Η αλήθεια για το Κόσοβο και οι φαντασιώσεις των Ελλήνων περί ελληνοσερβικής φιλίας

«Από το 1918 ώς το 1998 οι Σέρβοι έπαιζαν στη Γιουγκοσλαβία τον ρόλο που έπαιζαν οι Ρώσοι στη Σοβιετική Ένωση. Ήταν συνεπώς αναμενόμενο ότι, μόλις το επέτρεπαν οι συνθήκες, οι διάφορες εθνότητες της πρώην Γιουγκοσλαβίας θα ζητούσαν την ανεξαρτησία τους. Αλλά και ότι θα προέκυπτε ζήτημα μειονοτήτων. Ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς την προκλητική βαρβαρότητα και θηριωδία της σερβικής μειονότητας στην Κροατία. Εκεί η σερβική μειονότητα οπλισμένη από τον σερβικό στρατό ισοπέδωσε το Βούκοβαρ, κατέστρεψε με βομβαρδισμούς την ιστορική πόλη του Ντουμπρόβνικ (μια μικρή Βενετία) και άλλα πολλά. Και όταν η Βοσνία μετά από δημοψήφισμα διακήρυξε την ανεξαρτησία της, η φανατική εθνικιστική μερίδα της εκεί σερβικής μειονότητας, ωθούμενη και βοηθούμενη από τον Μιλόσεβιτς, επεδόθη σε βαρβαρότητες και θηριωδίες πολύ μεγαλύτερης έκτασης και πολύ ανώτερης ποιότητας, αν μπορώ να πω: φόνοι και μαρτύρια αμάχων, ομαδικοί βιασμοί μουσουλμανίδων γυναικών, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κ.λπ. Όλα αυτά είναι διαπιστωμένα, διαβεβαιωμένα συνεχώς από τον διεθνή τύπο…Πράγματι, απ’ ό, τι έχω αντιληφθεί, όλα αυτά αποκρύπτονται σχεδόν τελείως στην Ελλάδα από μια αναιδή, συνεχή ψευδολογία και προπαγάνδα, που παρουσιάζει τους ‘αδερφούς μας Σέρβους’ ως θύματα των ραδιουργιών του Βατικανού, των Γερμανών κ.λπ. Στα μάτια μου οι Έλληνες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης και άλλοι υπεύθυνοι αυτής της παραπληροφόρησης είναι ηθικοί συνεργοί των σερβικών εγκλημάτων στην Κροατία και στη Βοσνία»

Κορνήλιος Καστοριάδης, Έλληνας φιλόσοφος, 1994

Το νέο βιβλίο του Μάριου Δημόπουλου με τίτλο "Το αλβανικό Κόσοβο και η σερβική προπαγάνδα"

Το νέο μου βιβλίο με τίτλο ''Το αλβανικό Κόσοβο και η σερβική προπαγάνδα'' Α τομος. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει και ο δεύτερος τόμος που θα περιλαμβάνει τα εγκλήματα των Σέρβων κατά Βοσνίων, Κροατών, Κοσοβάρων καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το Κόσοβο.

                                                                    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας με προϋπόθεση την αναφορά του αρθρογράφου και της ιστοσελίδας με ενεργό λινκ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων της ιστοσελίδας ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ – www.greeks-albanians.com σε έντυπα μέσα χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου αυτής της ιστοσελίδας Μάριου Δημόπουλου.

Saturday the 31st - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS