Ελληνοσερβική φιλία: Ο μεγάλος μύθος

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΓΡΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟ 1913. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΛΑΒΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ Ή ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Friday the 4th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS