Τουρκάλες ηθοποιοί ελληνικής καταγωγής!!! Οι Τούρκοι είναι Ελληνες, όχι Μογγόλοι!!!

Παρουσιάζω φωτογραφίες από Τουρκάλες ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί αυτοί είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό, επειδή ήταν πρωταγωνιστές σε τουρκικά σίριαλ που έχουν μεταδοθεί στις ελληνικές τηλεοράσεις. Οι απεικονιζόμενες με τη σειρά που εμφανίζονται είναι οι Cansu Dere (γνωστή ως Εσάν), Ozlem Yilmaz (γνωστή ως Εντά), Ezgi Eyubobglu, η οποία δεν είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό, Beren Saat (Φατμιαγιούλ) και η Sedef Avci (Μενεξέ). Δεν παρουσίαζω όμως αυτές τις εικόνες, για να κάνω κουτσομπολιό. Τις παρουσιάζω, για να προσέξετε τα πρόσωπά τους. Τα πρόσωπά τους δεν έχουν μογγολικά, αλλά μεσογειακά χαρακτηριστικά. Μα καλά, δεν μας έχουν πει ότι οι Τούρκοι είναι Μογγόλοι; Η πραγματικότητα, όπως έχω αναλύσει στο άρθρο μου "Η ελληνική και αλβανική καταγωγή των Τούρκων της Δυτικής Μικράς Ασίας. Ο μύθος της τουρκικής φυλής" , είναι ότι οι Τούρκοι είναι προμογγολικής καταγωγής, απόγονοι των Ελληνικών και άλλων Πελασγικών πληθυσμών που ζούσαν στη Μικρά Ασία πριν την έλευση των Τούρκων. 

Η ελληνική και αλβανική καταγωγή των Τούρκων της δυτικής Μικράς Ασίας. Ο Μύθος της τουρκικής φυλής

I. ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες επηρεάστηκαν φυλετικά από τους Τούρκους κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από τις σύγχρονες ανθρωπολογικές και γενετικές μελέτες. Και όμως, όπως φαίνεται από τις ιστορικές πηγές, οι νεοέλληνες 'εχουν σε μεγάλο βαθμό τουρκική καταγωγή. Στα τέλη του 18ου αιώνα ο Γάλλος Ακαδημαϊκός Barbie du Bocage έγραφε ότι η Πελοπόννησος ''κατοικείται υπό τριών φυλών, των Τούρκων, των Ελλήνων και των Αλβανών''. Με τον όρο Έλληνες εννοούνται οι Σλάβοι του Χρονικού της Μονεμβασιάς, δηλαδή οι Θρακοϊλλυριοί. Ο Πουκεβίλ μάλιστα ανέφερε ότι το 1820 στην Αθήνα ζούσαν 4.000 Αλβανοί, 3.000 γηγενείς και 3.000 Τούρκοι. Άρα οι Αλβανοί και οι Τούρκοι ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες. Αυτά αποτελούν πανηγυρική επιβεβαίωση ότι στις φλέβες των σύγχρονων Ελλήνων ρέει άφθονο Τουρκικό αίμα. Ιδιαίτερα με την ανταλλαγή των πληθυσμών εκδιώχθηκαν χιλιάδες Έλληνες μουσουλμάνοι και εισήχθησαν χιλιάδες Τούρκοι χριστιανοί που τους βαπτίσαμε Έλληνες. Η εισαγωγή τόσων τουρκικών πληθυσμών αλλοίωσε σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο τη φυλετική καθαρότητα του Ελληνισμού αλλά και την πολιτισμική του ταυτότητα. Πώς λοιπόν δεν έχουμε μογγολικό DNA, αφού σε μεγάλο βαθμό καταγόμαστε από Τούρκους; Η απάντηση είναι απλή. Στις φλέβες των Τούρκων της Δυτικής Μικράς Ασίας ρέει άφθονο αίμα Ελληνικό και Αλβανικό. Όπως θα δείξουμε σε αυτό το άρθρο, οι Τούρκοι στην πλειοψηφία τους δεν είναι Μογγολικής καταγωγής, αλλά κατάγονται από τους λαούς που κατοικούσαν στη Μικρά Ασία πριν την έλευση των ελάχιστων, όπως θα δείξουμε, Μογγόλων Τούρκων. Αυτό σημαίνει οι σημερινοί Τούρκοι είναι προτουρκικής καταγωγής.

Όπως έχει αποδειχθεί από τις σύγχρονες ανθρωπολογικές μελέτες και όπως θα δούμε στα άρθρα μας για την καταγωγή των Σκοπιανών και των Βουλγάρων, οι ομιλούντες σλαβικά κάτοικοι της Βαλκανικής χερσονήσου δεν είναι Σλάβοι στην καταγωγή. Εκσλαβίστηκαν μόνο γλωσσικά, δίχως να αλλάξει η αρχική φυλετική τους υπόσταση. Το ίδιο που συνέβη με τα σλαβικά φύλα στον χώρο της Βαλκανικής χερσονήσου, συνέβη και στον μικρασιατικό χώρο με τα τουρανικά-μογγολικά φύλα. Ως γνωστόν, στη Μικρά Ασία κατοικούσαν από την προϊστορική περίοδο Ελληνο-Πελασγικά φύλα (Λυδοί, Λύκιοι, Τρώες κ.λπ.). Τι απέγιναν αυτά; Είναι δυνατόν όλος ο πληθυσμός της Μικράς Ασίας να εξολοθρεύτηκε και να αφομοιώθηκε από τους ελάχιστους (σε σχέση με τον γηγενή πληθυσμό) τουρανικομογγολικής καταγωγής επιδρομείς; Εκτιμάται ότι μόνο 7000 ήταν οι Τούρκοι επιδρομείς. Τι απέγιναν λοιπόν όλοι αυτοί οι λαοί; Τι απέγιναν όλοι οι Έλληνες που έπαιρναν οι Τούρκοι (παιδομάζωμα) και γίνονταν γενίτσαροι; Γνωρίζετε ότι οι 9 στις 10 γυναίκες στα τουρκικά χαρέμια ήταν Ελληνικής καταγωγής; Τι απέγιναν όλοι οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί που υπηρετούσαν στον τουρκικό στρατό; Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα ζουν εκατομμύρια Αλβανοί στην Τουρκία; Τι σχέση μπορεί να έχουν οι σημερινοί «Τούρκοι» με τους μογγολικής καταγωγής Σελτζούκους και Οσμανίδες με τα σχιστά μάτια;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Friday the 4th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS