Πλήρης σύγχυση των Ελλήνων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Λάβαμε από μια κοπέλα με αρβανίτικη καταγωγή μήνυμα που διαμαρτυρόταν ότι αυτά που λέμε για τις ελληνικές ρίζες των Αλβανών δεν ευσταθούν, αφού οι Αλβανοί ήρθαν από τον Καύκασο και οι φάτσες τους δεν μοιάζουν με αυτές των Ελλήνων. Φυσικά σε αυτό το άρθρο δεν θα επαναλάβω ό, τι έχω γράψει παλιότερα σε αυτή την ιστοσελίδα περί της δήθεν καταγωγής των Αλβανών από τον Καύκασο. Παρουσιάζω αυτή τη συνομιλία μου με την αναγνώστρια, όχι για να αναφερθώ πάλι στο ζήτημα των Αλβανών, αλλά για να καταφανεί ότι οι Έλληνες βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση (πολιτιστική, θρησκευτική και ιστορική), σύγχυση που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, και φυσικά η κρίση δεν είναι οικονομική, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι εν τρικυμία και ύπνο βαθύτατο νεοέλληνες. Από τον συγκεκριμένο διάλογο θα δείτε τη μέγιστη σύγχυση που επικρατεί στους νεοέλληνες γύρω από το μακεδονικό ζήτημα, τόσο όσον αφορά στην αρχαία μακεδονική ιστορία όσο και στο "σκοπιανό" θέμα. Ακόμα και το θέμα της Ελληνοσερβικής φιλίας δείχνει τη βαθειά άγνοια που τους διέπει, αφού οι Σέρβοι ήταν αυτοί που έδιωξαν τους Έλληνες από τη Βόρεια Μακεδονία και αφελλήνισαν την περιοχή. Στην αρχή του διαλόγου συζητάμε κάποια θέματα σχετικά με την καταγωγή των Αλβανών, των Ποντίων και των Κυπρίων, αλλά στο τέλος η συζήτηση επικεντρώθηκε στην καταγωγή των Σκοπιανών και των αρχαίων Μακεδόνων.

Αλλά ας δούμε τον διάλογο με την αναγνώστρια, για να κατανοήσετε την πλήρη σύγχυση των νεοελλήνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Friday the 4th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS