Η προκήρυξη των Αρβανιτων του 1897. Οι Μπότσαρης, Σέχος και Τζαβελλας ομολογούν ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανικής καταγωγής

Share

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 1897

Όλοι αυτοί οι πλαστογράφοι της Αρβανίτικης ιστορίας θα λάβουν την απάντηση από το στόμα των ίδιων των Αρβανιτών, των εγγονών των Αρβανιτών επαναστατών του ’21. Από τον Σέχο, τον Μπότσαρη και τον Τζαβέλλα, οι οποίοι ήξεραν καλύτερα από κάθε σύγχρονο την καταγωγή τους και την καταγωγή των παππούδων τους. Θα παρουσιάσουμε λοιπόν την Προκήρυξη του Αρβανίτικου Συνδέσμου της Ελλάδος, που συντάχθηκε το 1899 από τους Σέχο, Μπότσαρη και Τζαβέλλα. Η Προκήρυξη δημοσιεύτηκε το Μάιο του 1899 από το περιοδικό Ελληνισμός που εξέδιδε η εθνική εταιρεια Ελληνισμός και επανεκδόθηκε το 1995 από τον Αριστείδη Κόλλια. Παραθέτουμε την προκήρυξη με τη γλωσσική μορφή και την ορθογραφία στην οποία γράφτηκε.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

 

ΑΔΕΡΦΙΑ! Σας λέγομε και σας ονομάζομε αδέρφια, γιατί όσο κι αν μας χωρίζουν ο τόπος κι η θρησκεία, δεν παύομε να είμεστε αδέρφια, επειδή όλοι οι αρβανίτες, όπου και αν βρισκομέστε σήμερα, είμαστε απόγονοι των Πελασγών. Σήμερα βρισκόμεστε σ' εποχή που αναγεννιούνται τα έθνη. Κυττάξετε τους Έλληνες! Ήταν σκλάβοι και δούλευαν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό. Ξύπνησαν μια μέρα στη φωνή του Ρήγα τους, και σηκώθηκαν, έσπασαν τα σίδερα της σκλαβιάς, έδιωξαν τον τύραννο από το χώμα τους και γίνηκαν βασίλειο. Κυττάξετε τους Σέρβους! Επαναστάτησαν κι ελευτερώθηκαν!  Κυττάξετε τους Μαυροβουνιώτες!...Ημείς μονάχα οι Αρβανίτες, είμεστε ακόμα στον ύπνο, κι οι εχτροί μας μας περικυκλώνουν και θέλουν να μας καταξεσκίσουν και να μας κατακομματιάσουν!  Η Αυστρία έχει το μάτι καρφωμένο στην Αρβανιτιά μας. Η Ιταλία θέλει τον Αυλώνα μας. Το Μαυροβούνι θέλει τη Σκόντρα μας, η Σερβία, η Βουλγαρία κι η Βλαχία αντιμάχονται για τα Μπιτώλιά μας, για το Ντουράτσο μας, την Πρισρένη μας, και για την Κρόιά μας, την πόλη που χρησίμεψε ως πρωτεύουσα του Σκεντέρ μπεή μας! Όλα τα έθνη που είχε πατήσει η Τουρκιά πιο λίγο, πιο πολύ ελευτερώθηκαν κι ημείς, οι αρβανίτες, βρισκόμεστε χωρίς δική μας λευτεριά, και το χειρότερο που χάσαμε την εθνική μας ύπαρξη, και λογαριαζόμαστε από τον κόσμο ως τούρκοι, ενώ δεν είμεστε καθόλου τούρκοι αλλά καθαροί αρβανίτες, απόγονοι των Πελασγών.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιά είναι η Αρβανιτιά που όλοι οι λαοί την επιβουλεύνται; Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που θεωρούνται Τούρκοι; Οι Τουρκαλβανοί!!! Αντικαταστήστε στην προκήρυξη τη λέξη Αρβανίτης με τη λέξη Αλβανός και τη λέξη Αρβανιτιά με τη λέξη Αλβανία και θα βγάλετε νόημα. Οι Αρβανίτες ήταν λοιπόν Αλβανοί! Οι Αρβανίτες (=Αλβανοί) της Ελλάδας (Σέχος, Μπότσαρης, Τζαβέλλας)  απευθύνονται με αυτή την προκήρυξη στους αδελφούς τους Αρβανίτες (=Αλβανούς) της Αρβανιτιάς (=Αλβανίας). Ας δούμε όμως τι άλλα λένε οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή:

 

Ημείς οι αρβανίτες είμασταν πάντοτε οι στήλοι της Τουρκίας. Το αίμα το αρβανίτικο τετρακόσια τόσα χρόνια έτρεξε και τρέχει σαν ποτάμι για τη ζωή της Τουρκίας. Αν ελείπαμε ημείς, η Τουρκία από πολλά χρόνια θα είταν φευγάτη από την Ευρώπη. Και όμως η Τουρκία δεν εννοεί να μας δώσει τη λευτεριά μας.

 

Παρατήρηση δική μου: Οι Αρβανίτες στήλοι της Τουρκίας; Άρα οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί, οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί!!! Αλλά για να δούμε παρακάτω το κείμενο:

 

Ήρθε, αδέρφια, ο καιρός που πρέπει όλοι οι Αρβανίτες νάχωμε μια γνώμη. Πρέπει να αφήσωμε την έχτρα που μας γέννησαν η Τουρκιά κι οι θρησκείες. Την Τουρκιά και τες θρησκείες πρέπει να τες αφήσωμε κατά μέρος. Η Τουρκιά είναι ξένο σώμα και πρέπει να τη πετάξωμε πέρα, η θρησκεία είναι για τον καθένα χωριστά και πρέπει ο καθένας να την βαστάξει όπως την ηύρε. Θα ήταν καλό να είμασταν οι αρβανίτες όλοι μωαμεθανοί ή όλοι χριστιανοί, αλλά αφού βρισκόμεστε σε διάφορες θρησκείες: μωαμεθανοί και χριστιανοί, και σε διάφορες αιρέσεις: ορθόδοξοι, παπιστάνοι, μουσουλμάνοι, μπεκτασλίδες, ρουφαΐδες καλόν είναι να αφήσωμεν τες θρησκείες και τες αιρέσεις κατά μέρος.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που είναι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και ανήκουν σε όλες αυτές τις αιρέσεις; Μα ασφαλώς οι Αλβανοί!!! Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Είπαμαν ότι είμεστε περικυκλωμένοι από εχτρούς. Το μόνο κράτος απ’ όλα όσα ξεφύτρωσαν από τες στάχτες, κι από τα χαλάσματα της Τουρκίας που έχει εγγυημένη την ύπαρξή του απ’ όλη την Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Επίτηδες σας λογαριάσαμαν την Ελλάδα σαν εχτρό μας, γιατί η όψη των πραγμάτων έτσι τη δείχνει.  Αλλ' αν βαθύνουμε λίγο στην ουσία, αν συμβουλευτούμε λίγο την ιστορία, αν εξετάσωμε το πράγμα καλά, θα ιδούμε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμμιά έχτρα μ' εμάς.

 

Παρατήρηση δική μου: Είναι σαφής η διάκριση που γίνεται στην προκήρυξη ανάμεσα στους Αρβανίτες και τους Έλληνες. Άρα άλλο Αρβανίτες, άλλο Έλληνες. Αλλά για να δούμε παρακάτω την προκήρυξη. Αυτά που λένε οι Αρβανίτες εδώ χαλάνε και την προπαγάνδα των σύγχρονων Ελλήνων και των Αλβανών:

 

Η Ιστορία μας λέγει ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Πελασγών, των παππούδων μας, ότι Έλληνες κι Αρβανίτες, κατά τους βυζαντινούς χρόνους είχαν μια θρησκεία, ένα βασίλειο, και μια πατρίδα, κι ότι ο Σκεντέρμπεης μιλούσε κι Αρβανίτικα κι ελληνικά κι έγραφε την ελληνική γλώσσα σαν έλληνας, κι ότι η Ελλάδα η σημερινή είναι έργο αρβανίτικο κι ελληνικό.

 

Παρατήρηση δική μου: Άρα οι Έλληνες και οι Αλβανοί/Αρβανίτες είναι συγγενείς λαοί, αφού είναι απόγονοι των Πελασγών. Και όμως η σύγχρονη Ελληνική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Έλληνες και τους Αλβανούς ως μη Πελασγούς, ενώ η σύγχρονη Αλβανική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Αλβανούς και τους Έλληνες ως μη Πελασγούς!!! Και στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σκεντέρμπεης ήταν Αλβανός/Αρβανίτης και όχι Έλληνας, αφού, όπως το κείμενο λέει, ήξερε να γράφει και Ελληνικά σαν Έλληνας. Σαν Έλληνας, αφού ήταν Αρβανίτης/Αλβανός. Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Στον αγώνα του 1821, που έκαμε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αγωνίστηκε κι η δική μας φυλή, η αρβανίτικη, και με τη βοήθεια τη δική μας, την αρβανίτικη, ελευτερώθηκε η Ελλάδα. Ανάμεσα σε τόσους ήρωες που ανέδειξε η ελληνική επανάσταση του 1821 όλοι οι θαλασσινοί ήρωες, εξόν μόνον από τους Ψαριανούς, είταν Αρβανίτες. Οι πλειότεροι ήρωες της Στεριάς είταν αρβανίτες. Εξόν από τους χριστιανούς αρβανίτες είταν και τρεις - ήμισυ χιλιάδες αρβανίτες μωαμεθανοί που πολεμούσαν μαζί με τους Έλληνες εναντίον των Τούρκων, και αρχηγοί αυτωνών των αρβανιτών είταν ο Ταφίλ-Μπούζης, ο Γκιολέκας, ο Χόντος, και άλλοι φημισμένοι καπεταναραίοι αρβανίτες. Δεν θα πούμε κανένα ψέμα, αδέρφια, αν πούμε ότι οι Αρβανίτες ελευθέρωσαν την Ελλάδα!

 

Συμπερασμα: Στην επανάσταση του ’21  πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων και Αρβανίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Και η επανάσταση ήταν Ελληνοαλβανική. Συνεχίζει η προκήρυξη:

 

Στην καρδιά του ελληνικού και του αρβανίτικου λαού είναι ριζωμένο το αίστημα της συγγένειας, που έχουν οι Έλληνες με τους Αρβανίτες. Ο Έλληνας πριν γείνει Έλληνας, είταν Αρβανίτης, δηλαδή Πελασγός. Έλληνας θα ειπή: Αρβανίτης πολιτισμένος.

 

Αφού οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή δείχνουν τη συγγένεια που έχουν με τους Έλληνες, εξηγούν στους Αλβανούς αδελφούς τους στην Αλβανία τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενωθούν με την Ελλάδα. Ας δούμε τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Ελλάδα χωρίς Αρβανιτιά και Αρβανιτιά χωρίς Ελλάδα είναι πράγματα μισά. Όταν η Ελλάδα κι η Αρβανιτιά σμίξουν, τότε θα γείνει μια μεγάλη Ελλάδα  και μια μεγάλη Αρβανιτιά. Τους Έλληνες τους γνωρίζομε και μας γνωρίζουν. Ζήσαμε χιλιάδες χρόνια με τους Έλληνες και ζούμε ακόμα σαν αδέρφια. Χιλιάδες Έλληνες ζούνε μέσα στην Αρβανιτιά και χιλιάδες Αρβανίτες ζούνε μέσα στην Ελλάδα και ποτέ ώς τα σήμερα δεν ήρθαν σε αμάχη, αλλά στην Αρβανιτιά οι Έλληνες με τους Αρβανίτες ζουν σαν αδέρφια και στην Ελλάδα οι Αρβανίτες με τους Έλληνες ζούνε σαν αδέρφια. Ό, τι είναι ελληνικό είναι κι αρβανίτικο κι ό, τι είναι αρβανίτικο είναι κι ελληνικό. Το αίμα νερό δε γένεται! Κυττάξετε, αδέλφια, πόσους μεγάλους λόγους έχομε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, ενώ δεν έχομε κανένα λόγο να ζυγώσωμε τους Ιταλούς, τους Αυστριακούς, τους Σέρβους και τους Βουλγάρους!!! Όταν λέγωμε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, δεν εννοούμε να σμίξωμε τες θρησκείες μας ή την κυβέρνησή μας. Τέτοια σμίξη δεν την εννοούμε, ούτε τη θέλομε! Ημείς θέλομε από την Ελλάδα ν’ ασφαλίσωμε τον τόπο μας, ν’ αναστήσωμε το εμπόριό μας, να φωτιστούμε από την παιδεία της. Ημείς εννοούμε η Ελλάδα να έχη ισχή ως κράτος στην Ελλάδα, κι η Αρβανιτιά στην Αρβανιτιά, και όχι η Αρβανιτιά να είναι υποκείμενη στην Ελλάδα. Εννοούμε την ένωση μόνο σε μια φανερή και συμφωνημένη συμμαχία κι επιμαχία, έχοντας τον ίδιο Βασιλιά, τον ίδιον υπουργό του Πολέμου, και να πολεμάη υποχρεωτικώς η Ελλάδα χάριν της Αρβανιτιάς κι η Αρβανιτιά χάριν της Ελλάδας, μ' ένα λόγο να έχωμε τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχτρούς. Εννοούμε η Αρβανιτιά να έχη ξεχωριστό στράτευμα, ξεχωριστή χωροφυλακή, ξεχωριστή αστυνομία, ξεχωριστή διοίκηση, ξεχωριστό ταμείο, ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστή παιδεία. Τέτοιο παράδειγμα έχομε την Αυστρία και την Ουγγαρία, όπου δεν υπάρχει κι η συγγένεια που υπάρχει ανάμεσα Ελλήνων κι Αρβανιτών. Εμπρός αδέρφια! Ελάτε να γείνωμε ένα Ελληνοαρβανίτικο Βασίλειο, και πρέπει να γείνωμε, γιατί έχομε ένα αίμα, μια Πατρίδα κι ένα Θεό!

 

Αυτό ήταν το κείμενο της προκήρυξης που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Οι Αρβανίτες συντάκτες της προκήρυξης Σέχος, Μπότσαρης και Τζαβέλλας θεωρούν τους Αρβανίτες Αλβανούς και απευθύνονται στους αδελφούς τους Αλβανούς της Αλβανίας. Θεωρούν όμως και τους Έλληνες συγγενείς τους, αφού και οι δύο, Έλληνες και Αρβανίτες/Αλβανοί, είναι Πελασγοί. Η προκήρυξη αυτή ανατρέπει τους ιστορικούς μύθους που επικρατούν για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. Οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί και είναι και Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι Αλβανοί. Και αυτό επειδή Έλληνες και Αλβανοί αποτελούν τον ίδιο και τον αυτό λαό, την ίδια και την αυτή φυλή. Το αίμα νερό δε γίνεται. Gjaku uj s' benet.

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #673 Virgil 2019-09-19 01:31
Because of this thhe jackpot rolls over t in the near fture
where which casino slot machines payout the most: http://casinobuyersnetwork.com/online-casino/mobile-gaming-more-chances-of-winning-slot-jackpots.html jackpot
looks to be above $250 million. Eternal life in heaven-- compared to eternal suffering in terrible.
Also, 37 tickets won $250,000 each.
Quote
 
 
0 #672 Sherrill 2019-09-18 15:49
Are you customers searching for funky, sophisticated, or thrilling?
When you have your own system of trading, can not need advice
from others. When something you've undertaken comes
out as anticipated, that's stellar!

my page :: mobile slots 2018: http://laytexfori.mihanblog.com/post/comment/new/111/fromtype/postone/fid/15110211445a105a58cadb5/atrty/1511021144/avrvy/0/key/0b8d2d4a8c20cf61b9326b8174bbd5c3/
Quote
 
 
0 #671 edalazogoge 2019-09-16 15:43
http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxil Amoxicillin Without Prescription fsw.tyyf.greeks -albanians.com. dpp.gh http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Quote
 
 
0 #670 Rae 2019-09-16 15:40
"Celebrity Apprentice" Women Win Again

My webpage - mega jack casino multi game play free: http://isufni.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fother-games%2Fmega888%2F25-mega888
Quote
 
 
0 #669 iluvufeh 2019-09-16 15:08
http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxil qum.nppu.greeks -albanians.com. kbw.nk http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Quote
 
 
0 #668 Arleen 2019-09-15 19:20
There are so many kissing games readily teens perform. Using your hands
comes naturally to you when you display affection or infatuation. Each of the players can preduct the ending
before viewing.

my webpage; m.2 slot graphic
card: http://Www.Alcotool.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fdownload%2F31-lpe88
Quote
 
 
0 #667 Rueben 2019-09-15 04:49
The primary reason that holds back people is fear of looking foolish or dumb in front of their peers or others.
But still you can not resist your eyes to take a look at the restaurant menu card
design.

my website: mobile phones on slot: http://gkreshenie.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://918.credit/downloads/89-download-ace333
Quote
 
 
0 #666 Aurora 2019-09-14 00:50
bravura do violão também é efetivamente fundamental.

Feel free to surf to my site :: apostila violão para iniciantes pdf: http://cursodeviolaoparainiciantes.info
Quote
 
 
0 #665 Rebekah 2019-09-13 20:19
Discuss your options with your surgeon to determine if this iss an excellent
option oon your own specific will need. But that didn't help
me because myy teacher thought I was trying to behave smart.


Feeel free to visit my page - kamila sky 777: http:///phpinfo.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2Flouisvilletruckservice.net%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3D3win8.city%252Fother-games%252Fsky777%252F24-sky777%3Esky+casino+nz%3C%2Fa%3E
Quote
 
 
0 #664 Coral 2019-09-12 06:03
No narração do Revisor a Imóveis é CBO 354605.


Feel free to surf to my blog - site: http://casamentofeliz.info
Quote
 
 
0 #663 Roseanna 2019-09-11 07:01
Right this moment can bring traffic to wherever
somebody people to become. Your only job is to trust it and you should listen. I decided a website hosting company with different recommendation from another coach.


Here is my blopg - mobile slot machine games: http://dinamicamail.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918kiss.poker%2Fcasino-games%2F73-mega888
Quote
 
 
0 #662 Ronda 2019-09-10 02:24
Anybody who gives dating relationship advice always ekphasizes on havfing good communication skills.
They will give you an unbiased opinion about which used trailers for sale are the best ones a person.

Check out my web blog; live casino reddit: http://www.share-data.net/link.php?url=http%3A%2F%2F3Win8.city%2Fother-games%2Face333%2F27-ace333
Quote
 
 
0 #661 Yanira 2019-09-08 15:49
Sometimes on the parable, myself in the role of the widow.
Who're those persons and those experiences for you personally personally?
Do not use negative words that will hurt others.

My homepage ... sky phantom 777-382: http:///?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2F918.credit%2Fdownloads%2F88-download-sky777-for-android-and-ios%3Esky+777%3C%2Fa%3E
Quote
 
 
0 #660 Joie 2019-09-08 10:41
When one enters a traditional casino you can feel
the thrilling excitement iin atmosphere. So, you win more money online instead
of casino bets. A regarding people play poker online you will be is very convenient.


Review my bloog - ocean king leicester: http://C.Hpa.org.cn/goto.php?url=http://3win8.city/other-games/play8oy/26-play8oy
Quote
 
 
0 #659 Laurinda 2019-09-08 09:54
It will also help to keep increase the blood sugar level.
I'd love meet up with you and any canine companions you currently in home!
Hear, O Israel: God, the father our God, the LORD is i.


Also visit my web site best slot game on huuuge casino: http://sanilize.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.guida-benessere.com%2Fthe-true-definition-of-conditioning-in-sports-and-fitness%2F
Quote
 
 
0 #658 Corey 2019-09-07 11:48
Ei eu sei que é off-topic, mas eu queria saber se você sabe
de qualquer widgets eu poderia adicionar ao meu blog que automaticamente twittar meus mais novo twitter atualizações.

Eu procurei por um plug-in assim por algum tempo e estava
esperando que talvez você teria alguma experiência com algo assim.
Por favor me avise se você executar em qualquer coisa.
Realmente gosto de ler seu blog e aguardo ansiosamente suas novas atualizações.


my blog; web site: http://ghinyletibot.mihanblog.com/post/comment/new/102/fromtype/postone/fid/15021812105989775aaa281/atrty/1502181210/avrvy/0/key/d94f0eb37e228a57fb1d0acb91d67a98/
Quote
 
 
0 #657 Irma 2019-09-07 00:44
Muito seção de conteúdo. Eu tropecei em cima seu local e no capital de adesão para afirmar que eu adquirir na verdade desfrutado conta suas postagens no blog.
De qualquer forma Vou estar assinando seu aumentar e eu mesmo
conquista você acessar consistentement e rápido .


Check out my weblog - homepage; Lynda: http://www.rsuaminahblitar.com/rsuaminahblitar/berita-111-rsu-aminah-blitar-adakan-pelatihan-sirs-rs.html,
Quote
 
 
0 #656 Gabriel 2019-09-06 21:29
Sou verdadeiramente grato para o proprietário isto site quem
compartilhou este grande n. em aqui .

My web site ... website: http://Wacyxohynona.Mihanblog.com/post/comment/new/21/fromtype/postone/fid/15166038625a6589d644473/atrty/1516603862/avrvy/0/key/3095e695f434356e0dc57be0146cd44b/
Quote
 
 
0 #655 Moises 2019-09-06 16:40
Acredito é dentre o tanto significativo informação para mim.

E sou feliz estudando seu artigo. No entanto quero Declaração na alguns
geral coisas , o site gosto é perfeito , os artigos é na realidade legal
: m. Bom processo , saúde

Feel free to surf to my web page webpage: http://atcarpome.mihanblog.com/post/comment/new/29/fromtype/postone/fid/15241597835ad8d5279d0b0/atrty/1524159783/avrvy/0/key/ac8e9e92877df58730ea4c86b922cf3b/
Quote
 
 
0 #654 Rachel 2019-09-06 16:30
Porque espectadores ainda usar ler notícias papéis quando neste tecnológicas globo tudo é acessível em líquido ?


Also visit my blog post :: homepage (Santos: http://emvendpap.mihanblog.com/post/comment/new/184/fromtype/postone/fid/15476500515c3f44038f16c/atrty/1547650051/avrvy/0/key/2290e392b0c360c6adebb52b140f1b61/)
Quote
 
 
0 #653 Hellen 2019-09-06 16:15
DIABO- Ego governo no Alto, na Mundo e no Martírio.

Feel free to surf to my homepage: Mitchell: http://Hipertrofiamuscular.info/
Quote
 
 
0 #652 Dotty 2019-09-06 14:32
PRESIDENTE- Consistia tendo correspondência sexuais com região.


Also visit my weblog - Garnet: http://hipertrofiamuscular.info
Quote
 
 
0 #651 Berniece 2019-09-06 14:00
This game has enough variety to help you amused for some hours.
Click oon the video link observe howw I did so. These games undoubtedly to use some of your time
without tying that your houses.cc

Check out my blog: ocean king boats: http://www.e-cuttingtools.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fother-games%2Fjoker123%2F22-joker123
Quote
 
 
0 #650 Letha 2019-09-06 07:04
How To Manufacture A Conversaation Using A Girl - 3 Easy Tips

Here iis my web site; mobile slots no deposit 2018: http://qualitybrew.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fdownload%2F30-mega888
Quote
 
 
0 #649 Bobbie 2019-09-06 06:43
Olá, eu acho que vi você visitou meu local assim
vim "devolver o favor". Eu sou tentando encontrar coisas para aumentar meu site !
Suponho que sua okey usar algumas suas ideias!!!!


Also visit my homepage - website (galleri.webkungen.se: http://www.galleri.webkungen.se/displayimage.php?album=2&pid=82)
Quote
 
 
0 #648 Bernardo 2019-09-05 16:29
Olá , para sempre eu usei para verificar site (Concepcion: http://ghumynkuthoz.Mihanblog.com/post/comment/new/48/fromtype/postone/fid/15298357815b2f71058ebd8/atrty/1529835781/avrvy/0/key/1ab3c5aa0521db7ffff9633e2238ea54/) posts aqui nas primeiras horas
no madrugada , desde eu como para ganhar conhecimento de
mais.
Quote
 
 
0 #647 Don 2019-09-05 12:40
Saudações do Califórnia! Eu sou entediado no
trabalho, então eu decidi browse seu site no meu iphone durante a pausa para o almoço.
Eu desfrutar o informação você fornecer aqui e não posso esperar para dar uma olhada quando
chegar em casa. Eu sou surpreso como rápida blog carregado na minha celular ...
Eu nem mesmo estou usando Wi-FI, apenas 3G...
De qualquer maneira soberba blog!

my website :: webpage: https://www.facebook.com/CremeParaRugas/
Quote
 
 
0 #646 Melva 2019-09-05 11:33
Experienciar bunda na cerviz é visão desde várias mulheres.Here is my blog - Ver Mais Notícias Sobre Bumbum
Na Nuca: https://saibacomoemagrecerdevez.com/bumbum-na-nuca
Quote
 
 
0 #645 Roxie 2019-09-05 08:45
Eu sou impressionado , devo dizer . Raramente eu fazer deparar um blog
é ambos educativa e divertido , e deixe-me dizer , tem bateu o prego na cabeça.
O problema é algo muito poucos são pessoas falando inteligentement e sobre.
Eu sou muito feliz I deparei com isto em meu procurar algo relativas a este .


Visit my web-site; webpage (Christel: https://www.facebook.com/CremeParaRugas/)
Quote
 
 
0 #644 Vida 2019-09-05 07:31
Por favor, informe uma API. Por favor, informe uma API.

Check out my blog - bizeuyar.online webshop.net: http://bizeuyar.onlinewebshop.net/forum/index.php?PHPSESSID=f8254fa13ea3e1a3d16d2315323a34f8u=2705
Quote
 
 
0 #643 Callum 2019-09-05 06:37
Editora Guanabara Koogan, Flume dentre Janeiro, 1999.


Review my web blog; Van: http://gozizmir.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1315528
Quote
 
 
0 #642 Niki 2019-09-05 05:55
5.3 A retirada do Arabutã da Coalizão das Nações.

Feel free to visit my weblog ... webpage: http://comofazersalgados.info
Quote
 
 
0 #641 Mabel 2019-09-05 05:12
Olá lá ! Isto post couldn ' t ser escrito melhor !
Passando por isto post me lembra do meu
companheiro de quarto anterior! Ele continuamente manteve falando isto.
Certamente farei frente este artigo com ele. Razoavelmente certo ele irá tem um muito bom ler.

Agradeço-lhe por partilha!

Also visit my web blog ... web page (Tamara: http://vlasovaanalyza.unas.cz/kniha/index.php)
Quote
 
 
0 #640 Lily 2019-09-05 01:48
Ei lá Sei que é meio off-topic entretanto, que tinha descoberto que eu pediria.
Você estaria interessado em negociação links ou comentários talvez autoria um blog artigo ou vice-versa?
Meu site discute muito do mesmo tópicos como seu e eu
acreditar grandemente podemos nos beneficiar um ao outro.
Se acontecer de você ser interessado sinta-se livre para enviar me
um e-mail. Estou ansioso para ouvir de você!
Fantástico a propósito!

my homepage: website, https://www.facebook.com: https://www.facebook.com/CremeParaRugas/,
Quote
 
 
0 #639 Chet 2019-09-05 01:36
É um notável artigo em apoio do todos o web pessoas ; Eles irão tomar vantagem de estou certo.


Visit my website :: webpage (highaknuxoth.mihanblog.com: http://highaknuxoth.mihanblog.com/post/comment/new/25/fromtype/postone/fid/14968854285938a8b456f71/atrty/1496885428/avrvy/0/key/81a5658216e344fe727386ebedb41936/)
Quote
 
 
0 #638 Millard 2019-09-05 01:10
No feito do Intermediário de Imóveis é CBO 354605.


Here is my web-site corretor imobiliário autonomo: https://ossegredosdosucessonaweb.com.br/corretor-de-imoveis
Quote
 
 
0 #637 Dannie 2019-09-04 23:25
Por favor, informe uma API. Por favor, informe uma API.


My blog; Donny: http://www18.Tok2.com/home/Reckless/cgi-bin/fan/fantasy.cgi/contact.php/?vurl2=_DOMTEST_
Quote
 
 
0 #636 Emilie 2019-09-04 22:49
Por favor, informe uma API. Por favor, informe uma API.

Feel free to surf to my web site: Billie: http://1827.shop.re.kr/link.php?url=https://www.careclean.dk%2Frengoringsfirma%2F2010%2F03%2F20%2F2-reng
Quote
 
 
0 #635 Dorie 2019-09-04 21:43
João apresenta Ah que nem prodigioso nativo desde Escultura.


My web blog: dermclear
reclame aqui: https://acessemais.info/derm-clear
Quote
 
 
0 #634 Zelda 2019-09-04 17:29
These days' bingo wsbsites uses lash player technology
to play games without any require of downloading the software.
Online instant win games can function as a mkst exciting amongst all the sweepstakes
and contests cuhrrently available.

My blog - live222: http://power-housetx.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fother-games%2Flive22%2F23-live22
Quote
 
 
0 #633 Nidia 2019-09-04 06:16
Altewr men can perform not have great results with online trading?
You'll be able to usuaally get a good opinion by looking to your local coin shop.


Loook at my homepag ace333 download ios: http://catholicattorneys.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ersel.Com.ua%2Fbitrix%2Fredirect.php%3Fevent1%3D%26event2%3D%26event3%3D%26goto%3Dhttp%3A%2F%2F3win8.city%2Fother-games%2Face333%2F27-ace333&popup=1
Quote
 
 
0 #632 Cyrus 2019-09-03 00:14
Eu blog frequentemente e verdadeiramente Obrigado
por seu informação. Este artigo tem realmente alcançou o meu
interesse. Eu vou marca livro blog e para procurar por novo detalhes sobre uma vez por semana .

Eu optou em para o Alimentar também .

Also visit my web-site web page: http://spoolasmouthrazz.mihanblog.com/post/comment/new/43/fromtype/postone/fid/1501509254597f368676e04/atrty/1501509254/avrvy/0/key/2a5ca50fa660558e1089209b71989a24/
Quote
 
 
0 #631 Ethan 2019-09-02 23:11
Por favor, informe uma API. Por favor, informe uma API.

Feel free to surf to my web page ... Thaddeus: http://www.kikoi.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.speleo.ch%2F%7Escnv%2Fcms%2Findex.php
Quote
 
 
0 #630 Abbie 2019-09-02 19:57
Obrigado, eu tenho recentemente foi procurando informação sobre
isto tópico para um tempo e o seu é o melhores Tenho apoderou até
agora. Mas, sobre o conclusão ? Você é certas relativa a fonte ?


My web page: site: http://scatgendal.mihanblog.com/post/comment/new/103/fromtype/postone/fid/15231681875ac9b3bbb4d3a/atrty/1523168187/avrvy/0/key/72e5ba759cbae1a85e4f65959f847a65/
Quote
 
 
0 #629 Genia 2019-09-02 19:04
Oi lá ! Esta é minha primeira visita ao seu blog! Nós somos um grupo
de voluntários e começando um novo projeto em uma comunidade no mesmo nicho.

Seu blog nos forneceu benéfico informações para trabalhar em.

Você fez um extraordinária emprego!

My web site :: web page: http://epicagixokuq.mihanblog.com/post/comment/new/19/fromtype/postone/fid/15577445835cd94bc71fc29/atrty/1557744583/avrvy/0/key/e8ba7d78fbcc2028622c5aa056b92903/
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Sunday the 22nd - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS