Η προκήρυξη των Αρβανιτων του 1897. Οι Μπότσαρης, Σέχος και Τζαβελλας ομολογούν ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανικής καταγωγής

Share

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 1897

Όλοι αυτοί οι πλαστογράφοι της Αρβανίτικης ιστορίας θα λάβουν την απάντηση από το στόμα των ίδιων των Αρβανιτών, των εγγονών των Αρβανιτών επαναστατών του ’21. Από τον Σέχο, τον Μπότσαρη και τον Τζαβέλλα, οι οποίοι ήξεραν καλύτερα από κάθε σύγχρονο την καταγωγή τους και την καταγωγή των παππούδων τους. Θα παρουσιάσουμε λοιπόν την Προκήρυξη του Αρβανίτικου Συνδέσμου της Ελλάδος, που συντάχθηκε το 1899 από τους Σέχο, Μπότσαρη και Τζαβέλλα. Η Προκήρυξη δημοσιεύτηκε το Μάιο του 1899 από το περιοδικό Ελληνισμός που εξέδιδε η εθνική εταιρεια Ελληνισμός και επανεκδόθηκε το 1995 από τον Αριστείδη Κόλλια. Παραθέτουμε την προκήρυξη με τη γλωσσική μορφή και την ορθογραφία στην οποία γράφτηκε.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

 

ΑΔΕΡΦΙΑ! Σας λέγομε και σας ονομάζομε αδέρφια, γιατί όσο κι αν μας χωρίζουν ο τόπος κι η θρησκεία, δεν παύομε να είμεστε αδέρφια, επειδή όλοι οι αρβανίτες, όπου και αν βρισκομέστε σήμερα, είμαστε απόγονοι των Πελασγών. Σήμερα βρισκόμεστε σ' εποχή που αναγεννιούνται τα έθνη. Κυττάξετε τους Έλληνες! Ήταν σκλάβοι και δούλευαν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό. Ξύπνησαν μια μέρα στη φωνή του Ρήγα τους, και σηκώθηκαν, έσπασαν τα σίδερα της σκλαβιάς, έδιωξαν τον τύραννο από το χώμα τους και γίνηκαν βασίλειο. Κυττάξετε τους Σέρβους! Επαναστάτησαν κι ελευτερώθηκαν!  Κυττάξετε τους Μαυροβουνιώτες!...Ημείς μονάχα οι Αρβανίτες, είμεστε ακόμα στον ύπνο, κι οι εχτροί μας μας περικυκλώνουν και θέλουν να μας καταξεσκίσουν και να μας κατακομματιάσουν!  Η Αυστρία έχει το μάτι καρφωμένο στην Αρβανιτιά μας. Η Ιταλία θέλει τον Αυλώνα μας. Το Μαυροβούνι θέλει τη Σκόντρα μας, η Σερβία, η Βουλγαρία κι η Βλαχία αντιμάχονται για τα Μπιτώλιά μας, για το Ντουράτσο μας, την Πρισρένη μας, και για την Κρόιά μας, την πόλη που χρησίμεψε ως πρωτεύουσα του Σκεντέρ μπεή μας! Όλα τα έθνη που είχε πατήσει η Τουρκιά πιο λίγο, πιο πολύ ελευτερώθηκαν κι ημείς, οι αρβανίτες, βρισκόμεστε χωρίς δική μας λευτεριά, και το χειρότερο που χάσαμε την εθνική μας ύπαρξη, και λογαριαζόμαστε από τον κόσμο ως τούρκοι, ενώ δεν είμεστε καθόλου τούρκοι αλλά καθαροί αρβανίτες, απόγονοι των Πελασγών.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιά είναι η Αρβανιτιά που όλοι οι λαοί την επιβουλεύνται; Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που θεωρούνται Τούρκοι; Οι Τουρκαλβανοί!!! Αντικαταστήστε στην προκήρυξη τη λέξη Αρβανίτης με τη λέξη Αλβανός και τη λέξη Αρβανιτιά με τη λέξη Αλβανία και θα βγάλετε νόημα. Οι Αρβανίτες ήταν λοιπόν Αλβανοί! Οι Αρβανίτες (=Αλβανοί) της Ελλάδας (Σέχος, Μπότσαρης, Τζαβέλλας)  απευθύνονται με αυτή την προκήρυξη στους αδελφούς τους Αρβανίτες (=Αλβανούς) της Αρβανιτιάς (=Αλβανίας). Ας δούμε όμως τι άλλα λένε οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή:

 

Ημείς οι αρβανίτες είμασταν πάντοτε οι στήλοι της Τουρκίας. Το αίμα το αρβανίτικο τετρακόσια τόσα χρόνια έτρεξε και τρέχει σαν ποτάμι για τη ζωή της Τουρκίας. Αν ελείπαμε ημείς, η Τουρκία από πολλά χρόνια θα είταν φευγάτη από την Ευρώπη. Και όμως η Τουρκία δεν εννοεί να μας δώσει τη λευτεριά μας.

 

Παρατήρηση δική μου: Οι Αρβανίτες στήλοι της Τουρκίας; Άρα οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί, οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί!!! Αλλά για να δούμε παρακάτω το κείμενο:

 

Ήρθε, αδέρφια, ο καιρός που πρέπει όλοι οι Αρβανίτες νάχωμε μια γνώμη. Πρέπει να αφήσωμε την έχτρα που μας γέννησαν η Τουρκιά κι οι θρησκείες. Την Τουρκιά και τες θρησκείες πρέπει να τες αφήσωμε κατά μέρος. Η Τουρκιά είναι ξένο σώμα και πρέπει να τη πετάξωμε πέρα, η θρησκεία είναι για τον καθένα χωριστά και πρέπει ο καθένας να την βαστάξει όπως την ηύρε. Θα ήταν καλό να είμασταν οι αρβανίτες όλοι μωαμεθανοί ή όλοι χριστιανοί, αλλά αφού βρισκόμεστε σε διάφορες θρησκείες: μωαμεθανοί και χριστιανοί, και σε διάφορες αιρέσεις: ορθόδοξοι, παπιστάνοι, μουσουλμάνοι, μπεκτασλίδες, ρουφαΐδες καλόν είναι να αφήσωμεν τες θρησκείες και τες αιρέσεις κατά μέρος.

 

Παρατήρηση δική μου: Ποιοί είναι αυτοί οι Αρβανίτες που είναι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και ανήκουν σε όλες αυτές τις αιρέσεις; Μα ασφαλώς οι Αλβανοί!!! Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Είπαμαν ότι είμεστε περικυκλωμένοι από εχτρούς. Το μόνο κράτος απ’ όλα όσα ξεφύτρωσαν από τες στάχτες, κι από τα χαλάσματα της Τουρκίας που έχει εγγυημένη την ύπαρξή του απ’ όλη την Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Επίτηδες σας λογαριάσαμαν την Ελλάδα σαν εχτρό μας, γιατί η όψη των πραγμάτων έτσι τη δείχνει.  Αλλ' αν βαθύνουμε λίγο στην ουσία, αν συμβουλευτούμε λίγο την ιστορία, αν εξετάσωμε το πράγμα καλά, θα ιδούμε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμμιά έχτρα μ' εμάς.

 

Παρατήρηση δική μου: Είναι σαφής η διάκριση που γίνεται στην προκήρυξη ανάμεσα στους Αρβανίτες και τους Έλληνες. Άρα άλλο Αρβανίτες, άλλο Έλληνες. Αλλά για να δούμε παρακάτω την προκήρυξη. Αυτά που λένε οι Αρβανίτες εδώ χαλάνε και την προπαγάνδα των σύγχρονων Ελλήνων και των Αλβανών:

 

Η Ιστορία μας λέγει ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Πελασγών, των παππούδων μας, ότι Έλληνες κι Αρβανίτες, κατά τους βυζαντινούς χρόνους είχαν μια θρησκεία, ένα βασίλειο, και μια πατρίδα, κι ότι ο Σκεντέρμπεης μιλούσε κι Αρβανίτικα κι ελληνικά κι έγραφε την ελληνική γλώσσα σαν έλληνας, κι ότι η Ελλάδα η σημερινή είναι έργο αρβανίτικο κι ελληνικό.

 

Παρατήρηση δική μου: Άρα οι Έλληνες και οι Αλβανοί/Αρβανίτες είναι συγγενείς λαοί, αφού είναι απόγονοι των Πελασγών. Και όμως η σύγχρονη Ελληνική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Έλληνες και τους Αλβανούς ως μη Πελασγούς, ενώ η σύγχρονη Αλβανική προπαγάνδα παρουσιάζει τους Πελασγούς ως Αλβανούς και τους Έλληνες ως μη Πελασγούς!!! Και στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σκεντέρμπεης ήταν Αλβανός/Αρβανίτης και όχι Έλληνας, αφού, όπως το κείμενο λέει, ήξερε να γράφει και Ελληνικά σαν Έλληνας. Σαν Έλληνας, αφού ήταν Αρβανίτης/Αλβανός. Ας δούμε όμως τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Στον αγώνα του 1821, που έκαμε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αγωνίστηκε κι η δική μας φυλή, η αρβανίτικη, και με τη βοήθεια τη δική μας, την αρβανίτικη, ελευτερώθηκε η Ελλάδα. Ανάμεσα σε τόσους ήρωες που ανέδειξε η ελληνική επανάσταση του 1821 όλοι οι θαλασσινοί ήρωες, εξόν μόνον από τους Ψαριανούς, είταν Αρβανίτες. Οι πλειότεροι ήρωες της Στεριάς είταν αρβανίτες. Εξόν από τους χριστιανούς αρβανίτες είταν και τρεις - ήμισυ χιλιάδες αρβανίτες μωαμεθανοί που πολεμούσαν μαζί με τους Έλληνες εναντίον των Τούρκων, και αρχηγοί αυτωνών των αρβανιτών είταν ο Ταφίλ-Μπούζης, ο Γκιολέκας, ο Χόντος, και άλλοι φημισμένοι καπεταναραίοι αρβανίτες. Δεν θα πούμε κανένα ψέμα, αδέρφια, αν πούμε ότι οι Αρβανίτες ελευθέρωσαν την Ελλάδα!

 

Συμπερασμα: Στην επανάσταση του ’21  πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων και Αρβανίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Και η επανάσταση ήταν Ελληνοαλβανική. Συνεχίζει η προκήρυξη:

 

Στην καρδιά του ελληνικού και του αρβανίτικου λαού είναι ριζωμένο το αίστημα της συγγένειας, που έχουν οι Έλληνες με τους Αρβανίτες. Ο Έλληνας πριν γείνει Έλληνας, είταν Αρβανίτης, δηλαδή Πελασγός. Έλληνας θα ειπή: Αρβανίτης πολιτισμένος.

 

Αφού οι Αρβανίτες στην προκήρυξη αυτή δείχνουν τη συγγένεια που έχουν με τους Έλληνες, εξηγούν στους Αλβανούς αδελφούς τους στην Αλβανία τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενωθούν με την Ελλάδα. Ας δούμε τη συνέχεια της προκήρυξης:

 

Ελλάδα χωρίς Αρβανιτιά και Αρβανιτιά χωρίς Ελλάδα είναι πράγματα μισά. Όταν η Ελλάδα κι η Αρβανιτιά σμίξουν, τότε θα γείνει μια μεγάλη Ελλάδα  και μια μεγάλη Αρβανιτιά. Τους Έλληνες τους γνωρίζομε και μας γνωρίζουν. Ζήσαμε χιλιάδες χρόνια με τους Έλληνες και ζούμε ακόμα σαν αδέρφια. Χιλιάδες Έλληνες ζούνε μέσα στην Αρβανιτιά και χιλιάδες Αρβανίτες ζούνε μέσα στην Ελλάδα και ποτέ ώς τα σήμερα δεν ήρθαν σε αμάχη, αλλά στην Αρβανιτιά οι Έλληνες με τους Αρβανίτες ζουν σαν αδέρφια και στην Ελλάδα οι Αρβανίτες με τους Έλληνες ζούνε σαν αδέρφια. Ό, τι είναι ελληνικό είναι κι αρβανίτικο κι ό, τι είναι αρβανίτικο είναι κι ελληνικό. Το αίμα νερό δε γένεται! Κυττάξετε, αδέλφια, πόσους μεγάλους λόγους έχομε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, ενώ δεν έχομε κανένα λόγο να ζυγώσωμε τους Ιταλούς, τους Αυστριακούς, τους Σέρβους και τους Βουλγάρους!!! Όταν λέγωμε να γείνωμε ένα με τους Έλληνες, δεν εννοούμε να σμίξωμε τες θρησκείες μας ή την κυβέρνησή μας. Τέτοια σμίξη δεν την εννοούμε, ούτε τη θέλομε! Ημείς θέλομε από την Ελλάδα ν’ ασφαλίσωμε τον τόπο μας, ν’ αναστήσωμε το εμπόριό μας, να φωτιστούμε από την παιδεία της. Ημείς εννοούμε η Ελλάδα να έχη ισχή ως κράτος στην Ελλάδα, κι η Αρβανιτιά στην Αρβανιτιά, και όχι η Αρβανιτιά να είναι υποκείμενη στην Ελλάδα. Εννοούμε την ένωση μόνο σε μια φανερή και συμφωνημένη συμμαχία κι επιμαχία, έχοντας τον ίδιο Βασιλιά, τον ίδιον υπουργό του Πολέμου, και να πολεμάη υποχρεωτικώς η Ελλάδα χάριν της Αρβανιτιάς κι η Αρβανιτιά χάριν της Ελλάδας, μ' ένα λόγο να έχωμε τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχτρούς. Εννοούμε η Αρβανιτιά να έχη ξεχωριστό στράτευμα, ξεχωριστή χωροφυλακή, ξεχωριστή αστυνομία, ξεχωριστή διοίκηση, ξεχωριστό ταμείο, ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστή παιδεία. Τέτοιο παράδειγμα έχομε την Αυστρία και την Ουγγαρία, όπου δεν υπάρχει κι η συγγένεια που υπάρχει ανάμεσα Ελλήνων κι Αρβανιτών. Εμπρός αδέρφια! Ελάτε να γείνωμε ένα Ελληνοαρβανίτικο Βασίλειο, και πρέπει να γείνωμε, γιατί έχομε ένα αίμα, μια Πατρίδα κι ένα Θεό!

 

Αυτό ήταν το κείμενο της προκήρυξης που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Οι Αρβανίτες συντάκτες της προκήρυξης Σέχος, Μπότσαρης και Τζαβέλλας θεωρούν τους Αρβανίτες Αλβανούς και απευθύνονται στους αδελφούς τους Αλβανούς της Αλβανίας. Θεωρούν όμως και τους Έλληνες συγγενείς τους, αφού και οι δύο, Έλληνες και Αρβανίτες/Αλβανοί, είναι Πελασγοί. Η προκήρυξη αυτή ανατρέπει τους ιστορικούς μύθους που επικρατούν για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. Οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί και είναι και Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι Αλβανοί. Και αυτό επειδή Έλληνες και Αλβανοί αποτελούν τον ίδιο και τον αυτό λαό, την ίδια και την αυτή φυλή. Το αίμα νερό δε γίνεται. Gjaku uj s' benet.

Add comment


Security code
Refresh

Comments  

 
0 #827 Juanita 2020-02-19 20:53
Maybe two sites on to begin with page is worth checking.
Target appropriate niches in your own category. For a parent,
these applications would certainly be a win-win.

my web site 22512 live: http://vlc.cnrs.fr/spip.php?page=recherche&recherche=http%3A%2F%2Fwww.facttracks.org%2Fdiscuss%2Fforum%2Findex.php%3Faction%3Dprofile%3Bu%3D3828&submit.x=0&submit.y=0
Quote
 
 
0 #826 Stephanie 2020-02-19 10:37
They should do the small thingbs which make
life interesting and romantic. Practice shape
language - look llike a man which control and is totally self-confident.
This change off heart was harder to acknowledge.


My blog post: Scr888 Rm10: http://Banbuoncamera.net/forum/User-DWQAntoine.html
Quote
 
 
0 #825 Clarita 2020-02-19 09:14
Thanks a bunch for sharing this with all people you really recognize what you are talking about!

Bookmarked. Please additionally seek advice from my website =).
We can have a hyperlink change agreement between us

my blog post :: cricket live 22 oct 2017: https://chaincodedevs.com/member.php?action=profile&uid=3532
Quote
 
 
0 #824 Tory 2020-02-19 02:30
You just have to about first and consider the necessary options.
You are not restricted; you get a as enjoyable aas require to.
Issue how what, however, remember different gaming pleasing.


My web blog lucky casino oklahoma: http://J.lix7.net/?http://Hillsidechamber.com/UserProfile/tabid/90/userId/13829/Default.aspx
Quote
 
 
0 #823 Cathleen 2020-02-19 01:59
When you comment, share some great insights or give your opinion to thee blog article.
First, analyzse the website your link will be
put on. This can result to enormous traffic aand good page ranking.


Stopp by my page: online casino m platba: http:///phpinfo.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2Fdemo.woltlab.fr%2Flite1%2Fwbb%2Findex.php%3Fpage%3DUser%26userID%3D2672395%3Eonline+casino+companies%3C%2Fa%3E
Quote
 
 
0 #822 Chad 2020-02-19 00:58
Play online but get the look off real casino at at no cost.
One of the most favorite and popular casdino
games among ladies is women craps. You must hzve some good tips to
play casio online neat and clean.

Also visiot my blog post: mega casino.de: http://www.forum.leongyu.com/index.php?action=profile;u=6049
Quote
 
 
0 #821 May 2020-02-18 21:25
Also visit my site :: https://www.dailystrength.org/journals/what-are-the-kinds-of-bitcoin-exchanges: https://www.dailystrength.org/journals/what-are-the-kinds-of-bitcoin-exchanges
Quote
 
 
0 #820 Louann 2020-02-18 20:24
You will can be extremely the actual search coverage.
Also, search emgine robot (spiders) follow the bed links between blogs.
Thanks to Kim to adding towards high qualiuty of writers here on AC!


Feel free to visit my weeb blog: download casino midas: https://stardustlm.com/home.php?mod=space&uid=19866&do=profile&from=space
Quote
 
 
0 #819 Zella 2020-02-18 20:01
Excellent way of explaining, andd good article to obtain data about my prsentation focus,
which i am going to deliver in institution of higher education.

my blog :: Lucky Palace Casino
Malaysia: http://www.snowbd.ru/redir.php?url=http://sunrise-tula.ru/bitrix/rk.php?goto=http://www.nouenko.free.fr/forums/profile.php?id=335357
Quote
 
 
0 #818 Tabitha 2020-02-18 13:49
Greetings! Very helpful advice within this article!
It is the little changes that make the greatest changes. Thanks a lot for sharing!


My webpage; live Blackjack Demo: https://joemoses.design/index.php?action=profile;u=14593
Quote
 
 
0 #817 Willis 2020-02-18 01:01
Thhis concept is what ann instructor needs to tap into in order to teach the students in their
class. Those are the associated with reeviews a person surely can believe.
Granted it was an nline only program yet still.Here is my webpage; Live
blackjack William hill: http://www.miyou.hk/home.php?mod=space&uid=967354&do=profile&from=space
Quote
 
 
0 #816 Hosea 2020-02-16 23:31
General items are harder to sell than niche items.
Of course you've probably lost adequate traffic but at
least you ccan stop your gut from losing anymore. Ought to to be aware of the whole background.


Here is my blog :: progressive games pc: http://Ejra.itpaniz.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=49410
Quote
 
 
0 #815 Lucy 2020-02-16 02:24
Thats what is so beautiful about writing tunes. Then a couple of days later we are heading to Australia for Soundwaves Festivity.
This marks the 18th full length studio album from the band Rush.Also visit my web blog 918kiss
rally: http://discussadeal.com/forums/index.php?action=profile;u=4088
Quote
 
 
0 #814 uvecumb 2020-02-15 15:43
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxil Causes Gallstones awr.ksyz.greeks -albanians.com. vxd.cu http://mewkid.net/who-is-xandra/
Quote
 
 
0 #813 epuuhaavim 2020-02-15 15:24
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg bls.nusu.greeks -albanians.com. jne.fb http://mewkid.net/who-is-xandra/
Quote
 
 
0 #812 uheapaxa 2020-02-15 15:04
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Buy Amoxicillin nsj.qehd.greeks -albanians.com. rth.kk http://mewkid.net/who-is-xandra/
Quote
 
 
0 #811 udevekokudot 2020-02-15 14:45
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin No Prescription Amoxil xko.kxxm.greeks -albanians.com. sym.us http://mewkid.net/who-is-xandra/
Quote
 
 
0 #810 Bonny 2020-02-15 00:55
With regards to the player's interest some for the wagers the more
suitale bet. Success at online slots will utilize luck, nicely mastering each
game's payout tables.

Stop by myy web page :: m.2 slot power - Ukr-klad.icu: http://Ukr-klad.icu/user/JenniferGarret/ -
Quote
 
 
0 #809 Katherina 2020-02-14 22:41
Search love sites with much of quality content.
It always forced me to to associated with my family, which 's
the reason I thought i'd work from the house. Also, make it original and help it to
be fun.

Here is my webpage: scr888 welcome bonus: http://bte2.xyz/home.php?mod=space&uid=149891&do=profile&from=space
Quote
 
 
0 #808 Michelle 2020-02-14 09:04
Will bee the major many who bet and lift to obtain the opponents to quit even when holding cards
which are weak. You should also make without doubt you are filling
all of the options and just not leaving any boxes pay no heed to.


Also visit my webpage; Ntc33
Pc: http://nvrzone.com/ru/forum/topic/10161
Quote
 
 
0 #807 Mira 2020-02-13 19:29
They might just sell yoou polyester claiming it to get silk.
You must mwke keeping a positive response aas to
the you just read. Youu need establish how a person going to trade internet based.


My web page: casino slot games demo [demo.woltlab.fr: http://demo.woltlab.fr/lite1/wbb/index.php?page=User&userID=2755187]
Quote
 
 
0 #806 William 2020-02-13 17:22
Decide how much you will bet and stick into it. You
end up being decide which numbers should be allocated along the Keno board.
However, chances of losing in gambling are larger than regarding winning.


Review my web-site ace333 test id: https://smamuh2plg.sch.id/online-casino-games-the-worlds-easiest/
Quote
 
 
0 #805 Margot 2020-02-12 22:11
You should submit your original, quality articles on the right article internet sites.
They are in effect my colleagues on online. These programs help direct traffic for your personal site as a
result of information.

Feel free to surf to my webpage scr888 brunei: http://bongdaplut.net/plus/profile.php?id=254792
Quote
 
 
0 #804 Reyna 2020-02-12 21:28
Saved as a favorite, I like your site!

Here is my web site; e cuci scr888: http://Forums.bmaa.org/member.php?u=6572-NevilleGillingha
Quote
 
 
0 #803 Burton 2020-02-12 16:13
Their stop at Club Nokia this weeekend was price seeing.
In live 22805: http://speechs.cc/home.php?mod=space&uid=39600&do=profile&from=space betting (also referred to bet
in play, in-game, in-running betting), the odds tell
an account. The onus is on himself to be alert before placing his bets.
Quote
 
 
0 #802 Keesha 2020-02-12 14:19
Thanks , I have recently been looking for information about this subject for a long time
and yours is the best I have came upon till now. However, what in regards to the bottom line?

Are you positive about the supply?

Review my web site - sky kings casino (www.wxy99.com: http://www.wxy99.com/home.php?mod=space&uid=2934242&do=profile&from=space)
Quote
 
 
0 #801 Mitchel 2020-02-12 07:21
This is melt off thhe most asked questions for all writers, bloggers andd even web pga masters.
Articles is a great way of building reciprocal course.
So put your own unique spin regatding your content.

My web page - ocean king apk: https://www.ipstat.club/www.brackediakoni.se
Quote
 
 
0 #800 Damion 2020-02-12 05:07
While eco products haven't always resulted in the same quality finishes as his or her toxic cousins, things hae
changed. A simple pattern may bbe to generate thhe same
group of numbers, that i.e. even numbers.

my webpage online casino youtube: http://www.allthingscfnm.net/cfnm.php?url=http://apostasdesportivas.vip/index.php?action=profile;u=122177
Quote
 
 
0 #799 Collin 2020-02-12 04:03
It is to maintain the customer'2234 s live oak parkway: http://wanonn.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=yijikeji.40.youdnser.com%2Fhome.php%3Fmod%3Dspace%26uid%3D296437%26do%3Dprofile%26from%3Dspace trust when you create an exhibit.

Whereas reading involves both the physical and also mental; however, reading
remains primarily a mental process.
Quote
 
 
0 #798 Virgil 2020-02-12 03:56
If possible, call up cell phone numbers furnished. Yoou can actually
learn more approximately them by using their respective online casino hiring 2018: https://prof-remont78.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=151555 gambling house.
With normal level, cortisol helps us control anxieties.
Quote
 
 
0 #797 Jonna 2020-02-11 22:06
A legitimate site makes plenty csh from its customers legally; they hae nno need
to rob your entire family. If seem aat a website yyou generally see
that you could play without spending a diime aas an offer.

Feel free to visit my web blog: maryland live blackjack table limits: http://www.seeea.net/home.php?mod=space&uid=7731&do=profile
Quote
 
 
0 #796 Blanche 2020-02-11 20:24
And oh yeah, Brett favre broke another record of good
ol' Dan Marino. Common courtesy asks that you stay and are
few more hands. Then that's when you'll tell them about Poker Stars Main.

Feel free to visit my blog: wynn casino owner: http://www.yl333.top/comment/html/?30016.html
Quote
 
 
0 #795 Anastasia 2020-02-11 17:20
If you read it the period feel liberal to skip over it this instance!
These search enginnes are smarter than we reckoned.Slowly I mentally told my back,
my face, my eyes, my legs to chill as I focused modest breathing.


Here is my web page ... mobile slot sites: https://www.interiorsaroom.com/forums/users/beverlymonsoor2/
Quote
 
 
0 #794 Stewart 2020-02-11 05:41
Hi, this weekend is nice in support of me, for the reason that this moment i am reading this wonderful informative paragraph here at my
house.

my page: ntc33 slot
android: http://americanfounders.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=phanteks.com%2Fforum%2Fmember.php%3Fu%3D47328-LaurieRina
Quote
 
 
0 #793 Caridad 2020-02-10 23:05
Face cards like Jacks, Queens and Kings will be
counted as 10. There will be times you lose, andd even sometimes won bby you.
Maay be pick a team along with a winning streak that just
happens to lose.

Also visit my website; ocean king restaurant winnipeg: https://Careerngo.com/2020/02/09/new-casino-bonus-hunting-strategy/
Quote
 
 
0 #792 Mckenzie 2020-02-10 20:30
Good kind of targeted traffic can come rom major search engines.

A keyword rich file name will do about exact same thing.
In other instances may possibly be larger sums of greenbacks.


My page: sic bo practice: http://infocamatbawang.com/halkomentar-159-kpu-batang-targetkan-775-persen-partisipasi-25233.html
Quote
 
 
0 #791 Elouise 2020-02-10 15:12
Thiss may haltt the case in friends of the game.
A genuine effrort . no other live casino
games presents you this multi-hand betting option. Now, in addition to fun byy
playing casino games in essence.

Here is my web site :: ezugi cntact (Hostnesta.com: https://Hostnesta.com/forum/index.php?action=profile;u=26561)
Quote
 
 
0 #790 Evelyn 2020-02-10 11:48
First, you desire to drikl a small hole at the top
amolng the All Clay Poker Playing chips.
Let us review tthe 96" Hooldem Tabe - Red Felt aand find out more about this table. This man had a tough table screen impression.

my webpage :: win casino weert: http://u2n.ac-dijon.fr/spip.php?page=recherche&page=recherche&recherche=http%3A%2F%2Fwww.kink4tube.com%2Fuser%2FHiltonOrto
Quote
 
 
0 #789 Kristal 2020-02-10 04:39
It's just going to helkp your sites and your own perform best.
There has been a lot oof fuss about SEO or search engine optimization. What is a Google slap, and
how you avoid Google slap?

my blog :: live blackjack android cheat: http://www.wudang.biz/home.php?mod=space&uid=463846&do=profile&from=space
Quote
 
 
0 #788 Emilie 2020-02-10 03:14
A person cuts it yet another deals it in recreation. That's true wigh any television advertising (and just about any media),
but it's even morre essential in the DVR era. Jackpot: Most of the bwts vary from
$0.01 to $5.

Also visit my web site - live score 22
october 2017: http://d-click.fmcovas.org.br/u/20636/11/16715/41_0/0c8eb/?url=http://www.pingofive.com/user/profile/5279
Quote
 
 
0 #787 Vicente 2020-02-09 18:36
Online is virtual, the slide often seems surreal, much like video task.
Anuone certainly have tto handle with PokerBots, which
automatically calculate thhe appropriate move in a hand.


Have a look at my blog post; casino slot games free: http://energy.gov.mw/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=159448
Quote
 
 
0 #786 Charley 2020-02-09 17:22
The articles for a promotion can use your website services
since their subject suggest much. No reader will enjoy articles that have
spelling error and grammatical errors. Utilize one sentence each expected subsection.

Take a look at my blog post :: tr live 22: http://www.umbrine.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=mcsetup.tk%2Fbbs%2Findex.php%3Faction%3Dprofile%3Bu%3D1578402
Quote
 
 
0 #785 ilemesanug 2020-02-09 06:25
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxil Causes Gallstones Buy Amoxil okm.rbkf.greeks -albanians.com. tfa.va http://mewkid.net/who-is-xandra/
Quote
 
 
0 #784 olevabu 2020-02-09 05:54
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin 500 Mg Dosage Amoxicillin iig.zodi.greeks -albanians.com. iyc.qr http://mewkid.net/who-is-xandra/
Quote
 
 
0 #783 Oma 2020-02-09 02:30
Keywords play an part to move your content viewed.
As a way to have a good content, research is vital for the people.
Remind yourself why you started your own business.

Feel free to visit my website live chat inippoker - www.viewnaija.com: https://www.viewnaija.com/user/NilaArthur -
Quote
 
 
0 #782 Sheldon 2020-02-08 22:34
The first oone can will appear will more likely be "Google AdWords: Keyword Tool".

To put it briefly it can be anything, a person need to generdate something quite different
to the website.

Here is my homepage 22 live Rifle For sale: https://alsaedis.com/2020/02/05/how-you-need-conduct-sports-betting/
Quote
 
 
0 #781 Fredrick 2020-02-08 16:59
As long as the playe has accdess to any computer and Internet access,
it is possible to play live blackjack online paypal: http://c.bumiu.cn/ju/R/?url=http://igualdadpolitica.cl/foro/index.php?action=profile;u=56441 anytime.
He captured three ITF junior singles titles in don't forget national 2012.

The higher the bet more is danger of involved.
Quote
 
 
0 #780 Mayra 2020-02-08 16:34
Working together on the boat is a great way to grow closer to be a family.
Place the tips a person read here to work and may never soon achieve ypur desires.my web page: online casino zdarma: http://Cityofmartin.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.gcdoctor.com%2Fspace-uid-268736.html
Quote
 
 
0 #779 Kasha 2020-02-08 16:15
I am genuinely thankful to the owner of this web site who has
shared this enormous article at at this place.

Feel free to visit my page: download casino empire full game: http://Xn--9Qvn6Icxlumhhin.store/comment/html/?64759.html
Quote
 
 
0 #778 Harold 2020-02-08 06:26
Just makes sense that the kids are also in love with my iPhone and iPod
come near. The factlr you want to doo is to geet lots of traffic in your own site.
Keywords play an part to buy content realized.

Also visit my blog :: casino mega mall story: http://www.d1598.com/home.php?mod=space&uid=624753&do=profile&from=space
Quote
 
 
0 #777 Jerold 2020-02-07 18:43
If appear at a website you ofen see that you
can play forr free as a promotion. You shall always remember never to
bet outside your limits while betting on sports online. So, an individual
been in search of online what are progressive
casino games: http://www.yf108.com/comment/html/?31247.html?
Quote
 
 
0 #776 Alycia 2020-02-07 07:11
Right now it appears like Drupal is the top blogging
platform available right now. (from what I've read) Is that what you're using on your
blog?

my blog post; download casino games: http://payshop.us/download_casino_king_part_2_bluray_8921637
Quote
 
 
0 #775 Taylor 2020-02-05 19:31
Almost all the casino games have some versions of exclusive classic game.

Generally if the player possesss a pair of tens orr any
higher winning live poker
play: http://www.pcijzl.cn/comment/html/?33177.html hand, the guitar player wins. This means that you get a less
travel expenses when playing.
Quote
 
 
0 #774 Orlando 2020-02-05 16:27
Thiss was my first hint thjat things were not most likely to be the same at
some point. He suggested reserving because Stanley's works sell quickly.
It's about the only thing she isn't experiencing.

Here is my homepage 918kiss
best game: http://Www.Shipai123.com/home.php?mod=space&uid=479103&do=profile
Quote
 
 
0 #773 Ruby 2020-02-05 01:12
Check out at least three tables before you begin. Thanks to ratios
since that, it is no surprise most gamblers generally do conseervative table bets!
They usually accompanied and supported men but
didn't play themselves.

my web blog online casinho d (139.59.24.112: http://139.59.24.112/myRx/node/4288)
Quote
 
 
0 #772 Windy 2020-02-04 21:58
But giving it all away seems a little too substantially.
Megaa Mllions winning numbers are drawn Tuesday and Friday evenings att WSB-TV inn Atlanta, Georgia.
The next Mega Millions drawing is schheduled
for Sept. 27, 2013, at 11 s.m.

Also visit my blog post: mobile slot
machine hack: https://igkpro.com/igk/profile.php?id=327883
Quote
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Thursday the 20th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS