Οι Σουμέριοι ήταν Ελληνοπελασγοί

Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ

Η εργασία μου αυτή σχετικά με την πελασγική (ελληνοαλβανική) προέλευση της σουμερικής γλώσσας αποτελεί την οριστική κονιορτοποίηση της ινδοευρωπαϊκής θεωρίας. Διότι εξ αυτής της εργασίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι μια γλώσσα θεωρούμενη ως μη ινδοευρωπαϊκή, η σουμερική, αποδεικνύεται ινδοευρωπαϊκότατη, και μάλιστα όμοια προς την αρχαία ελληνική και αλβανική τόσο στη δομή όσο και στο λεξιλόγιο, ώστε δυνάμεθα να πούμε ότι η σουμερική είναι ένα είδος ελληνοαλβανικού ιδιώματος. Και αφού η σουμερική ανήκει στις συγκολλητικές γλώσσες και είναι αρχέγονη, αυτό σημαίνει ότι η ελληνική και η αλβανική είναι αρχαιότερες των λοιπών ινδοευρωπαϊκών γλωσσών, και ανακηρύσσονται ως η μήτρα από την οποία προήλθαν οι υπόλοιπες ινδοευρωπαϊκές γλώσσες. Σε άλλη μου εργασία θα αποδείξω πώς οι Πελασγοί Ελληνοαλβανοί μετακινήθηκαν σε όλη την Ευρώπη μεταδίδοντας τον πολιτισμό και τη γλώσσα τους. Η ύπαρξη ελληνικών και αλβανικών λέξεων σε μια μη ινδοευρωπαϊκή γλώσσα της Βόρειας Ευρώπης, την φινλανδική, καθώς και η ελληνική προέλευση της μυθολογίας των Φινλανδών δείχνει ότι όπου μετακινούνταν οι Έλληνες βλέπουμε και αλβανικά γλωσσικά στοιχεία μαζί, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι λεγόμενοι Πελασγοί ήταν ομιλητές της ελληνικής και της αλβανικής γλώσσας. Βέβαια αυτά έχουν αποδειχθεί ήδη από το 1912 από τον Ιάκωβο Θωμόπουλο, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να παραδεχθούν την αλήθεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Friday the 30th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS