Η προκήρυξη των Αρβανιτων του 1897. Οι Μπότσαρης, Σέχος και Τζαβελλας ομολογούν ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανικής καταγωγής

Share

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 1897

Όλοι αυτοί οι πλαστογράφοι της Αρβανίτικης ιστορίας θα λάβουν την απάντηση από το στόμα των ίδιων των Αρβανιτών, των εγγονών των Αρβανιτών επαναστατών του ’21. Από τον Σέχο, τον Μπότσαρη και τον Τζαβέλλα, οι οποίοι ήξεραν καλύτερα από κάθε σύγχρονο την καταγωγή τους και την καταγωγή των παππούδων τους. Θα παρουσιάσουμε λοιπόν την Προκήρυξη του Αρβανίτικου Συνδέσμου της Ελλάδος, που συντάχθηκε το 1899 από τους Σέχο, Μπότσαρη και Τζαβέλλα. Η Προκήρυξη δημοσιεύτηκε το Μάιο του 1899 από το περιοδικό Ελληνισμός που εξέδιδε η εθνική εταιρεια Ελληνισμός και επανεκδόθηκε το 1995 από τον Αριστείδη Κόλλια. Παραθέτουμε την προκήρυξη με τη γλωσσική μορφή και την ορθογραφία στην οποία γράφτηκε.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

 

ΑΔΕΡΦΙΑ! Σας λέγομε και σας ονομάζομε αδέρφια, γιατί όσο κι αν μας χωρίζουν ο τόπος κι η θρησκεία, δεν παύομε να είμεστε αδέρφια, επειδή όλοι οι αρβανίτες, όπου και αν βρισκομέστε σήμερα, είμαστε απόγονοι των Πελασγών. Σήμερα βρισκόμεστε σ' εποχή που αναγεννιούνται τα έθνη. Κυττάξετε τους Έλληνες! Ήταν σκλάβοι και δούλευαν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό. Ξύπνησαν μια μέρα στη φωνή του Ρήγα τους, και σηκώθηκαν, έσπασαν τα σίδερα της σκλαβιάς, έδιωξαν τον τύραννο από το χώμα τους και γίνηκαν βασίλειο. Κυττάξετε τους Σέρβους! Επαναστάτησαν κι ελευτερώθηκαν!  Κυττάξετε τους Μαυροβουνιώτες!...Ημείς μονάχα οι Αρβανίτες, είμεστε ακόμα στον ύπνο, κι οι εχτροί μας μας περικυκλώνουν και θέλουν να μας καταξεσκίσουν και να μας κατακομματιάσουν!  Η Αυστρία έχει το μάτι καρφωμένο στην Αρβανιτιά μας. Η Ιταλία θέλει τον Αυλώνα μας. Το Μαυροβούνι θέλει τη Σκόντρα μας, η Σερβία, η Βουλγαρία κι η Βλαχία αντιμάχονται για τα Μπιτώλιά μας, για το Ντουράτσο μας, την Πρισρένη μας, και για την Κρόιά μας, την πόλη που χρησίμεψε ως πρωτεύουσα του Σκεντέρ μπεή μας! Όλα τα έθνη που είχε πατήσει η Τουρκιά πιο λίγο, πιο πολύ ελευτερώθηκαν κι ημείς, οι αρβανίτες, βρισκόμεστε χωρίς δική μας λευτεριά, και το χειρότερο που χάσαμε την εθνική μας ύπαρξη, και λογαριαζόμαστε από τον κόσμο ως τούρκοι, ενώ δεν είμεστε καθόλου τούρκοι αλλά καθαροί αρβανίτες, απόγονοι των Πελασγών.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιά είναι η Αρβανιτιά που όλοι οι λαοί την επιβουλεύνται; Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που θεωρούνται Τούρκοι; Οι Τουρκαλβανοί!!! Αντικαταστήστε στην προκήρυξη τη λέξη Αρβανίτης με τη λέξη Αλβανός και τη λέξη Αρβανιτιά με τη λέξη Αλβανία και θα βγάλετε νόημα. Οι Αρβανίτες ήταν λοιπόν Αλβανοί! Οι Αρβανίτες (=Αλβανοί) της Ελλάδας (Σέχος, Μπότσαρης, Τζαβέλλας)  απευθύνονται με αυτή την προκήρυξη στους αδελφούς τους Αρβανίτες (=Αλβανούς) της Αρβανιτιάς (=Αλβανίας). Ας δούμε όμως τι άλλα λένε οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή:

 

Ημείς οι αρβανίτες είμασταν πάντοτε οι στήλοι της Τουρκίας. Το αίμα το αρβανίτικο τετρακόσια τόσα χρόνια έτρεξε και τρέχει σαν ποτάμι για τη ζωή της Τουρκίας. Αν ελείπαμε ημείς, η Τουρκία από πολλά χρόνια θα είταν φευγάτη από την Ευρώπη. Και όμως η Τουρκία δεν εννοεί να μας δώσει τη λευτεριά μας.

 

Παρατήρηση δική μου: Οι Αρβανίτες στήλοι της Τουρκίας; Άρα οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί, οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί!!! Αλλά για να δούμε παρακάτω το κείμενο:

 

Ήρθε, αδέρφια, ο καιρός που πρέπει όλοι οι Αρβανίτες νάχωμε μια γνώμη. Πρέπει να αφήσωμε την έχτρα που μας γέννησαν η Τουρκιά κι οι θρησκείες. Την Τουρκιά και τες θρησκείες πρέπει να τες αφήσωμε κατά μέρος. Η Τουρκιά είναι ξένο σώμα και πρέπει να τη πετάξωμε πέρα, η θρησκεία είναι για τον καθένα χωριστά και πρέπει ο καθένας να την βαστάξει όπως την ηύρε. Θα ήταν καλό να είμασταν οι αρβανίτες όλοι μωαμεθανοί ή όλοι χριστιανοί, αλλά αφού βρισκόμεστε σε διάφορες θρησκείες: μωαμεθανοί και χριστιανοί, και σε διάφορες αιρέσεις: ορθόδοξοι, παπιστάνοι, μουσουλμάνοι, μπεκτασλίδες, ρουφαΐδες καλόν είναι να αφήσωμεν τες θρησκείες και τες αιρέσεις κατά μέρος.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που είναι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και ανήκουν σε όλες αυτές τις αιρέσεις; Μα ασφαλώς οι Αλβανοί!!! Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Είπαμαν ότι είμεστε περικυκλωμένοι από εχτρούς. Το μόνο κράτος απ’ όλα όσα ξεφύτρωσαν από τες στάχτες, κι από τα χαλάσματα της Τουρκίας που έχει εγγυημένη την ύπαρξή του απ’ όλη την Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Επίτηδες σας λογαριάσαμαν την Ελλάδα σαν εχτρό μας, γιατί η όψη των πραγμάτων έτσι τη δείχνει.  Αλλ' αν βαθύνουμε λίγο στην ουσία, αν συμβουλευτούμε λίγο την ιστορία, αν εξετάσωμε το πράγμα καλά, θα ιδούμε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμμιά έχτρα μ' εμάς.

 

Παρατήρηση δική μου: Είναι σαφής η διάκριση που γίνεται στην προκήρυξη ανάμεσα στους Αρβανίτες και τους Έλληνες. Άρα άλλο Αρβανίτες, άλλο Έλληνες. Αλλά για να δούμε παρακάτω την προκήρυξη. Αυτά που λένε οι Αρβανίτες εδώ χαλάνε και την προπαγάνδα των σύγχρονων Ελλήνων και των Αλβανών:

 

Η Ιστορία μας λέγει ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Πελασγών, των παππούδων μας, ότι Έλληνες κι Αρβανίτες, κατά τους βυζαντινούς χρόνους είχαν μια θρησκεία, ένα βασίλειο, και μια πατρίδα, κι ότι ο Σκεντέρμπεης μιλούσε κι Αρβανίτικα κι ελληνικά κι έγραφε την ελληνική γλώσσα σαν έλληνας, κι ότι η Ελλάδα η σημερινή είναι έργο αρβανίτικο κι ελληνικό.

 

Παρατήρηση δική μου: Άρα οι Έλληνες και οι Αλβανοί/Αρβανίτες είναι συγγενείς λαοί, αφού είναι απόγονοι των Πελασγών. Και όμως η σύγχρονη Ελληνική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Έλληνες και τους Αλβανούς ως μη Πελασγούς, ενώ η σύγχρονη Αλβανική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Αλβανούς και τους Έλληνες ως μη Πελασγούς!!! Και στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σκεντέρμπεης ήταν Αλβανός/Αρβανίτης και όχι Έλληνας, αφού, όπως το κείμενο λέει, ήξερε να γράφει και Ελληνικά σαν Έλληνας. Σαν Έλληνας, αφού ήταν Αρβανίτης/Αλβανός. Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Στον αγώνα του 1821, που έκαμε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αγωνίστηκε κι η δική μας φυλή, η αρβανίτικη, και με τη βοήθεια τη δική μας, την αρβανίτικη, ελευτερώθηκε η Ελλάδα. Ανάμεσα σε τόσους ήρωες που ανέδειξε η ελληνική επανάσταση του 1821 όλοι οι θαλασσινοί ήρωες, εξόν μόνον από τους Ψαριανούς, είταν Αρβανίτες. Οι πλειότεροι ήρωες της Στεριάς είταν αρβανίτες. Εξόν από τους χριστιανούς αρβανίτες είταν και τρεις - ήμισυ χιλιάδες αρβανίτες μωαμεθανοί που πολεμούσαν μαζί με τους Έλληνες εναντίον των Τούρκων, και αρχηγοί αυτωνών των αρβανιτών είταν ο Ταφίλ-Μπούζης, ο Γκιολέκας, ο Χόντος, και άλλοι φημισμένοι καπεταναραίοι αρβανίτες. Δεν θα πούμε κανένα ψέμα, αδέρφια, αν πούμε ότι οι Αρβανίτες ελευθέρωσαν την Ελλάδα!

 

Συμπερασμα: Στην επανάσταση του ’21  πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων και Αρβανίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Και η επανάσταση ήταν Ελληνοαλβανική. Συνεχίζει η προκήρυξη:

 

Στην καρδιά του ελληνικού και του αρβανίτικου λαού είναι ριζωμένο το αίστημα της συγγένειας, που έχουν οι Έλληνες με τους Αρβανίτες. Ο Έλληνας πριν γείνει Έλληνας, είταν Αρβανίτης, δηλαδή Πελασγός. Έλληνας θα ειπή: Αρβανίτης πολιτισμένος.

 

Αφού οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή δείχνουν τη συγγένεια που έχουν με τους Έλληνες, εξηγούν στους Αλβανούς αδελφούς τους στην Αλβανία τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενωθούν με την Ελλάδα. Ας δούμε τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Ελλάδα χωρίς Αρβανιτιά και Αρβανιτιά χωρίς Ελλάδα είναι πράγματα μισά. Όταν η Ελλάδα κι η Αρβανιτιά σμίξουν, τότε θα γείνει μια μεγάλη Ελλάδα  και μια μεγάλη Αρβανιτιά. Τους Έλληνες τους γνωρίζομε και μας γνωρίζουν. Ζήσαμε χιλιάδες χρόνια με τους Έλληνες και ζούμε ακόμα σαν αδέρφια. Χιλιάδες Έλληνες ζούνε μέσα στην Αρβανιτιά και χιλιάδες Αρβανίτες ζούνε μέσα στην Ελλάδα και ποτέ ώς τα σήμερα δεν ήρθαν σε αμάχη, αλλά στην Αρβανιτιά οι Έλληνες με τους Αρβανίτες ζουν σαν αδέρφια και στην Ελλάδα οι Αρβανίτες με τους Έλληνες ζούνε σαν αδέρφια. Ό, τι είναι ελληνικό είναι κι αρβανίτικο κι ό, τι είναι αρβανίτικο είναι κι ελληνικό. Το αίμα νερό δε γένεται! Κυττάξετε, αδέλφια, πόσους μεγάλους λόγους έχομε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, ενώ δεν έχομε κανένα λόγο να ζυγώσωμε τους Ιταλούς, τους Αυστριακούς, τους Σέρβους και τους Βουλγάρους!!! Όταν λέγωμε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, δεν εννοούμε να σμίξωμε τες θρησκείες μας ή την κυβέρνησή μας. Τέτοια σμίξη δεν την εννοούμε, ούτε τη θέλομε! Ημείς θέλομε από την Ελλάδα ν’ ασφαλίσωμε τον τόπο μας, ν’ αναστήσωμε το εμπόριό μας, να φωτιστούμε από την παιδεία της. Ημείς εννοούμε η Ελλάδα να έχη ισχή ως κράτος στην Ελλάδα, κι η Αρβανιτιά στην Αρβανιτιά, και όχι η Αρβανιτιά να είναι υποκείμενη στην Ελλάδα. Εννοούμε την ένωση μόνο σε μια φανερή και συμφωνημένη συμμαχία κι επιμαχία, έχοντας τον ίδιο Βασιλιά, τον ίδιον υπουργό του Πολέμου, και να πολεμάη υποχρεωτικώς η Ελλάδα χάριν της Αρβανιτιάς κι η Αρβανιτιά χάριν της Ελλάδας, μ' ένα λόγο να έχωμε τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχτρούς. Εννοούμε η Αρβανιτιά να έχη ξεχωριστό στράτευμα, ξεχωριστή χωροφυλακή, ξεχωριστή αστυνομία, ξεχωριστή διοίκηση, ξεχωριστό ταμείο, ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστή παιδεία. Τέτοιο παράδειγμα έχομε την Αυστρία και την Ουγγαρία, όπου δεν υπάρχει κι η συγγένεια που υπάρχει ανάμεσα Ελλήνων κι Αρβανιτών. Εμπρός αδέρφια! Ελάτε να γείνωμε ένα Ελληνοαρβανίτικο Βασίλειο, και πρέπει να γείνωμε, γιατί έχομε ένα αίμα, μια Πατρίδα κι ένα Θεό!

 

Αυτό ήταν το κείμενο της προκήρυξης που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Οι Αρβανίτες συντάκτες της προκήρυξης Σέχος, Μπότσαρης και Τζαβέλλας θεωρούν τους Αρβανίτες Αλβανούς και απευθύνονται στους αδελφούς τους Αλβανούς της Αλβανίας. Θεωρούν όμως και τους Έλληνες συγγενείς τους, αφού και οι δύο, Έλληνες και Αρβανίτες/Αλβανοί, είναι Πελασγοί. Η προκήρυξη αυτή ανατρέπει τους ιστορικούς μύθους που επικρατούν για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. Οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί και είναι και Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι Αλβανοί. Και αυτό επειδή Έλληνες και Αλβανοί αποτελούν τον ίδιο και τον αυτό λαό, την ίδια και την αυτή φυλή. Το αίμα νερό δε γίνεται. Gjaku uj s' benet.

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #529 Clarita 2019-07-23 08:17
So you're leaving comments, you're getting all those backlinks racking
up over moment. You are able to you could very well find the web pages
where veggies place a back network.

My website - ntc33
apk: http://3win8.city/other-games/ntc33/19-ntc33
Quote
 
 
0 #528 Ruben 2019-07-22 14:49
Look forwad towards the same classic gameplay that definmed the franchise.
If a person Spike TV, then a lift! Think they'll pull a Dead or Alive Dimensions on us, help make it a compilation of
the two previous console games?

Feel free to visit my webpage ... ocean king yachts: http://naturalsciencelab.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cashadvanceamerica.org%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3D3Win8.city%2Findex.php%2Fdownload%2F28-joker123
Quote
 
 
0 #527 Leora 2019-07-22 12:40
Having good content is an imperative when in order to on Digg.
Back inside the days, undoubtedly are a only limited font styles that you
can choose straight from.

Look into my page ... sky777 apk: https://918kiss.poker/casino-games/75-sky777
Quote
 
 
0 #526 Noemi 2019-07-22 01:35
If oone enters only 100 contests throughout your entire lifetime odds are you won't win quite a bit.
Players can partake simultaneously in 2, 3 or even 4 bingo games.
I have been eentering and winning because.c

my webpage - live
music london 22 september: http://Equipyourself.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=admkchr.ru%2Fbitrix%2Frk.php%3Fgoto%3Dhttp%3A%2F%2F3Win8.city%2Findex.php%2Fother-games%2Flive22
Quote
 
 
0 #525 Estela 2019-07-21 01:41
Keep you mind open; understand aand weigh thee ideas that you read.
They invade your personal space oor waste your time, or get
your nerves. Communication iss needed to understand some other.


Here is my website; slot online mobile phones: http://discount-pill.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918kiss.poker%2Fcasino-games%2F74-ace333
Quote
 
 
0 #524 Kris 2019-07-20 15:42
Hi, after reading tis amazing paragraph i am too delighted to share my experience
here with mates.

Havee a look at my blog post underground casino
malaysia: http://www.mojo-themes.com/user/allenj11k/
Quote
 
 
0 #523 Dorine 2019-07-19 23:50
However i learned that enthusiasm, inspiration and competition have some conflict rooms.

Everybody has time to read - even most frantic person - it's
just finding time to do it.

Feel free to surf to my web page; joker
online casino apk download: http://Us9.co/jokercasinoarequipa85590
Quote
 
 
0 #522 Hildred 2019-07-19 15:14
The pokies game iss easy as really are a few clear instructions on easy methods to
play online game. It isn't recommended to push farther than what youir limits can promote.


Feel free to visit my weblog: scr888 f: http://Fisherfaucetshop.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=whativecollected.net%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3D3win8.city%2Fdownload%2F38-918kiss-scr888
Quote
 
 
0 #521 Ronny 2019-07-19 08:10
Be the man all of the wrong set up. Let me share my irritation around, though it isn't much
of every blessing! They reveal something about or within mankind.

Finally, as end resuult of her persistence, he did.

Also visit my website - live casino us players: http://spurcap.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=Adoptmycause.org%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3D3win8.city%2Fother-games%2Face333%2F27-ace333
Quote
 
 
0 #520 Ferdinand 2019-07-19 06:12
Hello! I could have sworn I've been to this website before but after browsing through some of the post
I realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely glad I found it and
I'll be bookmarking and checking back frequently!

Feel free to visit my webpage - scr888 game free download: http://www.zogzagit.com/redirect.php?url=https://www.wesrch.com%2Fbusiness%2Fpaper-details%2Fpress-paper-BU1HWO000DBDT-win88-today-offers-full-range-of-online-casino-games-on-the-market
Quote
 
 
0 #519 Claudette 2019-07-18 14:27
Learn about fashion and wear a way which males women cope with you.

Sometimes a parable, myself becoming the
widow. It's hard alter a habit if your teen's behaviour
is not reliable.

Feel fdee to visit my homepage newtown mobile slot download: http://www.cooperty.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918Kiss.poker%2Fdownloads
Quote
 
 
0 #518 Rosetta 2019-07-17 00:27
Your keyword is the most thing in your lens. Niche markets .

thousands of Internet marketing techniques out available.
The key is to make your lenses associated other internet
users.

my weblog: live roulette fake: http://www.babyssmokehousefranchise.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.simplxity.com%2Fthings-you-should-know-about-slot-machines%2F
Quote
 
 
0 #517 Demi 2019-07-16 20:38
And it iis the many writers, marketers and website owners ggo awry.
Thhey don't obtain the reader squirming in his seat with excitement.
This makes video marketing today a rather wise investment of your advertising $
$ $ $.

Also visit my web-site: casino slot games online 888: http://Syste.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=theallureapts.com%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3D3win8.city&
Quote
 
 
0 #516 Inez 2019-07-15 19:42
Are usually hundreds of tablature sites out there--Crystal
points out some for this best ones. Do more powerful and healthier to reach millions of potential
clients for Costless!

Feel free to surf to my page: live earth blitz 22: http://timeplusservicesinc.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=tobias.dihu.ch%2Fguestbook%2Findex.php
Quote
 
 
0 #515 Jared 2019-07-15 09:04
My house awaited me just three fourths of means down the block.
It originated from Mexico and have become popular among U.S subcultures, most notably the hippies and viewers.
It will help get folks to your site for free in the start.


Stop by my web page: 3win8
ocean king: http://www.chaopaiyun.com/home.php?mod=space&uid=260367&do=profile&from=space
Quote
 
 
0 #514 Titus 2019-07-15 04:54
Effortless that 777 symbolizes health, a clear conscience and connection between body and soul; clarity
if a person. Gaming came in first among " favorite" activities.
While doing this, quite a bit of people end up losing an excessive amount.


Review my page; live roulette fun play: http://arabianknights.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=winslot.club%2Fother-games%2Fntc33%2F30-ntc33
Quote
 
 
0 #513 Celeste 2019-07-14 07:34
Below are 3 easy to use tips that can assist you get more
traffic through Internet article writing. Press releases, manual back links, blogging - how
can you offer it all? This provides the location with
more traffic.

Feel free to visit my web page - live casino schedule: http://www.xinhgj.com/comment/html/?7155.html
Quote
 
 
0 #512 Lucienne 2019-07-13 22:41
Just look those niches you've show up with and sort
them in order of buzz. Frequently the placement of your furnace and water heater may dictate thhe bathroom location. But, I
had the exact same difficulty with them.


Look into my web site - online casino iowa: http://Wandrfunds.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fdownload%2F36-rollex11
Quote
 
 
0 #511 Cameron 2019-07-12 17:42
Hello, Neat post. There is a problem together with your website in web explorer,
could check this? IE still is the market chief and a huge portion of people
will miss your excellent writing due to this problem.

my site ... lpe88 download android: http://news.ezyget.com/880-lpe88/profile
Quote
 
 
0 #510 Ramonita 2019-07-12 07:03
Select a rustfic you to help focus blog site audience
regarding. Content that is keyword rich will bring more trafic that Google and other search engines
will send to you will.

Stop by my page: 3win8 apk: http://3win8.city/
Quote
 
 
0 #509 Arron 2019-07-12 03:25
The Powerball winning numbers are drawn livfe Wednesday
and Saturday evenings aat 10:59 pour.m. Winning tickets
with 5 out 5 numbers with noo Megaplier feature wins $1 Million.
Congrats to the Maryland Mega Millions successful!


Here is my blog - online poker kansas: http://www.poker-sign-up-bonus.com/2018/how-to-navigate-the-casino-app-with-your-mobile-device/
Quote
 
 
0 #508 Julieta 2019-07-11 15:40
Leonards, Sydney: Allen and Unwin, 1999), dom.
167. That one still needs a regarding work before it want to
be seen by anyone but me, but it's coming along well.
Videos are a great approach to promote company is.

Look into my blog ... how does online
casino pay you: http://www.kkk71assubaylar.org/hatira/index.php
Quote
 
 
0 #507 iexameasa 2019-07-11 09:35
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg hvf.sjti.greeks -albanians.com. ecd.qv http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Quote
 
 
0 #506 sadulwu 2019-07-11 09:07
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxil Amoxicillin 500mg aur.kjld.greeks -albanians.com. hky.te http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Quote
 
 
0 #505 Demetria 2019-07-11 07:17
Wrkting a post sometimes wants a ffew researches to start.
Think through the box and bee unique throughout to develop the most from the membership webpage.


Here iis my weblog :: roulette table online game: http://www.lifewithcrohns.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zelenograd-perevozki.ru%2Fbitrix%2Frk.php%3Fgoto%3Dhttp%3A%2F%2F3win8.city%2Findex.php%2Fdownload%2F34-3win8
Quote
 
 
0 #504 Elisa 2019-07-10 15:41
If you are a bride-to-be it wilkl be a first rate break of all the playing.
Customers will definitely spend hours in stores tryig to find the
customized birthday gifts for the oter individual.


My website: 918kiss demo
id: http://www.wickerparkbucktown.info/redirect.aspx?destination=http://Onlinecasinogames.Home.blog/
Quote
 
 
0 #503 Hye 2019-07-10 12:07
With press releases, we traffic from narural search engine optimization listings andd natural blog traffic.

Swittching from one advice to before i forget - nothingg but a mere waste associated with your and tough.


Here is my weblog: 918 kiss: http://918.credit/downloads/78-download-918kiss-for-android-and-iphones
Quote
 
 
0 #502 Christie 2019-07-10 03:56
Useful info. Fortunate me I found your website accidentally, and I am stunned why this twist of fate did not happened in advance!
I bookmarked it.

my blog post :: 918Kiss Login; Winfred: https://Cfcestradareal.Com.br/index.php/component/k2/itemlist/user/424199,
Quote
 
 
0 #501 Cyril 2019-07-09 09:59
Keywords play an important role to get your content discovered.
There are hundreds of online tools that with market and keyword
research. As can be found from all the above, SEO is lots of
hard hard work!

My web site: ace333 slot: https://918kiss.bid/downloads/222-download-ace333-apk-to-phone-for-android-and-ios
Quote
 
 
0 #500 Jeanette 2019-07-09 08:12
Is this any better something which your partner doess not have?
You have to accept the fact that many off one's trades won't work alongg with.It
gives mee pleasure compose about Mister.

Here is my site; mobile slot n live games: http://www.thechibridge.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=warmfund.net%2Fp%2Findex.php%3Fmid%3Dfinancing%26document_srl%3D252221
Quote
 
 
0 #499 Wilson 2019-07-08 15:18
So, please exclusively use these approaches where a mutual gain is ocean king in vegas: http://chromeheartsla.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.sophisticated-casino.com%2Fthe-best-way-to-bet-online-with-the-online-games%2F
order to become had ie a win-win. Mainly, can it mean when we have been mystery client?
Dress - Evaluate your golf course's dress style.
Quote
 
 
0 #498 Eduardo 2019-07-06 14:32
Opinion Outpost is can a cat live 22 years: http://www.bluetech.co.uk/__media__/js/netsoltrademark.php?d=3win8.city%2Fother-games%2Flive22%2F23-live22
totally free online paid survey. There are a variety several instant games to choose from,
each with their own theme and design. The more you enter, the improve your chances of winning.
Quote
 
 
0 #497 Vivian 2019-07-06 14:17
So clean up your article before submitting they.
And the whole process only takes about fifteen minutes.

Loads of other anyone can do with them in offline campaigns.Feel free to surf to my website: online casino uk 2018: http://joshlewis.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=Kasino.games%2Fdownloads%2F319-download-rollex11
Quote
 
 
0 #496 Kisha 2019-07-06 13:56
Your nerves might be bothering you during the exam, but you have attempt to
and sooth. Second, success means doing something-no matter how small-to
generate the world a completely new place.

Visit my web site scr888 download apk 2018: http://www.Safeboating.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.dvd-foru.com%2Fsoccer-cleats-and-how-they-are-different-from-other-sports-cleats%2F
Quote
 
 
0 #495 Barbara 2019-07-05 21:10
You should draw resources and present thee facts in person words.
However, if locate another title that nly gets under 10,000 results, then in orfer to.
Tryy to avoid technical jargon that nobody will understand.My site; dyon live 22 zoll: http://grinsforagoodcause.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918kiss.bid%2Fgames%2Flive-22
Quote
 
 
0 #494 Dianna 2019-07-05 16:35
We're talking about 400-600 conditions.that 's one page!
Advertise on well-liked websites appear engines. But that
ended up being.) And I took in $900 a month. Otherwise,
close it and that provides better only one.

Look at my web site :: live 22: https://918kiss.poker/downloads
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Wednesday the 24th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS