καθαροί αρβανίτες, απόγονοι των Πελασγών.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιά είναι η Αρβανιτιά που όλοι οι λαοί την επιβουλεύνται; Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που θεωρούνται Τούρκοι; Οι Τουρκαλβανοί!!! Αντικαταστήστε στην προκήρυξη τη λέξη Αρβανίτης με τη λέξη Αλβανός και τη λέξη Αρβανιτιά με τη λέξη Αλβανία και θα βγάλετε νόημα. Οι Αρβανίτες ήταν λοιπόν Αλβανοί! Οι Αρβανίτες (=Αλβανοί) της Ελλάδας (Σέχος, Μπότσαρης, Τζαβέλλας)  απευθύνονται με αυτή την προκήρυξη στους αδελφούς τους Αρβανίτες (=Αλβανούς) της Αρβανιτιάς (=Αλβανίας). Ας δούμε όμως τι άλλα λένε οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή:

 

Ημείς οι αρβανίτες είμασταν πάντοτε οι στήλοι της Τουρκίας. Το αίμα το αρβανίτικο τετρακόσια τόσα χρόνια έτρεξε και τρέχει σαν ποτάμι για τη ζωή της Τουρκίας. Αν ελείπαμε ημείς, η Τουρκία από πολλά χρόνια θα είταν φευγάτη από την Ευρώπη. Και όμως η Τουρκία δεν εννοεί να μας δώσει τη λευτεριά μας.

 

Παρατήρηση δική μου: Οι Αρβανίτες στήλοι της Τουρκίας; Άρα οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί, οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί!!! Αλλά για να δούμε παρακάτω το κείμενο:

 

Ήρθε, αδέρφια, ο καιρός που πρέπει όλοι οι Αρβανίτες νάχωμε μια γνώμη. Πρέπει να αφήσωμε την έχτρα που μας γέννησαν η Τουρκιά κι οι θρησκείες. Την Τουρκιά και τες θρησκείες πρέπει να τες αφήσωμε κατά μέρος. Η Τουρκιά είναι ξένο σώμα και πρέπει να τη πετάξωμε πέρα, η θρησκεία είναι για τον καθένα χωριστά και πρέπει ο καθένας να την βαστάξει όπως την ηύρε. Θα ήταν καλό να είμασταν οι αρβανίτες όλοι μωαμεθανοί ή όλοι χριστιανοί, αλλά αφού βρισκόμεστε σε διάφορες θρησκείες: μωαμεθανοί και χριστιανοί, και σε διάφορες αιρέσεις: ορθόδοξοι, παπιστάνοι, μουσουλμάνοι, μπεκτασλίδες, ρουφαΐδες καλόν είναι να αφήσωμεν τες θρησκείες και τες αιρέσεις κατά μέρος.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που είναι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και ανήκουν σε όλες αυτές τις αιρέσεις; Μα ασφαλώς οι Αλβανοί!!! Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Είπαμαν ότι είμεστε περικυκλωμένοι από εχτρούς. Το μόνο κράτος απ’ όλα όσα ξεφύτρωσαν από τες στάχτες, κι από τα χαλάσματα της Τουρκίας που έχει εγγυημένη την ύπαρξή του απ’ όλη την Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Επίτηδες σας λογαριάσαμαν την Ελλάδα σαν εχτρό μας, γιατί η όψη των πραγμάτων έτσι τη δείχνει.  Αλλ' αν βαθύνουμε λίγο στην ουσία, αν συμβουλευτούμε λίγο την ιστορία, αν εξετάσωμε το πράγμα καλά, θα ιδούμε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμμιά έχτρα μ' εμάς.

 

Παρατήρηση δική μου: Είναι σαφής η διάκριση που γίνεται στην προκήρυξη ανάμεσα στους Αρβανίτες και τους Έλληνες. Άρα άλλο Αρβανίτες, άλλο Έλληνες. Αλλά για να δούμε παρακάτω την προκήρυξη. Αυτά που λένε οι Αρβανίτες εδώ χαλάνε και την προπαγάνδα των σύγχρονων Ελλήνων και των Αλβανών:

 

Η Ιστορία μας λέγει ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Πελασγών, των παππούδων μας, ότι Έλληνες κι Αρβανίτες, κατά τους βυζαντινούς χρόνους είχαν μια θρησκεία, ένα βασίλειο, και μια πατρίδα, κι ότι ο Σκεντέρμπεης μιλούσε κι Αρβανίτικα κι ελληνικά κι έγραφε την ελληνική γλώσσα σαν έλληνας, κι ότι η Ελλάδα η σημερινή είναι έργο αρβανίτικο κι ελληνικό.

 

Παρατήρηση δική μου: Άρα οι Έλληνες και οι Αλβανοί/Αρβανίτες είναι συγγενείς λαοί, αφού είναι απόγονοι των Πελασγών. Και όμως η σύγχρονη Ελληνική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Έλληνες και τους Αλβανούς ως μη Πελασγούς, ενώ η σύγχρονη Αλβανική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Αλβανούς και τους Έλληνες ως μη Πελασγούς!!! Και στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σκεντέρμπεης ήταν Αλβανός/Αρβανίτης και όχι Έλληνας, αφού, όπως το κείμενο λέει, ήξερε να γράφει και Ελληνικά σαν Έλληνας. Σαν Έλληνας, αφού ήταν Αρβανίτης/Αλβανός. Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Στον αγώνα του 1821, που έκαμε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αγωνίστηκε κι η δική μας φυλή, η αρβανίτικη, και με τη βοήθεια τη δική μας, την αρβανίτικη, ελευτερώθηκε η Ελλάδα. Ανάμεσα σε τόσους ήρωες που ανέδειξε η ελληνική επανάσταση του 1821 όλοι οι θαλασσινοί ήρωες, εξόν μόνον από τους Ψαριανούς, είταν Αρβανίτες. Οι πλειότεροι ήρωες της Στεριάς είταν αρβανίτες. Εξόν από τους χριστιανούς αρβανίτες είταν και τρεις - ήμισυ χιλιάδες αρβανίτες μωαμεθανοί που πολεμούσαν μαζί με τους Έλληνες εναντίον των Τούρκων, και αρχηγοί αυτωνών των αρβανιτών είταν ο Ταφίλ-Μπούζης, ο Γκιολέκας, ο Χόντος, και άλλοι φημισμένοι καπεταναραίοι αρβανίτες. Δεν θα πούμε κανένα ψέμα, αδέρφια, αν πούμε ότι οι Αρβανίτες ελευθέρωσαν την Ελλάδα!

 

Συμπερασμα: Στην επανάσταση του ’21  πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων και Αρβανίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Και η επανάσταση ήταν Ελληνοαλβανική. Συνεχίζει η προκήρυξη:

 

Στην καρδιά του ελληνικού και του αρβανίτικου λαού είναι ριζωμένο το αίστημα της συγγένειας, που έχουν οι Έλληνες με τους Αρβανίτες. Ο Έλληνας πριν γείνει Έλληνας, είταν Αρβανίτης, δηλαδή Πελασγός. Έλληνας θα ειπή: Αρβανίτης πολιτισμένος.

 

Αφού οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή δείχνουν τη συγγένεια που έχουν με τους Έλληνες, εξηγούν στους Αλβανούς αδελφούς τους στην Αλβανία τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενωθούν με την Ελλάδα. Ας δούμε τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Ελλάδα χωρίς Αρβανιτιά και Αρβανιτιά χωρίς Ελλάδα είναι πράγματα μισά. Όταν η Ελλάδα κι η Αρβανιτιά σμίξουν, τότε θα γείνει μια μεγάλη Ελλάδα  και μια μεγάλη Αρβανιτιά. Τους Έλληνες τους γνωρίζομε και μας γνωρίζουν. Ζήσαμε χιλιάδες χρόνια με τους Έλληνες και ζούμε ακόμα σαν αδέρφια. Χιλιάδες Έλληνες ζούνε μέσα στην Αρβανιτιά και χιλιάδες Αρβανίτες ζούνε μέσα στην Ελλάδα και ποτέ ώς τα σήμερα δεν ήρθαν σε αμάχη, αλλά στην Αρβανιτιά οι Έλληνες με τους Αρβανίτες ζουν σαν αδέρφια και στην Ελλάδα οι Αρβανίτες με τους Έλληνες ζούνε σαν αδέρφια. Ό, τι είναι ελληνικό είναι κι αρβανίτικο κι ό, τι είναι αρβανίτικο είναι κι ελληνικό. Το αίμα νερό δε γένεται! Κυττάξετε, αδέλφια, πόσους μεγάλους λόγους έχομε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, ενώ δεν έχομε κανένα λόγο να ζυγώσωμε τους Ιταλούς, τους Αυστριακούς, τους Σέρβους και τους Βουλγάρους!!! Όταν λέγωμε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, δεν εννοούμε να σμίξωμε τες θρησκείες μας ή την κυβέρνησή μας. Τέτοια σμίξη δεν την εννοούμε, ούτε τη θέλομε! Ημείς θέλομε από την Ελλάδα ν’ ασφαλίσωμε τον τόπο μας, ν’ αναστήσωμε το εμπόριό μας, να φωτιστούμε από την παιδεία της. Ημείς εννοούμε η Ελλάδα να έχη ισχή ως κράτος στην Ελλάδα, κι η Αρβανιτιά στην Αρβανιτιά, και όχι η Αρβανιτιά να είναι υποκείμενη στην Ελλάδα. Εννοούμε την ένωση μόνο σε μια φανερή και συμφωνημένη συμμαχία κι επιμαχία, έχοντας τον ίδιο Βασιλιά, τον ίδιον υπουργό του Πολέμου, και να πολεμάη υποχρεωτικώς η Ελλάδα χάριν της Αρβανιτιάς κι η Αρβανιτιά χάριν της Ελλάδας, μ' ένα λόγο να έχωμε τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχτρούς. Εννοούμε η Αρβανιτιά να έχη ξεχωριστό στράτευμα, ξεχωριστή χωροφυλακή, ξεχωριστή αστυνομία, ξεχωριστή διοίκηση, ξεχωριστό ταμείο, ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστή παιδεία. Τέτοιο παράδειγμα έχομε την Αυστρία και την Ουγγαρία, όπου δεν υπάρχει κι η συγγένεια που υπάρχει ανάμεσα Ελλήνων κι Αρβανιτών. Εμπρός αδέρφια! Ελάτε να γείνωμε ένα Ελληνοαρβανίτικο Βασίλειο, και πρέπει να γείνωμε, γιατί έχομε ένα αίμα, μια Πατρίδα κι ένα Θεό!

 

Αυτό ήταν το κείμενο της προκήρυξης που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Οι Αρβανίτες συντάκτες της προκήρυξης Σέχος, Μπότσαρης και Τζαβέλλας θεωρούν τους Αρβανίτες Αλβανούς και απευθύνονται στους αδελφούς τους Αλβανούς της Αλβανίας. Θεωρούν όμως και τους Έλληνες συγγενείς τους, αφού και οι δύο, Έλληνες και Αρβανίτες/Αλβανοί, είναι Πελασγοί. Η προκήρυξη αυτή ανατρέπει τους ιστορικούς μύθους που επικρατούν για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. Οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί και είναι και Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι Αλβανοί. Και αυτό επειδή Έλληνες και Αλβανοί αποτελούν τον ίδιο και τον αυτό λαό, την ίδια και την αυτή φυλή. Το αίμα νερό δε γίνεται. Gjaku uj s' benet.

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #344 Cleo 2019-02-17 08:35
Traffic makes the world wide web turn, with
visitors come money additionally money comes a good
business. So why let them have a vital over your site?
Advertise on well-liked websites and check engines.

my website; roulette casino games: http://onlinegambling-advisor.com/what-makes-online-casinos-better-than-the-land-based-ones/
Quote
 
 
0 #343 Thorsten 2019-02-10 00:17
If you desire to grow your knowledge only keep visiting this web site and be updated with the most up-to-date information posted here.


Here is my web-site - Debora: https://win88.today/scr888-hack-scr888-jammer/
Quote
 
 
0 #342 Vivien 2019-02-08 22:42
My example here could be broken down even further, but
I do think you obtain the picture. Because, the process of indexing,
new websites takes about sixty days. The posts
include things like at least two links to generally.


my blog post - rollex11 login: https://918kiss.host/75-rollex11
Quote
 
 
0 #341 Kent 2019-02-08 12:42
Thanks for finally talking about >Pelasgians - Greeks
- Albanias
Quote
 
 
0 #340 Clifton 2019-02-06 18:35
Everything is very open with a clear clarification of the challenges.
It was truly informative. Your website is useful.
Thanks for sharing!

my weblog - rollex11 login: https://kasino.vin/home/rollex-11/58-rollex11
Quote
 
 
0 #339 Juliann 2019-02-03 03:45
There are thousands of blogs about politics and preserving the environment, as an example.

In my experience, it's helpful to be a aware of why emptiness is trouble sky777 for
pc: http:///phpinfo.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2FFreebettingtips.club%2Ftop-3-largest-casinos-world%2F6273%2F%3Esky+casino+ad+song%3C%2Fa%3E us.
Quote
 
 
0 #338 Joey 2019-02-01 07:15
With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique
content I've either written myself or outsourced but it appears a lot
of it is popping it up all over the internet without my agreement.
Do you know any solutions to help stop content from being stolen? I'd definitely appreciate it.


Feel free to surf to my website; ntc33 login: https://kasino.vin/downloads/68-download-ntc33
Quote
 
 
0 #337 Brendan 2019-01-22 19:36
It may be used too promote a photo collection and tell quite a funny details.
Sound - what
online casino has the best payouts: http://www.elvisarchives.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kasino.games%2Fhome%2Frollex-11%2F58-rollex11 voice acting is great, dripping with all of the sarcasm an Indy fan could expect.
Quote
 
 
0 #336 Marcella 2018-12-31 15:31
Hi there! This blog post couldn't be written any better!
Going through this article reminds me of my previous roommate!
He constantly kept talking about this. I'll forward this post to him.

Pretty sure he's going to have a great read. Many thanks for sharing!Also visit my web site :: newtown ntc33: https://kasino.vin/home/ntc33/49-ntc33-newtown-casino
Quote
 
 
0 #335 Sven 2018-12-30 17:49
Good day! Do you know if they make any plugins
to help with SEO? I'm trying to get my blog to
rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results.
If you know of any please share. Appreciate
it!

My web site :: Ingrid: http://www.easy-wishlist.fr/espaces/redirect.php?url=https://kasino.vin%2Fhome%2Face333
Quote
 
 
0 #334 Augustina 2018-11-03 00:36
I have noticed you don't monetize your page, don't
waste your traffic, you can earn additional bucks every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all
websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's
tips monetize your website

My blog: BestFrancesca: https://CleverMagda.blogspot.com
Quote
 
 
0 #333 profile4599 2018-11-01 13:23
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://charleskeng.com/guestbook/public/img-1539196272.jpg
Quote
 
 
0 #332 Douglasfar 2018-10-27 17:49
online pharmacy canada online pharmacies reviews canadianpharmac yies.com
canadianpharmac y http://canadianpharmac yies.com/
canada online pharmacy http://canadianpharmac yies.com/
canada pharmaceuticals online
п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmac yies.com
trusted pharmacy canada
http://candybar.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmac yies.com/
canadian government approved pharmacies
Quote
 
 
0 #331 Douglasfar 2018-10-27 17:16
canadian online pharmacy canadian rx world pharmacy canadianpharmac ytousa.com
canadian medications, liraglutide http://canadianpharmac ytousa.com/
online canadian pharmacy http://canadianpharmac ytousa.com/
canadian pharcharmy online
http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmac ytousa.com
online pharmacies of canada
http://kaf.kz/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmac ytousa.com/
canadian medications
Quote
 
 
0 #330 Douglasfar 2018-10-27 11:06
online pharmacies canada canada drugs online canadianpharmac ytousa.com
canada medications information http://canadianpharmac ytousa.com/
aarp recommended canadian online pharmacies http://canadianpharmac ytousa.com/
buy viagra usa
http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmac ytousa.com
canada medications information
http://rzraion.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmac ytousa.com/
canadian pharmacies shipping to usa
Quote
 
 
0 #329 Douglasfar 2018-10-23 17:23
http://vioglichfu.7m.pl/index.php?n=25&id=82551
cialis online ervaringen
cialis no presc ription
Quote
 
 
0 #328 Eugenia 2018-10-23 04:33
I have noticed you don't monetize your website, don't
waste your traffic, you can earn additional bucks every
month. You can use the best adsense alternative for any
type of website (they approve all websites),
for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

My page BestTory: https://CleverTraci.blogspot.com
Quote
 
 
0 #327 Tyronetop 2018-09-23 13:39
buy cialis online purchase cialis online no prescription cialissy.com
generic cialis at walmart http://cialissy.com/
cialis 20 mg price http://cialissy.com/
buy cialis online
discovered boyfriend taking cialiscialis injury attorney ohiocialis in capsulekeywords cialiscialis ed vs normal
http://hamedo.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com
Quote
 
 
0 #326 Tyronetop 2018-09-23 01:57
cialis online tadalafil 20 mg tablet cialissv.com
tadalafil generic international http://cialissv.com/
how to get cialis online http://cialissv.com/
Cialis online
counterfeit cialiscialis k tabsheadache cialisfree sample of cialisis or viagrabuy cialis soft canadacommercia ls cialis whistling songprices pill comparison cialis viagra
http://sr79project.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissv.com
Quote
 
 
0 #325 Tyronetop 2018-09-22 23:19
cialis online cialis online no prescription cialissi.com
20mg cialis lowest price http://cialissi.com/
cialis tablets generic http://cialissi.com/
buy cheap cialis coupon
viagra and cialis samplescialis leggalybetter erection cialis or viagracialis suppliercialis commercial musicwhats better viagra or cialis
http://universalgoldcoin.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissi.com
Quote
 
 
0 #324 Tyronetop 2018-09-06 03:14
cheap 20mg levitra generic levitra 100mg buylevitraa.com
levitra 20 mg dosage http://buylevitraa.com/
levitra bayer 20mg meilleur prix http://buylevitraa.com/
levitra prices at cvs levitra prices in usa pharmacy levitra priceslevitrale vitra generic 60 mglevitra vs viagra comparisonlevit ra 20 mg pricelevitra prices in usa pharmacylevitra 20 mg costvardenafil hydrochloridele vitra genericlevitra generic availablegeneri c levitra 10mglevitra 20 mg directionslevit ra generic brandlevitra vs viagra effectivenesspr ices for levitra 20 mglevitra kopen zonder receptlevitra prices at costcolevitra online
http://jdgraffix.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://buylevitraa.com/
Quote
 
 
0 #323 Tyronetop 2018-09-05 17:39
levitra prices in mexico levitra cam buylevitraa.com
levitra bayer 20mg meilleur prix http://buylevitraa.com/
generic levitra 100mg http://buylevitraa.com/
generic levitra 40mg levitra 20 mg levitra generic alternativelevi tra generic brandbuy leviton insteadlevitra cambuy levitonlevitra vs viagra ingredientslevi tra 20 mg for salegeneric levitra vardenafillevit ra priceslevitra 20 mg dosagelevitra 20 mg pricelevitra coupongeneric levitra 20mglevitra 20 mg directionslevit ra 20 mg cost walmartlevitra 10 mg kopenlevitra prices at cvs
http://philipkdickaward.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://buylevitraa.com/
Quote
 
 
0 #322 Tyronetop 2018-09-05 15:31
levitra 20 mg dosage levitra prices buylevitraa.com
generic levitra http://buylevitraa.com/
levitra prices at walmart http://buylevitraa.com/
levitra priceslevitra vs viagra vs cialislevitra 20 mg for salelevitra bayer 20mg meilleur prixgeneric levitra 40mglevitra 20 mg dosagelevitra 20 mg para que sirvelevitra couponvardenafi l hcl 20mg tablevitra vs viagra comparisonprice s for levitra 20 mglevitra 20 mg directionslevit ra generic alternativelevi tra vs viagra ingredientsgene ric levitra 100mglevitra kopen zonder receptlevitra vs viagra
http://premierskylights.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://buylevitraa.com/
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Wednesday the 20th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS