Η προκήρυξη των Αρβανιτων του 1897. Οι Μπότσαρης, Σέχος και Τζαβελλας ομολογούν ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανικής καταγωγής

Share

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 1897

Όλοι αυτοί οι πλαστογράφοι της Αρβανίτικης ιστορίας θα λάβουν την απάντηση από το στόμα των ίδιων των Αρβανιτών, των εγγονών των Αρβανιτών επαναστατών του ’21. Από τον Σέχο, τον Μπότσαρη και τον Τζαβέλλα, οι οποίοι ήξεραν καλύτερα από κάθε σύγχρονο την καταγωγή τους και την καταγωγή των παππούδων τους. Θα παρουσιάσουμε λοιπόν την Προκήρυξη του Αρβανίτικου Συνδέσμου της Ελλάδος, που συντάχθηκε το 1899 από τους Σέχο, Μπότσαρη και Τζαβέλλα. Η Προκήρυξη δημοσιεύτηκε το Μάιο του 1899 από το περιοδικό Ελληνισμός που εξέδιδε η εθνική εταιρεια Ελληνισμός και επανεκδόθηκε το 1995 από τον Αριστείδη Κόλλια. Παραθέτουμε την προκήρυξη με τη γλωσσική μορφή και την ορθογραφία στην οποία γράφτηκε.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

 

ΑΔΕΡΦΙΑ! Σας λέγομε και σας ονομάζομε αδέρφια, γιατί όσο κι αν μας χωρίζουν ο τόπος κι η θρησκεία, δεν παύομε να είμεστε αδέρφια, επειδή όλοι οι αρβανίτες, όπου και αν βρισκομέστε σήμερα, είμαστε απόγονοι των Πελασγών. Σήμερα βρισκόμεστε σ' εποχή που αναγεννιούνται τα έθνη. Κυττάξετε τους Έλληνες! Ήταν σκλάβοι και δούλευαν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό. Ξύπνησαν μια μέρα στη φωνή του Ρήγα τους, και σηκώθηκαν, έσπασαν τα σίδερα της σκλαβιάς, έδιωξαν τον τύραννο από το χώμα τους και γίνηκαν βασίλειο. Κυττάξετε τους Σέρβους! Επαναστάτησαν κι ελευτερώθηκαν!  Κυττάξετε τους Μαυροβουνιώτες!...Ημείς μονάχα οι Αρβανίτες, είμεστε ακόμα στον ύπνο, κι οι εχτροί μας μας περικυκλώνουν και θέλουν να μας καταξεσκίσουν και να μας κατακομματιάσουν!  Η Αυστρία έχει το μάτι καρφωμένο στην Αρβανιτιά μας. Η Ιταλία θέλει τον Αυλώνα μας. Το Μαυροβούνι θέλει τη Σκόντρα μας, η Σερβία, η Βουλγαρία κι η Βλαχία αντιμάχονται για τα Μπιτώλιά μας, για το Ντουράτσο μας, την Πρισρένη μας, και για την Κρόιά μας, την πόλη που χρησίμεψε ως πρωτεύουσα του Σκεντέρ μπεή μας! Όλα τα έθνη που είχε πατήσει η Τουρκιά πιο λίγο, πιο πολύ ελευτερώθηκαν κι ημείς, οι αρβανίτες, βρισκόμεστε χωρίς δική μας λευτεριά, και το χειρότερο που χάσαμε την εθνική μας ύπαρξη, και λογαριαζόμαστε από τον κόσμο ως τούρκοι, ενώ δεν είμεστε καθόλου τούρκοι αλλά καθαροί αρβανίτες, απόγονοι των Πελασγών.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιά είναι η Αρβανιτιά που όλοι οι λαοί την επιβουλεύνται; Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που θεωρούνται Τούρκοι; Οι Τουρκαλβανοί!!! Αντικαταστήστε στην προκήρυξη τη λέξη Αρβανίτης με τη λέξη Αλβανός και τη λέξη Αρβανιτιά με τη λέξη Αλβανία και θα βγάλετε νόημα. Οι Αρβανίτες ήταν λοιπόν Αλβανοί! Οι Αρβανίτες (=Αλβανοί) της Ελλάδας (Σέχος, Μπότσαρης, Τζαβέλλας)  απευθύνονται με αυτή την προκήρυξη στους αδελφούς τους Αρβανίτες (=Αλβανούς) της Αρβανιτιάς (=Αλβανίας). Ας δούμε όμως τι άλλα λένε οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή:

 

Ημείς οι αρβανίτες είμασταν πάντοτε οι στήλοι της Τουρκίας. Το αίμα το αρβανίτικο τετρακόσια τόσα χρόνια έτρεξε και τρέχει σαν ποτάμι για τη ζωή της Τουρκίας. Αν ελείπαμε ημείς, η Τουρκία από πολλά χρόνια θα είταν φευγάτη από την Ευρώπη. Και όμως η Τουρκία δεν εννοεί να μας δώσει τη λευτεριά μας.

 

Παρατήρηση δική μου: Οι Αρβανίτες στήλοι της Τουρκίας; Άρα οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί, οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί!!! Αλλά για να δούμε παρακάτω το κείμενο:

 

Ήρθε, αδέρφια, ο καιρός που πρέπει όλοι οι Αρβανίτες νάχωμε μια γνώμη. Πρέπει να αφήσωμε την έχτρα που μας γέννησαν η Τουρκιά κι οι θρησκείες. Την Τουρκιά και τες θρησκείες πρέπει να τες αφήσωμε κατά μέρος. Η Τουρκιά είναι ξένο σώμα και πρέπει να τη πετάξωμε πέρα, η θρησκεία είναι για τον καθένα χωριστά και πρέπει ο καθένας να την βαστάξει όπως την ηύρε. Θα ήταν καλό να είμασταν οι αρβανίτες όλοι μωαμεθανοί ή όλοι χριστιανοί, αλλά αφού βρισκόμεστε σε διάφορες θρησκείες: μωαμεθανοί και χριστιανοί, και σε διάφορες αιρέσεις: ορθόδοξοι, παπιστάνοι, μουσουλμάνοι, μπεκτασλίδες, ρουφαΐδες καλόν είναι να αφήσωμεν τες θρησκείες και τες αιρέσεις κατά μέρος.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που είναι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και ανήκουν σε όλες αυτές τις αιρέσεις; Μα ασφαλώς οι Αλβανοί!!! Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Είπαμαν ότι είμεστε περικυκλωμένοι από εχτρούς. Το μόνο κράτος απ’ όλα όσα ξεφύτρωσαν από τες στάχτες, κι από τα χαλάσματα της Τουρκίας που έχει εγγυημένη την ύπαρξή του απ’ όλη την Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Επίτηδες σας λογαριάσαμαν την Ελλάδα σαν εχτρό μας, γιατί η όψη των πραγμάτων έτσι τη δείχνει.  Αλλ' αν βαθύνουμε λίγο στην ουσία, αν συμβουλευτούμε λίγο την ιστορία, αν εξετάσωμε το πράγμα καλά, θα ιδούμε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμμιά έχτρα μ' εμάς.

 

Παρατήρηση δική μου: Είναι σαφής η διάκριση που γίνεται στην προκήρυξη ανάμεσα στους Αρβανίτες και τους Έλληνες. Άρα άλλο Αρβανίτες, άλλο Έλληνες. Αλλά για να δούμε παρακάτω την προκήρυξη. Αυτά που λένε οι Αρβανίτες εδώ χαλάνε και την προπαγάνδα των σύγχρονων Ελλήνων και των Αλβανών:

 

Η Ιστορία μας λέγει ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Πελασγών, των παππούδων μας, ότι Έλληνες κι Αρβανίτες, κατά τους βυζαντινούς χρόνους είχαν μια θρησκεία, ένα βασίλειο, και μια πατρίδα, κι ότι ο Σκεντέρμπεης μιλούσε κι Αρβανίτικα κι ελληνικά κι έγραφε την ελληνική γλώσσα σαν έλληνας, κι ότι η Ελλάδα η σημερινή είναι έργο αρβανίτικο κι ελληνικό.

 

Παρατήρηση δική μου: Άρα οι Έλληνες και οι Αλβανοί/Αρβανίτες είναι συγγενείς λαοί, αφού είναι απόγονοι των Πελασγών. Και όμως η σύγχρονη Ελληνική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Έλληνες και τους Αλβανούς ως μη Πελασγούς, ενώ η σύγχρονη Αλβανική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Αλβανούς και τους Έλληνες ως μη Πελασγούς!!! Και στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σκεντέρμπεης ήταν Αλβανός/Αρβανίτης και όχι Έλληνας, αφού, όπως το κείμενο λέει, ήξερε να γράφει και Ελληνικά σαν Έλληνας. Σαν Έλληνας, αφού ήταν Αρβανίτης/Αλβανός. Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Στον αγώνα του 1821, που έκαμε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αγωνίστηκε κι η δική μας φυλή, η αρβανίτικη, και με τη βοήθεια τη δική μας, την αρβανίτικη, ελευτερώθηκε η Ελλάδα. Ανάμεσα σε τόσους ήρωες που ανέδειξε η ελληνική επανάσταση του 1821 όλοι οι θαλασσινοί ήρωες, εξόν μόνον από τους Ψαριανούς, είταν Αρβανίτες. Οι πλειότεροι ήρωες της Στεριάς είταν αρβανίτες. Εξόν από τους χριστιανούς αρβανίτες είταν και τρεις - ήμισυ χιλιάδες αρβανίτες μωαμεθανοί που πολεμούσαν μαζί με τους Έλληνες εναντίον των Τούρκων, και αρχηγοί αυτωνών των αρβανιτών είταν ο Ταφίλ-Μπούζης, ο Γκιολέκας, ο Χόντος, και άλλοι φημισμένοι καπεταναραίοι αρβανίτες. Δεν θα πούμε κανένα ψέμα, αδέρφια, αν πούμε ότι οι Αρβανίτες ελευθέρωσαν την Ελλάδα!

 

Συμπερασμα: Στην επανάσταση του ’21  πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων και Αρβανίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Και η επανάσταση ήταν Ελληνοαλβανική. Συνεχίζει η προκήρυξη:

 

Στην καρδιά του ελληνικού και του αρβανίτικου λαού είναι ριζωμένο το αίστημα της συγγένειας, που έχουν οι Έλληνες με τους Αρβανίτες. Ο Έλληνας πριν γείνει Έλληνας, είταν Αρβανίτης, δηλαδή Πελασγός. Έλληνας θα ειπή: Αρβανίτης πολιτισμένος.

 

Αφού οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή δείχνουν τη συγγένεια που έχουν με τους Έλληνες, εξηγούν στους Αλβανούς αδελφούς τους στην Αλβανία τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενωθούν με την Ελλάδα. Ας δούμε τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Ελλάδα χωρίς Αρβανιτιά και Αρβανιτιά χωρίς Ελλάδα είναι πράγματα μισά. Όταν η Ελλάδα κι η Αρβανιτιά σμίξουν, τότε θα γείνει μια μεγάλη Ελλάδα  και μια μεγάλη Αρβανιτιά. Τους Έλληνες τους γνωρίζομε και μας γνωρίζουν. Ζήσαμε χιλιάδες χρόνια με τους Έλληνες και ζούμε ακόμα σαν αδέρφια. Χιλιάδες Έλληνες ζούνε μέσα στην Αρβανιτιά και χιλιάδες Αρβανίτες ζούνε μέσα στην Ελλάδα και ποτέ ώς τα σήμερα δεν ήρθαν σε αμάχη, αλλά στην Αρβανιτιά οι Έλληνες με τους Αρβανίτες ζουν σαν αδέρφια και στην Ελλάδα οι Αρβανίτες με τους Έλληνες ζούνε σαν αδέρφια. Ό, τι είναι ελληνικό είναι κι αρβανίτικο κι ό, τι είναι αρβανίτικο είναι κι ελληνικό. Το αίμα νερό δε γένεται! Κυττάξετε, αδέλφια, πόσους μεγάλους λόγους έχομε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, ενώ δεν έχομε κανένα λόγο να ζυγώσωμε τους Ιταλούς, τους Αυστριακούς, τους Σέρβους και τους Βουλγάρους!!! Όταν λέγωμε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, δεν εννοούμε να σμίξωμε τες θρησκείες μας ή την κυβέρνησή μας. Τέτοια σμίξη δεν την εννοούμε, ούτε τη θέλομε! Ημείς θέλομε από την Ελλάδα ν’ ασφαλίσωμε τον τόπο μας, ν’ αναστήσωμε το εμπόριό μας, να φωτιστούμε από την παιδεία της. Ημείς εννοούμε η Ελλάδα να έχη ισχή ως κράτος στην Ελλάδα, κι η Αρβανιτιά στην Αρβανιτιά, και όχι η Αρβανιτιά να είναι υποκείμενη στην Ελλάδα. Εννοούμε την ένωση μόνο σε μια φανερή και συμφωνημένη συμμαχία κι επιμαχία, έχοντας τον ίδιο Βασιλιά, τον ίδιον υπουργό του Πολέμου, και να πολεμάη υποχρεωτικώς η Ελλάδα χάριν της Αρβανιτιάς κι η Αρβανιτιά χάριν της Ελλάδας, μ' ένα λόγο να έχωμε τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχτρούς. Εννοούμε η Αρβανιτιά να έχη ξεχωριστό στράτευμα, ξεχωριστή χωροφυλακή, ξεχωριστή αστυνομία, ξεχωριστή διοίκηση, ξεχωριστό ταμείο, ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστή παιδεία. Τέτοιο παράδειγμα έχομε την Αυστρία και την Ουγγαρία, όπου δεν υπάρχει κι η συγγένεια που υπάρχει ανάμεσα Ελλήνων κι Αρβανιτών. Εμπρός αδέρφια! Ελάτε να γείνωμε ένα Ελληνοαρβανίτικο Βασίλειο, και πρέπει να γείνωμε, γιατί έχομε ένα αίμα, μια Πατρίδα κι ένα Θεό!

 

Αυτό ήταν το κείμενο της προκήρυξης που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Οι Αρβανίτες συντάκτες της προκήρυξης Σέχος, Μπότσαρης και Τζαβέλλας θεωρούν τους Αρβανίτες Αλβανούς και απευθύνονται στους αδελφούς τους Αλβανούς της Αλβανίας. Θεωρούν όμως και τους Έλληνες συγγενείς τους, αφού και οι δύο, Έλληνες και Αρβανίτες/Αλβανοί, είναι Πελασγοί. Η προκήρυξη αυτή ανατρέπει τους ιστορικούς μύθους που επικρατούν για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. Οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί και είναι και Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι Αλβανοί. Και αυτό επειδή Έλληνες και Αλβανοί αποτελούν τον ίδιο και τον αυτό λαό, την ίδια και την αυτή φυλή. Το αίμα νερό δε γίνεται. Gjaku uj s' benet.

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #327 Tyronetop 2018-09-23 13:39
buy cialis online purchase cialis online no prescription cialissy.com
generic cialis at walmart http://cialissy.com/
cialis 20 mg price http://cialissy.com/
buy cialis online
discovered boyfriend taking cialiscialis injury attorney ohiocialis in capsulekeywords cialiscialis ed vs normal
http://hamedo.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com
Quote
 
 
0 #326 Tyronetop 2018-09-23 01:57
cialis online tadalafil 20 mg tablet cialissv.com
tadalafil generic international http://cialissv.com/
how to get cialis online http://cialissv.com/
Cialis online
counterfeit cialiscialis k tabsheadache cialisfree sample of cialisis or viagrabuy cialis soft canadacommercia ls cialis whistling songprices pill comparison cialis viagra
http://sr79project.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissv.com
Quote
 
 
0 #325 Tyronetop 2018-09-22 23:19
cialis online cialis online no prescription cialissi.com
20mg cialis lowest price http://cialissi.com/
cialis tablets generic http://cialissi.com/
buy cheap cialis coupon
viagra and cialis samplescialis leggalybetter erection cialis or viagracialis suppliercialis commercial musicwhats better viagra or cialis
http://universalgoldcoin.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissi.com
Quote
 
 
0 #324 Tyronetop 2018-09-06 03:14
cheap 20mg levitra generic levitra 100mg buylevitraa.com
levitra 20 mg dosage http://buylevitraa.com/
levitra bayer 20mg meilleur prix http://buylevitraa.com/
levitra prices at cvs levitra prices in usa pharmacy levitra priceslevitrale vitra generic 60 mglevitra vs viagra comparisonlevit ra 20 mg pricelevitra prices in usa pharmacylevitra 20 mg costvardenafil hydrochloridele vitra genericlevitra generic availablegeneri c levitra 10mglevitra 20 mg directionslevit ra generic brandlevitra vs viagra effectivenesspr ices for levitra 20 mglevitra kopen zonder receptlevitra prices at costcolevitra online
http://jdgraffix.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://buylevitraa.com/
Quote
 
 
0 #323 Tyronetop 2018-09-05 17:39
levitra prices in mexico levitra cam buylevitraa.com
levitra bayer 20mg meilleur prix http://buylevitraa.com/
generic levitra 100mg http://buylevitraa.com/
generic levitra 40mg levitra 20 mg levitra generic alternativelevi tra generic brandbuy leviton insteadlevitra cambuy levitonlevitra vs viagra ingredientslevi tra 20 mg for salegeneric levitra vardenafillevit ra priceslevitra 20 mg dosagelevitra 20 mg pricelevitra coupongeneric levitra 20mglevitra 20 mg directionslevit ra 20 mg cost walmartlevitra 10 mg kopenlevitra prices at cvs
http://philipkdickaward.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://buylevitraa.com/
Quote
 
 
0 #322 Tyronetop 2018-09-05 15:31
levitra 20 mg dosage levitra prices buylevitraa.com
generic levitra http://buylevitraa.com/
levitra prices at walmart http://buylevitraa.com/
levitra priceslevitra vs viagra vs cialislevitra 20 mg for salelevitra bayer 20mg meilleur prixgeneric levitra 40mglevitra 20 mg dosagelevitra 20 mg para que sirvelevitra couponvardenafi l hcl 20mg tablevitra vs viagra comparisonprice s for levitra 20 mglevitra 20 mg directionslevit ra generic alternativelevi tra vs viagra ingredientsgene ric levitra 100mglevitra kopen zonder receptlevitra vs viagra
http://premierskylights.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://buylevitraa.com/
Quote
 
 
0 #321 RogerPiZ 2018-09-04 22:50
Откуда скачать музыку в формате flac скачать симулятор крана с торрента Mango dard mp3 скачать
Инструкция по вводному инструктажу скачать blood zombies на компьютер Игра семейка крудс на пк скачать торрент
http://vistingdu.7m.pl/news/612-knigi-dobroslava-skachat-besplatno.html
а
Quote
 
 
0 #320 RogerPiZ 2018-09-04 14:20
Книги по малому предприниматель ству скачать бесплатно клевер программа скачать Скачать симулятор майнкрафта на андроид
Лечение жесткого диска программа скачать скачать торрент преступления моды Де скачать программу дабстеп на клавиатуре
http://jostsoulpay.7m.pl/posts/414-geksoral-tabletki-instrukcija.html
а
Quote
 
 
0 #319 RogerPiZ 2018-09-04 12:32
Книги саймона кларка скачать акт выполненных работ образец word скачать Платежное требование поручение бланк скачать казахстан 2018
Педро парамо скачать fb2 скачать прошивку модема е1550 Багиров эдуард книги скачать бесплатно
http://freedwicom.7m.pl/posts/588-kak-pravilno-sostavljat-instrukcija.html
а
Quote
 
 
0 #318 RogerPiZ 2018-09-04 07:49
Скачать без регистрации и бесплатно антивирусную программу инструкция зарядного устройства узпу Как скачать мобильное приложение на пк
Скачать моунт анд бладе варбанд торрент моды скачать биболетова 2 класс книга для родителей Скачать инструкцию на хендай солярис
http://zaratme.7m.pl/articles/118-skachat-indzhastis-na-pk-s-torrenta.html
а
Quote
 
 
0 #317 RogerPiZ 2018-09-03 23:25
Фильмы с многоканальным звуком скачать скачать pit файл для прошивки samsung n7100 Скачать игру мод на сталкер зов припяти
Скачать фильмы новинки комедии 2017 скачать карту школа для гаррис мод 10 Скачать игру 5 элемент на компьютер
http://halthalgio.7m.pl/articles/110-gost-9825-skachat-besplatno-pdf.html
а
Quote
 
 
0 #316 RogerPiZ 2018-09-03 21:32
Скачать моду на майнкрафт 1 7 10 алексиевич светлана скачать книги epub Скачать майнкрафт с модами жители
Скачать драйвер sony ericsson xperia ray должностные инструкции бухгалтер тмц Скачать драйвер для hdd hitachi
http://sebicbe.7m.pl/posts/105-st-lab-u350-draivera-skachat.html
а
Quote
 
 
0 #315 Tyronetop 2018-09-03 17:53
buycialisonla.c om best price generic cialis 20 mg
cialis prices 5mg http://buycialisonla.c om/
cialis cena apoteka http://buycialisonla.c om/
Quote
 
 
0 #314 Tyronetop 2018-09-03 08:41
buy cialis cheap cialis tadalafil 100mg buycialisonla.c om
cialis 20mg use http://buycialisonla.c om/
cialis 20mg prix en pharmacie http://buycialisonla.c om/
cialis how much in thailandprices cialis 120cialis soft tabs online purchaseviagra plus fort que cialisu 17590 cialistest viagra levitra cialiscialis 5 mg vendita on linecialis generika erfahrungen forumvendita cialissong used in cialis commercialciali s viagra propecia levitra erectile dysfunctioncial is generika online bestellen
Quote
 
 
0 #313 Tyronetop 2018-09-03 01:17
buy cialis without a doctor's prescription cialis tadalafil c200 cialisvi.com
cialis pills generic http://cialisvi.com/
cialis 5mg daily http://cialisvi.com/
vardenafil cialis comparecialis rezeptfrei kaufen erfahrungencial is ohne rezept europacan you take viagra a day after cialiscompariso n viagra vs cialischeapest generic cialis onlinecialis capsules vs softabsdifferen ces between viagra cialis and levitra videocialis 20 mg 4 tablet fiyatis generic cialis realwhat works the best viagra cialis or levitra
Quote
 
 
0 #312 Tyronetop 2018-09-02 23:39
buy cialis online cheap cialis tadalafil 100mg cialisonla.com
cialis generic prices http://cialisonla.com/
buy cialis online http://cialisonla.com/
20 mg cialis vs 100mg viagraque es mejor cialis viagrawhy does cialis cause back paincialis last refererswaar kan ik cialis kopencialis effectgeneric medication cialiscialis generika kaufen osterreichciali s 10 mg precio en farmaciaus healthcare inc cialischeap generic cialis soft without a prescription
Quote
 
 
0 #311 Tyronetop 2018-09-02 18:49
how to buy cialis without a prescription tadalafil side effects cialissy.com
cialis 5mg generic http://cialissy.com/
lilly cialis uk http://cialissy.com/
cialis comparisonciali s 20m tuoteselostevia gra cialis preisnon prescription cialis soft at walmartcialis 20 bijsluiterciali s suppliers in ukcialis faqsbuy cialis uk no prescriptioncia lis viagra levitra quale il miglioreequival ente cialis viagrahow long does a cialis 5mg lastdaily dose cialis availabilitycom binacion de cialis y viagracialis black bestellengeneri c cialis boguspharmacy india viagra cialiscialis online fda
Quote
 
 
0 #310 Tyronetop 2018-09-02 10:50
buy cialis online without a prescription tadalafil 20mg for sale kawanboni.com
cialis tadalafil 40mg http://kawanboni.com/
generic for cialis in the usa http://kawanboni.com/
generic cialiscialis dosage recommendationi l cialis quanto costacialis rezeptfrei kaufen per nachnahmeviagra vs cialis levitracialis and us pharmacyviagra cialis prescriptioncia lis 20 mg how does it workle viagra est il plus efficace que le cialiscialis compar compar levitra viagracialis online cialisl-arginin e taken with cialis
Quote
 
 
0 #309 Tyronetop 2018-09-02 09:11
online cialis no prescription cialis generic availability cialisvi.com
cialis 20 mg http://cialisvi.com/
buy cialis online no prescription http://cialisvi.com/
cialis and tinnituscialis western open10 mg cialis softv hicules sp cialis sdate de commercialisati on du viagraoriginele cialis kopenviagra and cialis free samplescomparar viagra cialisrecommend ed doasage cialiscialis online kopen belgiecialis and nose bleedsviagra cialis precoscialis soft online sales
Quote
 
 
0 #308 Tyronetop 2018-09-02 00:16
buy generic cialis cialis uk suppliers cialisky.com
generic cialis at walmart http://cialisky.com/
tadalafil 5mg tab http://cialisky.com/
side effects viagra or cialisorder cialis sitecialis e o diabetescialis without prescriptionnon 5 mg cialis genericiprices on cialis 10 mgcialis 20 mg filmtabletten 12 stcialis online bestellen ervaringenciali s lilly tadalafi2cialis compare levitra viagracialis 20 mg hapigeneric cialis cheap uspiu potente cialis o viagracialis echtehow does cialis work
Quote
 
 
0 #307 Tyronetop 2018-09-01 17:11
buy cialis online no prescription cialis 20mg eur babecolate.com
cialis vs viagra http://babecolate.com/
cialis 5mg coupon http://babecolate.com/
difference entre viagra cialis et levitravergleic h viagra und cialiscialis 2 5 mg effetti collateralicomp rar cialis generico onlinegeneric drugs prilosec cialis pills rxpricebustersc omeffect of alcohol on cialiscialis daily informationcomo comprar viagra ou cialiscomprar cialisprices cialis 120cialis soft generic safetycialis soft online gt cheap cialis softprijs cialis 20 mg belgie
Quote
 
 
0 #306 Tyronetop 2018-09-01 15:36
buy cials online cialis daily use cialisvu.com
purchasing super cialis on the internet http://cialisvu.com/
cialis generic india http://cialisvu.com/
how long cialis soft workscialis viagra levitra bettersaturday delivery on cialis softcialis side effects eyescialis lawyer columbusallergy to gluten cialisbuy discounted cialis softtabscialis recreational use whycialis met hoge bloeddrukdiet when taking cialiswanneer gebruik je cialissydney forum brothels cialiscialis lowest pricenatural equivelant ingredient in cialisbest cialis online canadian pharmacycialis package insert
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Tuesday the 16th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS